|
Lastik degistirme iscilik fiyati |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 14:03 |
||
Merhaba arkadaslar,
Yeni lastik almaya ugrasiyorum ama bu seferde montaji icin istenilen fiyatta takildim. Siz lastiklerinizi degistirmek icin kac para iscilik veriyorsunuz? Ya da kendimiz de yapabilir miyiz? Bisiklet lastigi cok degistirdim ama araba lastiginde hic deneyimim yok
Bir lastik degistirmeye 12 Euro isteniyor. 4x12=48. Alacagim lastik zaten 74 Euro o yuzden biraz pahali geldi bana. Tabi ki fiyatlari Tr ile karsilastirmak pek saglikli degil ama yine de ne dersiniz?
Bu arada Bridgestone B 390 almayi dusunuyorum. Yagmurda tutusu baya guzelmis ki bana da cok o lazim. Düzenleyen koliva - 15 Ocak 2011 Saat 14:05 |
|||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Lastik aldgnda degisim yapmiyorlar mi?
|
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bazi ozel lastik satan yerler iscilik dahil diyor ama bu sefer lastik fiyatina vuruyor. Ayni hesaba geliyor yani.
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yurt dısında pahalıymıs. Buralarda aldığın yer değiştiriyor internetten aldığın takdirdede balans dahil max 40 lira = 20 euro ya yaparlar.
|
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şaşırmış onlar ucuz yer bulmaya çalış derim |
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam ucuz yok. Ben sana burdaki durumu bi anlatayim dur hele Yasanmis gercek hikayelerle.
Evde cam kirildi bi ara kendim degiseyim dedim. aldim cami birde silikon aldim. Silikonu gittim hemen bizim is yerinin yanindaki HUBO denilen magazadan aldim. Meshur bi magaza mesela koctas gibi. 8.90 verdim. Bir iki hafta sonra turlarken sehrin az disinda, bi yapi market gordum. Gitti baktim ayni urun orda 4.90. Hadi bu neyse
En cok kullanilan urunlerden biri, benzin. Simdi kalk git su civardaki rastgele bir benzinciden al benzinini 1,539 euro. Ayni benzin, ayni benzin istasyonu (Shell ya da Gabriels ayni fiyat), ayni kalite, hersey ayni ama yer farkli. Ben aliyorum 1,419 su anda. Azda degıl nerdeyse %8 kafadan fark yok yere.
Tek bir sey var ucuz ve "kaliteli". Bira
Gelelim yine bizim konuya, lastige. Sizce bunu ben degisebilir miyim kendim? Cok abarti bi zor degildir herhalde eskiden nasil yapiyorlardi. Al iki levye cik ustune bastir dur. Var mi puf noktasi ya da riski? Düzenleyen koliva - 15 Ocak 2011 Saat 15:51 |
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet bu actigim konu da biraz cevapsiz kalmis. Dun 4 lastigimi birden degistirttim. GoodYear Efficient grip 195/65/15 91H Made in Germany ve 0211 uretim tarihli lastikler taktirdim. Iscilik balans lastik hersey dahil 74,50 Euro tuttu tanesi. Hatta soyle birde foto cektim, paylasayim. Forumda arabamin ilk fotosu bu arada Düzenleyen koliva - 26 Ocak 2011 Saat 20:57 |
|||
serkan24577
1. Vites 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
vay anasını satam bizim memleket daha iyi ozman işçilik parası almıyolar bari
|
|||
pug307_26
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
||
geçmiş olsun
|
|||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arabanız güzelmiş kazasız belasız kullanmanız dileği ile... lastikler kaça patladı işcilik bu kadar pahalı ise:)
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tesekkur ederim. Sanirim yanlis anlasildim. 74,5 lastik+iscilik+balans demek istemistim. O kadar garip ki ayni lastik hemen az ilerde 105 euro hersey dahil yine. Adamlarin hic aman ucuz yapayimda musteri gelsin ayagi yok. Fiyat neyse o. Ama sorun su, millet gidiyor 105'lige hic arastirmadan etmeden. Ben 74,5 Euroya yaptirdim ama kirk yere sordum. Bizim kanimizda var bu. Sorup edecegiz ayni mali en ucuza nerden alabilirim diye bakacagiz. Ayni mali ucuza buldunmu da ne tatli oluyor Düzenleyen koliva - 26 Ocak 2011 Saat 20:57 |
|||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ülkemin gözünü seveyim diyorum
|
|||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaş haklı orada bizim vatandaşımız kendi evini kendi onarıyor. sıva alçı boya badana laminant yerlere halı cam değişimi gibi şeyleri hep kendisi yapıyor. oyüzden yurt dışındaki çoğu insanımızın evinde mumkunse garajında minik bir atölyesi bulunuyor. hepde göruyoruzya zaten yabancı menşeili filimlerde hep evlerin garajında atölye buyüzden var :)
|
|||
Osman307
1. Vites 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen dediginiz gibi. Ama bu aslinda kotu bisey degil hatta isin guzel tarafi bence. Herkes bi nebze usta oluyor kendine yetecek kadar. Bizde universiteye gidinceye kadar bi yumurta kirmasini bilmez kimse
Cay yok ne cayi Yani cay diye bi kavram yok. Onun yerine kahve var. Ama ismarlamak diye biseyde yok. Bizdeki alman usulu Düzenleyen koliva - 26 Ocak 2011 Saat 22:33 |
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
abıcım herkez ozenıyor yurt dısını ama gözunu seveyım su ulkenın ya :)) |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
pug307_26
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
||
dogru söze ne hacet
|
|||
beveta
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yol yardımı gibi bi olay söz konusumu?
|
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayir. Yani gercekten "soz konusu" bile degil cunku hic duymadim gormedim bile Sunu belirtmem gerek. Avrupa diyerek butun avrupa ulkelerini kapsamamak gerek. Almanya'nin Hollanda'nin yollari kaymak gibidir. Belcika gel gel yeridir ve otobanda bile kocaman cukurlar var. Yol bakimindan burasi tam bir rezalet. Dusunun oldugum yerden sehir merkezine tek serit yol var ve onunuze bi traktor dustumu yandiniz gecmek imkansiz Ben gurbet diye Amerika'ya derim. Hayranligim oldugundan demiyorum. Yollar 5 serit. Oyle bi sistem var ki sag 4 serit normal gidenler icin ama eger arabanda 2 den daha fazla yolcu varsa en sol tek serit onlara ozel ve hizli serit. Basip gidiyorsun. Ucuzluk o bicim. |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |