Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cam filmi ve Ceza....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cam filmi ve Ceza....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 14:21
bunlara inat en koyusundan renkli cam yaptırcaksın hiç bişey diyemicekler.

ulan arkadaş ha renkli cam ha filmli cam ne farkı var ikisindede içersi gözükmüyor öyle değilmi. biz milletin renkli cam yaptırcak parası yok film çekiyor da idare ediyor ama orjinal siyah olunca kimse bişey diyemiyor.

madem çevirme yaparken içerisini göremediğin için gıcık kapıyorsun yasal olmayan bişey yaptığımızdan şüpeleniyorsun ozaman biz sen baktığında 4 camıda indirmeye razıyız.

peki renkli camı olanın içini göremediğinde ne yapacaksın.

pardon efendim vaktinizi aldım özür diliyorum mu diyeceksin. bırakın artık bu ayrımcılıkları be.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 14:58
Saçmalık kaç polis aracında cam filmi gördüm onlarda söksün o zaman alla alla..
Yukarı Dön
Japon Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:13
lazerle renklendırılmıs camlar var camımı satın alıyorsun yoksa orjinal cama lazerlemı yapıyormlar bılmıyorum ama bu taktık trafıkte gecerlı olanı yanı ceza yazmıyorlar lazere dahada derin arastırmak lazım tabi
Yukarı Dön
Japon Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:17
bana yazdılar ceza filmden baska bi gun kaza yaptım uzak bı yerden polis cagırdım dıe adam bana kafayı taktı on camlar acıktı arka camlardakını sokturdu yoksa baglarım dıe on camlar bide bagaj camı kaldı bitek :D onuda gecenlerde yıne cevırmede emniyet kemerinden yazdı bu seferde canı sıkılmıs arkadasların camlarıda sokmeye calıstı bıcakla ızın vermedım aracı baglıcaklardı saldılar allahtan yanı kısacası adamlar kafayı kırmıs ceza yazmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar

Düzenleyen Japon - 28 Ocak 2011 Saat 17:19
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:39
bunlara inat renkli cam yaptıracağım.
Yukarı Dön
Ego_Ist Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Mart - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ego_Ist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:42
arkadaşlar belki bana kızacaksınız ama bnce hiçte saçmalık değil , güzel bir uygulama ,olayı biz sadece görsellik olarak düşünüyoruz fakat diğer yandan  cam filmini her türlü pis iş için kullananlar olabilir, tanınmamak adına....polis arabalarıyla mukayese eden arkadaşlar var "onlarda var bizde neden yok diye" bu da çok komik...tek taraflı düşünmeyin...bnde de vardı cam filmi kendim söktüm...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 17:58
Eeeeeeee aklın yolu bir. Kaunlara uymak uyuyorsak da kesilen cezaya itiraz etmemek lazım. Kanun değiştirilsi demek farklı, görevini yapan polise itiraz etmek faklı şeyler. ben de istemem geçerliliği olmayan kanunların yürürlükte durmasını. Ama yürürlükteyse uymak düşüyor biz vatandaşlara.
Yukarı Dön
göktuğ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı göktuğ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 19:41
ne yani şimdi muayeneden geçebilmek için cam filmini söktürmek mi lazım. muayeneye gittiğimizde cam filmi var diye sorun çıkartırlar yani. muayeneden önce söktürüp tekrar mı taktırsak acaba. açıklama getirirseniz sevinirim. cam filmiyle muayene geçen yok mu? 
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
Yukarı Dön
ceronimo1978 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Ocak - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ceronimo1978 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 19:49
Cam filmi satan ve takan onca yer var arkadaşlar. Bu adamlar bu işten para kazanıyor. Aracına cam filmi çekme merakı çoğu sürücüde var. Sanırım bir mantık hatası var. Ben aracımı bu şeklde daha estetik buluyorum. Bu şekilde kullanacağım zaten. İsterlerse yazsınlar cezayı parasıyla değilmi gene taktıracam 2 günlük dünyada sorunumuz bir tek bu olsun hayırlı günler. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 20:49

bu saatten sonra hayatta cam filmi taktırmam.

Yukarı Dön
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 21:49
Orjinalini yazan: SeKoRC SeKoRC Yazdı:

Geçmiş Olsun Kardeş. Cam Filmlerini Ruhsata İşletemezsin. Mecburen Söktürmen Gerek Söktürüp Muayne İstasyonuna Gideceksin Filmlerden Ceza Yedim Söktürdüm Onaylatmak İstiyorum Diyeceksin. Onlar Muayne Kağıdına filmler Sökülmüştür diyip Kaşe Vuracaklar. Sonra Doğru Trafiğe gidip buyrun Söktürdüm Onaylattım diyeceksin Onlarda Bilgisayara İşleyecekler ve Kurtulacaksın. Eğer 1 hafta içinde Söktürmez ve tekrar o şekilde bir çevirmeye girersen aracını bağlarlar. cam filmleri ruhsata işletilemez ancak aracına orjinal siyah cam alacaksın takacaksın onu işletebilirsin. CAM FİLMLERİNİ KESİNLİKLE İstemiyorlar. Tekrar Geçmiş Olsun Kardeşim.

bu işlem için birde muayene ücretimi ödeyecez peki ?
Enes

( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj))

Yukarı Dön
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 21:54
Orjinalini yazan: Ego_Ist Ego_Ist Yazdı:

arkadaşlar belki bana kızacaksınız ama bnce hiçte saçmalık değil , güzel bir uygulama ,olayı biz sadece görsellik olarak düşünüyoruz fakat diğer yandan  cam filmini her türlü pis iş için kullananlar olabilir, tanınmamak adına....polis arabalarıyla mukayese eden arkadaşlar var "onlarda var bizde neden yok diye" bu da çok komik...tek taraflı düşünmeyin...bnde de vardı cam filmi kendim söktüm...

İyi de dostum çoğu insan artık çok koyu film yapmıyor . Eğer ki şüpheleniyorsa araçtan çevirsin aracı durdursun kontrol yapsın bıraksın ne anlamı var film söktürmenin. Film siz arabadada her türlü puştluğu yapıyorlar. Adamın tipine bakıcaklarsa eğer durdurur bakarlar . Öncelikle zaten araç ihbarı yapılıyor . odamı olmadı o noktadaki bütün araçları tek tek cam indirip incelersin içinde kim varmış yokmuş diye .  En önemlesidie Cam filmi yapan esnafı kaldırcaklar o zaman ç.. :@
Enes

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 22:28

sana kızmak değilde, seninle beraber bütün arkadaşlarıma soruyorum. uygulama güzel olabilir ama o pis işleri kullanan arkadaşlar film değilde renkli cam kullanırsa sorun olmuyor neden?

ayrıca benim ve benim gibi eşi araba kullanan arkadaşların trafikde magandalar tarafından sıkıştırılmaması için camlara film çektirmekden başka bir çare varmı?

ben eşimi magandalardan uzak tutmak için film çektiricem ve ceza yiyecem, ama pis işler çeviren insanlar renkli cam yaptırdığı için pis işlerine rahat rahat devam edicekler.

burda adalet nerde? ya bütün renkli ve filmli camlara yasak koyulsun, yada pis işlerle uğraşanlarla aynı sınıfa koyulmayalım!.

saygılarımla.
Yukarı Dön
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 23:28
Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

sana kızmak değilde, seninle beraber bütün arkadaşlarıma soruyorum. uygulama güzel olabilir ama o pis işleri kullanan arkadaşlar film değilde renkli cam kullanırsa sorun olmuyor neden?

ayrıca benim ve benim gibi eşi araba kullanan arkadaşların trafikde magandalar tarafından sıkıştırılmaması için camlara film çektirmekden başka bir çare varmı?

ben eşimi magandalardan uzak tutmak için film çektiricem ve ceza yiyecem, ama pis işler çeviren insanlar renkli cam yaptırdığı için pis işlerine rahat rahat devam edicekler.

burda adalet nerde? ya bütün renkli ve filmli camlara yasak koyulsun, yada pis işlerle uğraşanlarla aynı sınıfa koyulmayalım!.

saygılarımla.

+ 1 
Enes

Yukarı Dön
badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 23:49
Peki lazerle renk değiştirme yöntemi ruhsata işleniyomu ben işleniyo diye dudum onunda fiyatı 300 - 400 tl arasında gibi biliyorum muayene zamanı gelsin bu lazer işini düşünmüyo değilim ruhsat değiştiricem rahat rahat binicem diye düşünüyorum.
Lazer işlemini ruhsata işlenip işlenmediği hakkında kesin bilgisi olan var mı?
Yukarı Dön
hayala Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hayala Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: eneslan eneslan Yazdı:

Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

[QUOTE=Ego_Ist]arkadaşlar belki bana kızacaksınız ama bnce hiçte saçmalık değil , güzel bir uygulama ,olayı biz sadece görsellik olarak düşünüyoruz fakat diğer yandan  cam filmini her türlü pis iş için kullananlar olabilir, tanınmamak adına....polis arabalarıyla mukayese eden arkadaşlar var "onlarda var bizde neden yok diye" bu da çok komik...tek taraflı düşünmeyin...bnde de vardı cam filmi kendim söktüm...

saygılarımla.
Polis kanun koyucu degildirki kanunu uygulayıcıdır.Bu konun sorgulanmalıdır o zamanda polis muhattap degildir. kanunun konma sebeplerini düşünsek...
Evinizin önunde içi dışı görünmeyen ama stopları yanan bir arac beklese ve bu saatlerce olsa magandalardan ailenizi koruma adına tedirgin olmuyormusunuz peki..
Polis araçlarındada var demişler neyle neyi kıyaslıyoruz arkadaşlar bir polis müdürünün kim kadar düşmanı vardır yada ekip aracına atılmış bir zanlının dışardan görünmesi ne kadar uygun yada güvenlik zaafiyetidir..

Renkli cam olsa sorun yok denmiş fabrika cıkışı renkli camlar 1 numara flim gibi oluyor ve cama yaklaşıldıgın yada fener tutuldugunda yansıma yapıyor ama lazer uygulama camlar özel statü yoksa aynı cezayi hükümde oluyor bildigim kadarıyla..
haaa flimsiz bir araba kısa pantolon gibi oluyor bence ama ceza kestiler diyede kimseye isyan etmiyorum trafikciler bence flimden cok bu ara abartılan merceksiz zenonlar cakmalarıyla ugraşsalar trafik adına mütiş bir hizmet olacak....

Yukarı Dön
phaselispa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Nisan - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı phaselispa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 01:04
benim bildiği mbir yöntem aslında daha makul bişey. aracın bütün camlarını renkli camla değiştirmek. tahmini 300 400 tl arasında bi rakama mal oluyor. filmi 100 çektirip. üstüne 2 defa ceza yiyince aynı rakamıbuluyo zaten. üstelik ruhsata işletme derdide yok.  son çıkan arabaların hangisinde camlar renkli diye yazıyo. bunları bi arkadaşım yapıştı. cam değiştirmeyi ve çevirmede benim de şahit olduğum konuşma:

polis: camlar filmli...
ark: değil...
polis: ya sök ya da çizerim filmi...
ark: istersen çiz ama cam filmli değil orjinal, aracımın camı zarar görürse şikayetçi olurum...
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ

Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır

Alex "De" Souza
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 01:09
Orjinalini yazan: SeKoRC SeKoRC Yazdı:

Geçmiş Olsun Kardeş. Cam Filmlerini Ruhsata İşletemezsin. Mecburen Söktürmen Gerek Söktürüp Muayne İstasyonuna Gideceksin Filmlerden Ceza Yedim Söktürdüm Onaylatmak İstiyorum Diyeceksin. Onlar Muayne Kağıdına filmler Sökülmüştür diyip Kaşe Vuracaklar. Sonra Doğru Trafiğe gidip buyrun Söktürdüm Onaylattım diyeceksin Onlarda Bilgisayara İşleyecekler ve Kurtulacaksın. Eğer 1 hafta içinde Söktürmez ve tekrar o şekilde bir çevirmeye girersen aracını bağlarlar. cam filmleri ruhsata işletilemez ancak aracına orjinal siyah cam alacaksın takacaksın onu işletebilirsin. CAM FİLMLERİNİ KESİNLİKLE İstemiyorlar. Tekrar Geçmiş Olsun Kardeşim.

Tesekkurler  de cezayı ben yemedım allaha sukur . sırketın aracları yedı . Zate nbugun sogorlerı slemlerı halledeceklerdı magazaya ugramadıgım ıcın pek bılgım yok arayıp sormadım da acıkcası :) dedıgın gıbıymıs ama umarım bu konuda bılgısı olmayan dıger arkadfaslarımız da faydalanmıstır.
Konuya ılgı gosteren herkeze tesekkurler :=))
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
hayala Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hayala Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 01:39
Orjinalini yazan: phaselispa phaselispa Yazdı:

benim bildiği mbir yöntem aslında daha makul bişey. aracın bütün camlarını renkli camla değiştirmek. tahmini 300 400 tl arasında bi rakama mal oluyor. filmi 100 çektirip. üstüne 2 defa ceza yiyince aynı rakamıbuluyo zaten. üstelik ruhsata işletme derdide yok.  son çıkan arabaların hangisinde camlar renkli diye yazıyo. bunları bi arkadaşım yapıştı. cam değiştirmeyi ve çevirmede benim de şahit olduğum konuşma:

ark: istersen çiz ama cam filmli değil orjinal, aracımın camı zarar görürse şikayetçi olurum...

:) Sadece arka cam 600Tl den başlıyor tecrubeyle sabit...

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 10:07
Orjinalini yazan: phaselispa phaselispa Yazdı:

ee polis ne dedi (:
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 498 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15778 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 1095 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8853 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 582 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8882 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25565 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97831 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 15057 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1865 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1592 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 6323 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3770 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10381 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63901 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4424 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Courage 1
DieAnotherDay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English