![]() |
|
fransa'dan kaç günde gemi gelir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 Saat 23:23 |
|
arkadaşlar bir aydan beri sabırsızlıkla beklediğim yeni aracım 206+ hdi envy 20 ocak teslim tarihliydi ama berke yi her aradığımda gümrükte gemi de deniliyor arabadan soğutuyolar adamı gelsin artık
|
||
![]() |
||
hayala ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Boşverin gec olsun güç olmasın ama size ayak yapıyolar aralık fiyatıyla aldıysanız o aracı bekleyen yüzlerce kişi var siz son partiye kalmışınızdır sakın yılmayın hatta yerine gecici arac talep edin.. bu arada ne kadara ne renk aldınız? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
tamamıyla laf salatası yapıyor hele bu bayii bide berke ise yattı balık yan gider daha çok uğrastırır
istanbul un en dandik bayilerinden biri |
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
Araba bekleme olayı başıma hiç gelmedi hazır bulmuştum ama başıma gelse birde böyle bir durum olsa iptal ettirirdim o arabayı ben sinirlenirdim . 2 yüzlülüklerine
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
gemiyle geliyorsa denizin suyundan etkilenmesin çürümesin diye bal mumuyla mumyalanmışdır bide onun temizlenmesini beklicen.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Sıkma Canını Kardeş En Kısa Zamanda Gelir İnşallah
|
||
![]() |
||
hayala ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
|
||
![]() |
||
|
bugun gittim bayii ye pazartesi ödemeyi halledelim gelene kadar ikame araç verelim dediler.bide janta bakayım dedim iyiki sormuşum jantlar piyasa jantı 4 model var hepside iğrenç kendi orjinal 15 inç jantından istiyordum oda şiparişte yazılmadığından iş işten geçti dediler çıkma varsa ilerde alabilirim arkadaşlar
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
hayırlı olsun şimdiden.
|
||
![]() |
||
|
Pazartesi git ikame aracını al onlar için cok kıymetlidir hızlanır işler jantlara cok takılma en azından rodaj dönemin cıksın bu ara cok yakmaya başladı ne oluyo anlamıyorum 7.7 de aşagı düşmüyor janltla 8 i görürdüm heralde bide trafikte 10 dk kalınca koku geliyor sanırım balatalardan şimdilik hayra yoruyorm
|
||
![]() |
||
|
sağol gökhan camlarda lumar haberin olsun
|
||
![]() |
||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
|
hayırlı olsun
|
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |