Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Askerlik bitti....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Askerlik bitti....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Askerlik bitti....
    Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 16:51
Ağustostan bu yana askerdim.Bitirdim çok şükür.Sevdiklerime ve arabama kavuştum.Giderken akü kutup başını sökmüştüm,geldiğinde radyo v.s çalışmayabilir dediler kutup başını söktüm diye.Öyle bir problem yaşamadım ama yol bilgisayarı göstergesinde bir acaiplik var.MUhtemelen benzinle kaç km gidileceği filan görünmüyor(göstergem bozuk kristalleri patladı o yüzden tam göremiyorum bilgileri).Yani sormak istediğim şu;akü kutup başını sökmemden dolayı bir sorun var ama ne?Ne yapmam gerekiyor?Servise gidip şifre filan girmem gerekiyormuş heralde.Nedir ne değildir bu durum aydınlatır mısınız?Arabam 2002 , 307

Düzenleyen laedri - 21 Ocak 2011 Saat 16:52
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 16:57
Peki ekran simdi mi bozuldu yoksa onceden de varmiydi?
Arac calisiyor mu?

Baglarken su adimlari uygulamaniz gerekirdi.

1 Butun kapilari kapatin sadece surucu kisminin camini tam acin.
2 Takiliysa eger anahtari cikarin
3 Akuyu baglayin. Kapilari sakin acmayin.
4 10 sn bekleyin.
5 Acik olan pencereden uzanarak farlari yakin. "Bong" diye bir ses duyacaksiniz.
6 Sonra araci calistirin ve butun fonksiyonlari kontrol edin.

Düzenleyen koliva - 21 Ocak 2011 Saat 17:02
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 17:02
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Peki ekran simdi mi bozuldu yoksa onceden de varmiydi?
Arac calisiyor mu?

Ekran 1 yıldır bozuk dostum.Efe beyden 1 ay sonra alacağım nasipse.Araç da çalışıyor.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 17:07
Hocam radyonun sifresi aracla birlikte gelen arac bilgi cuzdanin uzerinde yazar. 
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 17:10
Simdi aslinda bilgi eksik oldu. Radyo kod sordugum durumda:
1. Dedigim gibi kodu aracla birlikte gelen cuzdanda bulabilirsin.
2. Eger bulamazsan sanirim seri numarasindan yola cikarak kodunu bulabilecegin internette programlar var.
3. O da olmadi, servise ya da bunu yapan ozel bi yere gidersin. Laptop ile radyonun EEPROM'una aracinin BSI'da kayitli sasi numarasi kaydedilir.

Sasi numarasinin radyoya da yazilmasi guvenlik icin vardir. Siz akuyu cikardiginiz icin radyodan bu bilgi zamanla silinir. Aracinizi calistirdiginizda BSI daki sasi numarasi ile radyodaki karsilastirilir. Silik oldugu icin hata verir ve radyo calismaz.

Düzenleyen koliva - 21 Ocak 2011 Saat 17:14
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 17:20
Hatta bulamazsan sunu dene servise felan gitme:

Diyelimki seri numarasinin son 4 hanesi 3512.
Soldan baslayarak her rakama 1 2 3 4 ekliyorsun. Yani soyle:
3+1=4
5+2=7
1+3=4
2+4=6

Eger bu cikan rakamlar 6 dan buyukse 6 dan cikariyorsun. Cunku radyoda 6 ya kadar rakam var. O yuzden 7-6 =1 oluyor. Dolayisiyla radyo kodun 4146.

Bu yontem denendi ve calisiyor. Umarim sizde de calisir. Eger cok deneyipte ekranda ----- yazisini gorursen radyonun sigortasini cikar tak duzelir :)

Düzenleyen koliva - 21 Ocak 2011 Saat 17:28
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 17:24

hadı gecmıs olsun kardesım..

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 17:44

3+1=4
5+2=7
1+3=4
2+4=6

Eger bu cikan rakamlar 6 dan buyukse 6 dan cikariyorsun. Cunku radyoda 6 ya kadar rakam var. O yuzden 7-6 =1 oluyor. Dolayisiyla radyo kodun 4146.

Bu yontem denendi ve calisiyor. Umarim sizde de calisir. Eger cok deneyipte ekranda ----- yazisini gorursen radyonun sigortasini cikar tak duzelir :)

bende bu bilgiyi arıyordum allah razı olsun senden.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 17:58
Orjinalini yazan: mstfkrl mstfkrl Yazdı:

3+1=4
5+2=7
1+3=4
2+4=6

ya hocam denedim ama cihazda artık şifrede istemiyor
ekran 4 ERROR yazıyor.
cihazın modeli 22rc200/65 Philips 306dan sökmüştüm.

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 19:42

3+1=4
5+2=7
1+3=4
2+4=6

ya hocam denedim ama cihazda artık şifrede istemiyor
ekran 4 ERROR yazıyor.
cihazın modeli 22rc200/65 Philips 306dan sökmüştüm.

Bu hata genelde radyoyu 10 dakka acik tuttugunda kendiliginden kaybolur. Sen acik tut radyoyu biraz. Olmadi resetlemek gerekiyor. Reset icinde bi yontem var Sırıtma

Düzenleyen koliva - 21 Ocak 2011 Saat 20:53
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 20:07
hayırlı teskereler dilerim tekrar hoş geldin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12753 6 by_bozkurt
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 47 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 528 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 65 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61043 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 113 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 566 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 229 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13166 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2678 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1441 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 428 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50751 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34830 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2776 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1560 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6148 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 204 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 219 0 tugrullbey
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
JACKAL1742 1
by_bozkurt 1
tugrullbey 1
Cakirm0 1
Maduriye 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English