![]() |
|
206+ xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 Saat 15:54 |
arkdaslar kasım ayında aldım arabamı xenon dusunuyorum taktıran yada bilgisi olan varmı ?
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben güvenip taktıramadım :) elektrık arızası verır dedıler ama ne kadar dogru bılemıyorum :) detaylı bı arastırma yapmadım kendı farları mukıemmel zaten :)
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
evet bendecede güzel farları ama xenon bi farklı duruyor bi arkadasım tanıdıgı var ona sorduk hic bisey olmaz dedi 180 liraya ömür boyu garanti diyor bende güvenemedim acıkcası
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
6000 k lar cok guzel duruyor,yakışıcağını düşünüyorum
|
|
![]() |
|
6000k düsünüyorum bende ama güvenemedim :(
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş en iyileri ve uzun ömürlüleri 8000k dır alın taktırın sorun olmaz iyi bir elektrikçide yatırın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
6000k taktırdım eski aracımdada 8000k kullanmıstım. 6000 hem daha güzel yolu gösteriyor. Hemde daha güzel duruyor.
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
arkadaşlar elektrik arızası verir gibi laflar hikaye ama kesinlikle kalitesiz bir ürün almayın gerçi hepsi çin malı ama kötünün iyisi mtec kaliteli bir xenon yaklaşık 11 aydır kullanıyorum gece kullanmayı hiç sevmezdim ama xenon la beraber gece kullanmayı sever oldum ayrıca sislere taktırdım daha da güzel oldu
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen sorun çıkaracağını sanmıyorum... fakat çok pahalı diye sağlam diyede güvenmeyin xenon kalitelisi 100 - 150 arası en fazla öyle 200 civarı fiyat verenler tamamıyla fırsatçılıkla alakalı bişey dikkat edin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |