![]() |
|
106 Quik Modifikasyon YARDIM! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2012 Saat 21:05 |
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21426&PID=347497񔵩
özellikle gökhan arkadaşım bi yorum yaparsa sevinirim araç kullanıcısı olarak aile aracı gibi kullanıyorum genelde arkada 3 kişi teşekkürler.Tabi herkes yorum yaparsa daha çok sevinirim.
|
|||
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gökhan haklı kardeşim zaten 15 takıcaksanda 306 gti jantı takmalısın ki sürtme ve yakma olayıyla başın derde giricek. bence 106 gti jantının peşine düş 500 lira civarına alırsın gibi geliyor.
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
ben 15 " jantta kullandım. 3 kere 106 gti jantı 2 kere 306 gti jantı kullandım. 15 " jantla araba hiç gitmiyor çok daha fazla yakıyor. konforuda çok azaltıyor. Benden daha iyi bilme şansın yok 106 quiki. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Birincisi 106 GTI jant bulamıyorum, ikincisi de 15'' jant kullananlar memnun olduklarını söylüyor.
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
Sen ne yapacağını şaşırmışın. 106 gti jantından başka takma benden sana yorum bu kadar bidahada yazmam. |
|||
![]() |
|||
||
Forumda bir arkadaşın sattığı 206 GTI jantını almayı düşünüyorum.
195-50-15 lastik ve 15'' 206 GTI jantı , nasıl olur? Problem yaşar mıyım? Yakıt tüketimi çok fazla etkiler mi?
|
|||
![]() |
|||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
||
okk teşekkürler
|
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
![]() |
|||
||
çevremde birkaç kişinin arabasındada kesilmiş yay mevcut ama bir sıkıntı olanı görmedim. Virajlarda arabanın performansı arttırmak istiyorsan aracına kule gergisi tak. |
|||
![]() |
|||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
||
GÖKHAN kardeşim arabada hiçbir sıkıntı yok yani öntakım iyi sürtme yok yoltutuşta iyi sadece birkere sinde oto banda yüksek hızda (210 km) bir 206 ile kapıştık solu kapattı yol vermedi bende sağdan geçeyim dedim o sırada viraj denk geldi işte orda hissettim virajın dışında kaldım azkalsın yoldan çıkıyordum gerçi lastiklerimde iyi değildi bununda etkisi var tabii ama psikolojik rahatsız oluyorum hani forumda okuyoruz ya kesik yaylar çok tehlikeli gibi yazıları o nedenle yoksa şimdilik bir sıkıntı yok |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
![]() |
|||
||
4 kişi ile çok dik tümsek olmazsa asla sürtmezsin. normal tümseklerde arkada kimse olmazsa çapraz geçmenede gerek kalmaz. sen herkesin dediğine ne inanıyorsun ben kullandım kardeşim 2 sene 5 cm ile arabaya arkaya 4 kişi bindiğinde arabada 6 kişi varken cok dik 15 cm lik yarım daire tümsekte sadece egzoz sürttü o kadar. Amma korkuyorsunuz ya ![]() |
|||
![]() |
|||
||
yuklu gezme ısıde onemlı tabı. bu spor yaylar normal yaylar kadar cokmezler... ama yınede kullanmıs denemıs olanların fıkırlerını almak lazım
|
|||
![]() |
|||
||
Bugün yay taktırma amacıyla bir kaç yere gittim. Dedikleri şey 5cm takarsan arkaya 1 kişiden fazla oturtamazsın oldu. Benim bazen 4 kişi + ful bagaj doldurduğum oluyor. O yüzden yay olayı biraz hayale döndü. 3,5cm olabilirmiş fakat ellerinde yok burdaki elemanların. Bu yoruma katılıyor musunuz? 3,5cm taktırsam full dolu arabada problem yaşar mıyım?
|
|||
![]() |
|||
||
kesik yaydan daha iyi bir şekilde düşürmen zor ön takımında bir problem yaratmadıysa devam etmeni öneririm. Yoksa sende eibach 5 cm' den başka marka pek düşünme derim.
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar hazır konu açılmışken
bu işle uğraşan sizlerden ve ayrıca gökan beyden bende bir fikir alayım dedim 306 1.8 xr = yaylar kesik bunun yerine bende iyibir yay takmak istiyorum 3.5 mm mi 5.0 mm mi hangisi olur acaba ayrıca arka torsiyon benimki düşük öne göre ayarlanmış |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
![]() |
|||
||
![]() sordugun halide böyle duruyor. Eski aracımın resimlerini saklamışım işe yarıyor şimdi ![]() tam tur harici sürtme yapmaz. Ama jantlarla beraber taktırman daha iyidir. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yayı ve kule gergisini hemen takmak istiyorum ama GTI jant bulamıyorum. Şimdi jant almadan yayları taksam 175-65-14 kış lastikleri sürtme yapar mı ki?
|
|||
![]() |
|||
||
yay hakkında kötü bir yorum duymadım. Ama 100 liradan kaçim derken ön takımı haşat etme riskini göze alma bence. |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
Uzun lafin kisasi 5lik yay 185 55 14 laatik arkayada yaya gore ayar sonra gec karsisina izle :))
|
|||
![]() |
|||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
||
sen gökhan ' a güven ;) bende de quick var saolsun tavsiyeleri çok işe yaradı... ben de 5 mm fk marka yay var artı 185/55/14 lassa impetus lastikler ve gtı jantla mükemmel duruyor sürtme vs.. yok ;) arka torsiyonu da önlere göre ayarlarlar zaten ...dediği gibi quick motoru gti 'a göre hafif olduğundan 5 mm lik yay gti kadar düşürmüyor ;) 3,5 alırsan leylek olmaya devam edersin ve 1-2 ay sonra zaten sıkılıp sökersin parana yazık... |
|||
![]() |
|||
||
Bir arkadaş 2 ay kullanılmış 5 cm coil-ex'i 70TL'ye veriyor. 2.el almanın bir sakıncası olur mu?
Linkteki ürün : http://www.hepsiburada.com/Liste/coil-ex-peugeot-106-performans-spor-yay-172016/ProductDetails.aspx?productId=otm172016&categoryId=263146 ------------------------------ Bir de resimdeki araçtaki yay 5'lik mi? ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |