|
ledlı arka sıs |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 22:45 |
|
arkadaslar yapım asamasında foto cekmayı unutmusum ama sızın ıcın tekrar acacagım
Düzenleyen mehmet1965 - 21 Ocak 2011 Saat 22:46 |
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çakar lamba tek devremi??
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
|
ben tek devre yaptım ama devreyı kolay bır yere monte ettım ıstedıgım zaman degıstırebılırım dıye cınden bır parca beklıyorum arabanın kontagını da kaldıracagım
|
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_vdC7NnTEYI
tek devre sinyal gibi olmuş aydınlatması güzel ama eline saglık.birde benımkıne bi göz at istersen.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
3rkans
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Crazy bende senden esinlenmiştim :))
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
mehmet1965
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
|
ben yaptım uc sag uc sol power ledden mavı ama sıs farım olmadıgı ıcın baglayamıyorum evde duruyor ole
|
||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
mehmet1965
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
|
dogru soyluyorsun valla sankı arabanın uzerınde eksıklık var sımdı ya en yakın zamanda alıp takacagım bende ama orj bısı olsun dıye arastırma yapıyorum |
||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
valla cakma orjınal farketmez artık benım ıcın orda dursun yeter :d
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeşim çok güzel olmuş. Bunu nasıl yapıyoruz? Tarif eder misin sana zahmet? |
||
aspirinxlarge
2. Vites 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|
|
Arkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım, Bu videodaki gibi sisin belli bir devirin üzerine çıktığında yanıp sönmesini istiyorum diye, acaba bilgisi olan varmı bu nasıl yapılır ? Hızlı bir şekilde yanıp sönecek istediğim bu ! :)
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
msungur
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şu ampulü takınca olay bitiyor. Kesip biçmeye gerek kalmıyor.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |