![]() |
|
Araç kapı kaplama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 Saat 13:08 |
S.a. arkadaşlar dun sabah saatlerınde kardesım otoparktan cıkarken aracın sol tarafını kapı kollarından yan cıtalara kadar boydan boya kolona surttu ve pastayla cılayla cıkacak gıbı durmuyor bende ıdareten kaplama yapmak ıstıyorum bı ara bır kac aracta gormustum bellı markaların calısmalarından olusan guzel baskılar oluyor genelde ama ben bırde sızlerden fıkır alayım dedım sızce ne yapsak hos durur ..Fıkırlerınıze acık bır konu olsun lutfen bu gece ıtıbarıyle bır sekılde gıydırmm lazım aracı. .İlginize tesekurler... aracın gorselı asagıdadır rengı goz onune alırsak sanırım daha guzel bı calısma cıkacak...
Uploaded with ImageShack.us
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada bı arkadasım aracın yarısnı komple parllak beyaz kaplayalım dedı cupper tarzı sizce nasıl olur :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Komple mat siyah derim, bir 207'de görmüştüm, hasta olmuştum.
|
|
![]() |
|
Komple gırersem ruhsat olayı da patlıcak :D zaten % 30 uzerı ruhsata ısletmek gerekıyormus :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
geçmiş olsun çizilmiş halini göstersen daha rahat fikir sahibi olabiliriz mesut abi
|
|
![]() |
|
bu gece koyarım gökayım... nefa oldu ya ... ıcım gıttı hayrını goremedık aracın :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence hıc ugrasma abı dırek boyat :)
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
sorun cozuldu 3 gunluk bır calısmanın sonunda uygulama yapılacak bu ısı yapan ve aynı zamanda modıfıyede adı sık duyulan bı arkadasım el attı konuya :D bu gece arabaya bakıcak ve olayı cozecek hepınıze tresekkurler...
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
hadi hayırlı uğurlu olsun :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Tesekkur ettım murat... :)
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
çok geçmiş olsun.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Tesekkurler özgür... Dusmanımın basına gelmesın snakı evladımın dısı kırıldı :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Eh Son Fotoğrafları Paylaşırsın Artık???
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeşim
çok üzüldüm yav bu arabayı azcık temiz kullan yav |
|
![]() |
|
Benım sucum yok kanka .. kardeısm geceden dedı abı araba yaırn lazı mdegılse alabılırmıyım dıye bende al deım :)) keske demeseydım sabah ben magazadayken aradı abı arabayı carptım aglaya aglaya :D n oldu deıdm garajdan cıkarken kolona surttum dedı o anda kaynar su dokuldu basımdan asagıya :D cok buyutecek bırsey yok allahtan sadece goruntu kırlılıgı :D ben zatne arabada degısıklık yapayyım dıyordum bu da gıydırme ıcın bahane oldu :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
geçmiş olsun bakalım inş güzel bişeyler çıkar...olur öyle ufak tefek kardeş bidaha isteyemez zaten senden arabyı buda iyi bi fırsat :D:D:D
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence önce ressimlerini çek satarken sorun olmasın sonra güzelce boyattır tertemiz bin. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bunu yaptım zaten quiet .. uyarın ıcın tesekkurler yınede.. boyle dusuncelı dostlar oldugu surece satılmak ıstendıgı taktırde her zaman satarız .. Tesekkur ettım tekrr :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Geçmiş olsun, arabanızın ayrıntılı resimlerini koyarsanız daha ayrıntılı bilgiler vermeye çalışırız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |