|
kolçak ve montajı |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
sinan0343
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 00:03 |
mrb arkadaşlar 206 lara en uygun kolçak ve montajının nasıl yapıldığını biliyormusunuz...
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
armster al derim.
benim arka camlar otomatik olmasa almıştım.engelliyor cam otomatikleri. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
tanilbakicimsit
1. Vites 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
BANA SORARSAN ORJINAL SERVISINE GIT BEN SORMUSTUM ELLERINDE VARDI VE HER ARAC ICIN AYRI AYAKLARI OLUYOR 206. 307 AYAKLARI DEGISIO ONLARDA BULUNUO
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
abı keske soyleseydın bugun serkana gıtmıstım deseydın onuda soruverırdım bende alacagım cok rahat oluyor ya :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
sinan0343
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
|
neyse bigün beraber gider bakarızz okk
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
20 liraya ben aldım 206 ya orjinali kadar cuk oturdu diyebilirim. :)) İsteyen olursa yarın resimlerini çekip paylaşabilirimde :))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
sinan0343
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
|
yarın görelim bakalım nasıl olmuşş..
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen gorelım :DD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en acilinden resim |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
valla cok ıyı olur resım:) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
20 liralık kolçak :)))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
VALLA SIZ BIZDEN SANSLISINIZ
BU MAZEMEYI FR DEN 50 ERODAN ASAGI ALAMAZSINIZ BIRDE AZ KULLANILMISINI BULURSUNUZ. BENIMDE 307 NIN SOL AYNASI KIRILMISDI FR DE 150 ERO ISTEDILER BEN TURKIYEDE 40 TL YE YAPTIRDIM. NE VARSA MEMELEKETIMIZDE VAR. |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eeee Nerde yaptırdın pekı hemen yaptıralım bızde bırertane.....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallahi süper olmuş ben gördüm bundan hemşo aksaray da parçacılarda hemde 30 lira alalımmı ne dersin montajda yardımcı oluruz demişlerdi bana ..
yan sanayi diye nasıl duracağını bilmiyordum kardeşimiz tamış resmen cuk oturmuş düşünürsen hafta sonu yaparık artık 2 tane aldıkmı fiyatta yapar adam bize |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zaten montaj dediğin olayı biz çok rahat ayarlarız... basit
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadı ne duruosun kalk gıdelım kanka hemen :))))
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu gün gidemeyiz her taraf kapalı bide benim maç var baba 5-6 haftaya cumartesi en mantıklısı
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam kanka o zaman nasıl uygun olursa ..eldıvenlerı getırım sana ıstersen hemen lazımsa var mı yedegın ....
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim arkadasa verdiğim eldivenleri getirecek sen rahat ol kardeşim sahada hazır benimkiler
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |