![]() |
|
pug 206 ekran sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 18:07 |
inşallah masraflı bişey cıkmaz |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yazılar zaten ısıkla ortaya cıkıyor kardesım anlatmak ıstedıgım o benım |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ampuller bitikse ekranda sadece ışık olmaz onun dışında yazılar görunmesi gerek
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
arkadasım bende baktırcam haber vercem.Bana hep farklı teyp oldugu ıcın dedıler ben fazla urasmadım eğer ampuldense bu gune kadar bosa beklemısım demektır :) |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
lamba olmadıgı zaman ekrana goruntu gelmez kı o normal bı ekran degıl arkadan ısık gelmeden onde ekran gorunmez :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
meraba arkaasında 3 adet ampul var onlara baktırman gerek ama onlar patlak olsa dahi ekranın yazılar olması gerek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bende de bugune kadar calısıyordu lambaları azalmaya basladı bugun gıttı tamamen peugeot efe lambalarını kontrol et dedı saolsun yarın onlara bakacagım bakıp sana haber verırım kardesım =)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Benim Araçtada farklı Teyp var ama göstergelerim çalışıyo tarih saat ve kapıların açılıp kapandığını gösteriyo..
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
bana teypden olur dedıler orjinal teypte çalısır dedıler ama gecen arkadasın arabaya bındım ondada cd calar var ama ekran calısıo :S ekran ısıklarına bakarım ama pek sanmıorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
kardesım aynı sorun bende de var saatı falan gostermıyo benım ekran suan ekranın ıcındekı lambaları kontrol et eger senınde aynı sorun sa
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
güncel arkadaşlar
|
|
![]() |
|
araç 2000 model xs
|
|
![]() |
|
arkadaslar aracımda lg lac 5700 teyp war ortadakı saatı gosteren ekran aktıf olmuo baska arkadasımda baktım ekran calısıo farklı bı cd calarlar bunu aktıf etmenın bır yolu war mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |