|
Huzurlarınızda 308 GTİ Hayırlısı ... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet rcz ıle aynı makıne var.
|
||
reserpin
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
evet güzel araç .
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şef bu jant şu anda 16 inç 590 lira yerinde gördüm hakkatende süper elbette replika |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaş replicayı jant modeli sanmış sanırım.
Jantın modeli Licancabur. Replica ise taklit demektir. Orijinal olmayan jant ise Licancabur replikası denir.
|
||
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tek kapı yüzünden GTi aracını satan arkadaşları düşünerek yapılmış bir tasarım gibi görünüyor. Mantıklı bir hareket ama tek kapının verdiği spor görünümü vermiyor, malesef.
Yine de hem performans hem de 4 kapı özelliği bir avantaj. |
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
reserpin
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet bende licancabur diye biliyorum çunku. replica demek sahte demek hımm :) güzel bir bilgi berkay teşekkürler Düzenleyen reserpin - 09 Ocak 2011 Saat 23:43 |
||
|
||
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bence çok güzel,çoluk çocuk var diye aslan satmaya son...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Seat Leon gibi kapı kolu gizlenseymiş belki bir nebze o spor görünüm yakalanabilirmiş. Valla benim şahsi fikrim, ben evlenince de çoluk çocuk sahibi olunca da yine tek kapı arabaya bineceğim.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
''şef bu jant şu anda 16 inç 590 lira yerinde gördüm hakkatende süper elbette (( replika )) ''
DEĞERLİ KARDEŞİM BENDE ÇOK İYİ BİLİYORUM LİCANCABUR bu jantın markası ama yan sanayi olduğu vakit yani PEUGEOT fabrikası yapmadığı için yani Made in FRANCE olmadığı için Bütün Yan sanayi Jant ürünlerine REPLİCA denir TAMAMMI ARKADAŞ.. Bide zaten bu konuda bizim konuştuğumuz tek bir jant modeli var başka jant modeli yokki bu jantın adıda LİCANCABUR - REPLİKASI -berkaygr HABERİN OLSUN '' ADAM SORAR ABİ BU JANTLAR ORJİMİ YOKSA REPLİCA MI ??? ADAM CEVAP VERİR ABİ ALLAH MÜSTAHAKINI VERSİN ORJİNAL OLSA 2000 LİRALIK JANT 700 LİRA OLURMU DER '' BİDE ÇOK RİCA EDECEĞİM LÜTFEN KONULARA SIRF CEVAP YAZACAM DİYE SİZDEN ÖNCEKİ ARKADAŞLARINIZIN YAPITĞI YORUMLARI İYİ OKUYUP VE ANLADIKTAN SONRA CEVAP VERMENİZDİRR. Düzenleyen albaydemircan - 10 Ocak 2011 Saat 00:20 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Olumsuz Yorum Yapanlara Sesleniyorum...
BU araç sizin Olsaydı Adım Gibi Eminim Yorumlarınız ÇOOK Farklı Olacaktı.. Ne Derseniz Deyin Ama Adamlar Yapmış. Ve 10 Numara Olmuş PEUGEOT Yorum Bitmiştir |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
reserpin'in mesajı: ''üstad 18' takıcam ben ama bu replikamı lincacaburmu :s''benim yanıtım : Arkadaş replicayı jant modeli sanmış sanırım.
Jantın modeli Licancabur. Replica ise taklit demektir. Orijinal olmayan janta ise Licancabur replikası denir. albaydemircan, sizinle ilgili bir durum yok yani sanırım yanlış anlaşılma oldu. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen öyle yanlış anlaşılma çok oluyorr Düzenleyen albaydemircan - 10 Ocak 2011 Saat 00:27 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alıntılı bir mesajı tekrar alıntı yapınca forum ilk mesajı siliyor, sanırım o yüzden oluyor.
|
||
reserpin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet arkadaşlar sorun yok hem burda bilgiyi bir bakıma paylaşıyoruz olabilir insanlık hali bilmeye bilirdinizde en azından konuşup bilmiyorsakda öğreniyoruz şahsen ben replikanın ne demek olduğunu bilmiyordm bu konuda öğrendim rinjani gibi jant modeli sanıyodum onu anımsatıyodu bana :))))))))
edit: imla hatası Düzenleyen reserpin - 10 Ocak 2011 Saat 00:32 |
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |