![]() |
|
SATILIK 206 3 SATIRLI YOL BILGISAYARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun yok
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
GNCL
|
|
![]() |
|
kimse ilgilenmiyor galiba
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fiyat olarak ne düşünüyorsun kardeş
|
|
![]() |
|
Volkan07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Fyat nedir kardeşim ?
|
|
![]() |
|
MTN06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Fiyat nedir belirtirsen almayı düşünüyorum
|
|
![]() |
|
140 tL FIYATI KARDESIM KARGODA BENDEN.. ISTEYEN ARKADASLAR OLURSA ÖZELDEN YAZABILIRLER
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat ne kadar
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
140 tL FIYATI KARDESIM KARGODA BENDEN.. ISTEYEN ARKADASLAR OLURSA ÖZELDEN YAZABILIRLER
|
|
![]() |
|
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
AH ALLAH bu Şey benimde arabamda var ama benim arabam yol bilgisayarlı değilki ? Benim araban 206 Comfort 2001 model acaba varda benmi bilmiyorum bilgi veriseniz sevinirim.
Düzenleyen Dayyyyy - 30 Ocak 2011 Saat 20:51 |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
sanmıyorum aynı şey değildir
|
|
![]() |
|
walla kardesım bu parca yol bilgisayarı ekranı dıye gecıyo.aracın butun bilgileri bu ekranda görünüyo sende ki ile aynı parca mıdır onun hahhında bır fıkrım yok aynısı olsa bilgileri göstermesi lazım diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Benimkindede bilgi gösteriyor ?
![]() |
|
![]() |
|
kardesım o zaman aynısıdır da zannedersem senın kı tek satırlı ama
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Burak önce arkadasın ekranında ne gibi bilgiler görunup görunmediğini ögrenmelisin :)
yani arkadaş bilgiden kastı nedir?
|
|
![]() |
|
Arıza
bilgileri anlık tüketim kalan menzin ortalama yakıt tüketimi hepsini
bu ekran sayesinde görebilirsin
|
|
![]() |
|
bunları gorebılır dinoco kardesım
|
|
![]() |
|
ben biliyorum Burak :)) seninde bildigini biliyorum. diğer arkdas için söylemiştim ben :)
|
|
![]() |
|
yani arkdasın bilgiden kastı nedir ? bende bilgiler görunuyor diyor ama hangi bilgiler bunlar ?? bunuda o söylucekki ozaman anlıcaz aynı şeymi değilmi ama ben sanmıyorum
|
|
![]() |
|
Kardesım Bıraz ımalı anladım da benden yanlısım varsa kusuruma bakma :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |