![]() |
|
YOK BÖYLE BİRŞEY DİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 Saat 10:27 |
|
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım pejoyu takas teklıf etsem kabul ederler mı acaba
|
||
![]() |
||
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
|
okulun önüne otobüs geliyo demişsin.İstanbul üniversitesimi kardeş orası,eğer oraysa 2001 de teknik bilimlerdeydim bende. |
||
![]() |
||
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
Zaten böyle birşey yok Sadece Projesi hazırlanmış.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
Hakikaten çok şükür halimize. Ve Allah imandan ayırmasın bizi.
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
aynen haklısın :)
|
||
![]() |
||
|
konu nerden nereye geldı baksana
![]() |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
hehe anladım cecoli
![]() |
||
![]() |
||
|
ınanırmısın arkadaslar bınmek ıcın yarıs ederlerdı. bır ara 6 kısı bındıkte gulmekten yerlere yatıyorduk. ben dıreksıyondayım 3 kısı arkada 2 arkadasta kucak kucaga. tabı bıraz zayıf cınsten arkadaslar olunca sıgdık. unıversıtenın kapısından cıkarken mılletın bıze bakıp gulmesını hıc unutmuyorum yanı...
herturlu onların ısıne gelıyordu. otobus beklemesı, bınmesı, bırde otobuste cok kalabalık bınemıyorsun. ara sıra bızım okulun onune bıze ozel otobus gelırdı. o bıle ogrencılerle dolar tasardı.
bıste tesko da vardı dımtıs dımtıs gıderdık :DD bıraz faça bıstı yanı :DD
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
çok çakalmışın cecoli :) yol parasını bedavaya getiriyon aslında mantıklı otobüsle gitseler daha pahalıya gidicekler hem özel araba hem rahat ne kadar küçük olsada ![]() |
||
![]() |
||
|
senınde masallahın varmıs yanı :)) bende unıversıtedeyken kredı paralarını bırıktırıp 126 bıs ı almıstım :)) unıversıte ogrencı servısı yapıyordum. 4-5 arkadas okula gıder gelırdık sıkıs tepıs :)) bu durum hem onların hemde benım ısıme gelırdı
![]() sımdı dusunuyorumda ne makaraymıs yaaa :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
e maaşllah cecoli bende 126 biz istiyodum 18 yaşlarındayken ama almadım :) babamın arabası vardı şahin onu kullanıyodum ozamanlarda askerden geldim 1sene sonra ilk unoyla tanıştım 2 sene çıktık :) 3000tl param vardı kredi çektim bide borç yiğidin kamçısıdır demişler yoksa birşey olmuyo onu sattım palıo aldım 2000 model 1senede ona bindim 206 aslında modifiyeye daha çok yatkın olduğu için 17 18 yaşlarındayken aşık olmuştum ama para olmadan ne yapabilirsin kısmet bugüneymiş yani on sene sonra sahip oldum aracımdan memnunum en dolusunu aldım özel tasarım türkiyede sayılı araçlardan birine sahibim buda beni mutlu ediyo :)
|
||
![]() |
||
|
hıc arabam yokken bısıklete bınıyordum. dedım kı fıat 126 Bıs olsa bana yeter her ısımı gorur. hedefledım ve aracı aldım yaklasık 2 sene 126bıse bındım. sonra yetmemeye basladı lada samara aldım. daha sonra o da yetmedı toyota corolla aldım. corolla da lukstu yanı. yag gıbı dıreksıyon vs konfor o bıcım. sonra toyotayı sattım ve tekrar eskı ladaya bınmeye baslayınca kendı zengınlıgımı o zaman anladım. devamında ladaya 3 sene daha bındım ve ardından 306 mı aldım.
bu arada lada halen daha bızde. bırader bınıyor :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
haklsınız arkadaşlar çok şükür bunlara sahp olamıyanlarda var yani bizim araçlarımıza
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
++++
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Çok şükür halimize en azından kimseye muhtaç değiliz en büyük artı bu bence
|
||
![]() |
||
|
aman arkadaslar rabbım bızlerı hesabını veremeyecegımız paradan maldan mulkten uzak etsın... dunya hayatı sınav hayatı. bıraz bızden asagıdakılerıde dusunursek bızım ne kadar zengın oldugumuz anlasılır... yanlısım varsa duzeltın...
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Paranın da .... neyse anlaşıldı
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |