|
SATILIK 206 3 SATIRLI YOL BILGISAYARI |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun yok
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GNCL
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kimse ilgilenmiyor galiba
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyat olarak ne düşünüyorsun kardeş
|
|
Volkan07
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fyat nedir kardeşim ?
|
|
MTN06
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat nedir belirtirsen almayı düşünüyorum
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
140 tL FIYATI KARDESIM KARGODA BENDEN.. ISTEYEN ARKADASLAR OLURSA ÖZELDEN YAZABILIRLER
|
|
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
fiyat ne kadar
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
140 tL FIYATI KARDESIM KARGODA BENDEN.. ISTEYEN ARKADASLAR OLURSA ÖZELDEN YAZABILIRLER
|
|
Dayyyyy
1. Vites 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AH ALLAH bu Şey benimde arabamda var ama benim arabam yol bilgisayarlı değilki ? Benim araban 206 Comfort 2001 model acaba varda benmi bilmiyorum bilgi veriseniz sevinirim.
Düzenleyen Dayyyyy - 30 Ocak 2011 Saat 20:51 |
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sanmıyorum aynı şey değildir
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla kardesım bu parca yol bilgisayarı ekranı dıye gecıyo.aracın butun bilgileri bu ekranda görünüyo sende ki ile aynı parca mıdır onun hahhında bır fıkrım yok aynısı olsa bilgileri göstermesi lazım diye düşünüyorum
|
|
Dayyyyy
1. Vites 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimkindede bilgi gösteriyor ?
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım o zaman aynısıdır da zannedersem senın kı tek satırlı ama
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Burak önce arkadasın ekranında ne gibi bilgiler görunup görunmediğini ögrenmelisin :)
yani arkadaş bilgiden kastı nedir?
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arıza
bilgileri anlık tüketim kalan menzin ortalama yakıt tüketimi hepsini
bu ekran sayesinde görebilirsin
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunları gorebılır dinoco kardesım
|
|
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben biliyorum Burak :)) seninde bildigini biliyorum. diğer arkdas için söylemiştim ben :)
|
|
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani arkdasın bilgiden kastı nedir ? bende bilgiler görunuyor diyor ama hangi bilgiler bunlar ?? bunuda o söylucekki ozaman anlıcaz aynı şeymi değilmi ama ben sanmıyorum
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardesım Bıraz ımalı anladım da benden yanlısım varsa kusuruma bakma :)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |