![]() |
|
HİKAYENİN DEVAMI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
caddede ışıklarda bir hareketlilik...
|
|
![]() |
|
Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
işte o!!!!
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
62 chevy fakat sindy nerede ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
92 model sahının ıcınde :...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
dedim sindy! in kız aşşa ordan..
|
|
![]() |
|
Jonnie ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Benim in assa diye bagirmamin akabinde sahinin sofor koltugundan biyikli bi keko indi
|
|
![]() |
|
bide baktım ki cemil ipekçi!!!
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Cemil Hollandadaki eşin biliyormu Türkiye de nasıl bir yaşam tarzının olduğnu dedim ? yelkenleri suya indirerek cindyi bana teslim etti ve şahine atlayıp ortadan kayboldu
|
|
![]() |
|
Jonnie ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Sindy onu birakip aysen`i aldigim icin biraz trip yapti ama......
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
. Düzenleyen ADRENALİN - 13 Ağustos 2008 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
sessizlik oldu ve bi kadir inanır bakışından sona....
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
AYSEN İ almaya mecburdum, çünki bu benım işimin bir parçasıydı.....
|
|
![]() |
|
ama gonul bu ne yardan gecer nede serden...
|
|
![]() |
|
üçünün arasında tercih yapmak zorunda kaldım
ayşen
sindy
106
ve kararımı verdim...
|
|
![]() |
|
tabiki 106
|
|
![]() |
|
güncel |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
bir anda herşey yeniden başladı ve
|
|
![]() |
|
gece daha uzundu tam arabaya biniçem oda ne karsımda beyonce ve rihanna el sallıyorlar bana |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |