![]() |
|
206Rc Spoiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında hoş durur ama aracın çokta göze batmasını istemiyorum hani sade bişeyler yapmaya çalışıyorum cem.. filtre spoyler led stop bunlarıda alayım dış mod tamamdır benim için :) bu arada ALBAY yanlış anadın stopların markası angeleye mı diye sordum angel stop daha icat edilmedi tabii ki:) angeleye diye bi markanın neon stopları var o mu acaba diyte sordmuştum:)
Düzenleyen erdalkurtcu - 05 Ocak 2011 Saat 15:29 |
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
albay tam istediğim gibi olmuş hem spoyler hemde stop modeli :) kazasız belasız...
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sem tuning mustafa abiden alabilirsin. ruhsatta ki renk kodu ile boyalı iste kesin uyar. ben 106 için almıştım gayet iyiydi. Şimdide 206 için gideceğim banada rc rüzgarlık lazım .
|
|
![]() |
|
tamam teşekkürler kardeşim saol..
|
|
|
|
![]() |
|
inan bana ben şimdiye kadar öyle bir stop markası duymadım öyle bir markanında olmadığını çok iyi biliyorum |
|
![]() |
|
eagle eyes mış :DD
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/957/Peugeot-206-neon-Led-Stop
Düzenleyen erdalkurtcu - 05 Ocak 2011 Saat 21:06 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Fırsat bulsam sem'e bende gideceğim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |