SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206Rc Spoiler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 15:24
aslında hoş durur ama aracın çokta göze batmasını istemiyorum hani sade bişeyler yapmaya çalışıyorum cem.. filtre spoyler led stop bunlarıda alayım dış mod tamamdır benim için :) bu arada ALBAY  yanlış anadın stopların markası angeleye mı diye sordum angel stop daha icat edilmedi tabii ki:) angeleye diye bi markanın neon stopları var o mu acaba diyte sordmuştum:)

Düzenleyen erdalkurtcu - 05 Ocak 2011 Saat 15:29
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 15:25
albay tam istediğim gibi olmuş hem spoyler hemde stop modeli :) kazasız belasız...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 15:50
Sem tuning mustafa abiden alabilirsin. ruhsatta ki renk kodu ile boyalı iste kesin uyar. ben 106 için almıştım gayet iyiydi. Şimdide 206 için gideceğim banada rc rüzgarlık lazım .
Yukarı Dön
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 15:58
tamam teşekkürler kardeşim saol..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 20:10
Orjinalini yazan: erdalkurtcu erdalkurtcu Yazdı:

aslında hoş durur ama aracın çokta göze batmasını istemiyorum hani sade bişeyler yapmaya çalışıyorum cem.. filtre spoyler led stop bunlarıda alayım dış mod tamamdır benim için :) bu arada ALBAY  yanlış anadın stopların markası angeleye mı diye sordum angel stop daha icat edilmedi tabii ki:) angeleye diye bi markanın neon stopları var o mu acaba diyte sordmuştum:)

inan bana ben şimdiye kadar öyle bir stop markası duymadım öyle bir markanında olmadığını çok iyi biliyorum
Yukarı Dön
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 21:05
eagle eyes mış  :DD
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/957/Peugeot-206-neon-Led-Stop

Düzenleyen erdalkurtcu - 05 Ocak 2011 Saat 21:06
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 01:02
Orjinalini yazan: erdalkurtcu erdalkurtcu Yazdı:

eagle eyes mış  :DD
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/957/Peugeot-206-neon-Led-Stop
yaani ben bunları biliyordum ama sen angeleyes dedin şaşırdım  
Yukarı Dön
okan77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 13:17
Fırsat bulsam sem'e bende gideceğim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.