![]() |
|
207 RC Le Mans |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
markovian_engineer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: TR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı markovian_engineer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 10:51 |
|
Selam herkese,
Siteye yeni kayıt oldum... Aracım: 207 RC Le Mans Bir problemimi paylaşmak istiyorum! Şimdi, aracım park halindeyken hayırlı bir vatandaş, forklift'le aracımın bagaj kapağına zarar verdi. hayırlı diyorum çünkü, telefon numarasını sağ olsun bırakmış arkadaş. Ben de bir otomotive teslim ettim hasarın tamir edilmesi için. Önce aradılar... Ustanın, bagaj kapağını komple değişime gerek kalmaksızın, tamir edebilir dediler. Aradan 2 gün geçtikten sonra, iç kısımda darbe olduğunu ve maalesef tamamen değişim gerektiğini dillendirdiler. Şimdi de arayıp, ellerinde 2017 RC Le Mans orjinal bagaj kapağının olmadığını fakat eğer istersem normal 207 bagaj kapağını takabileceklerini söylediler. Aralarında da hiç fark olmadığını söylediler. Ben de haliyle, öyle bir şeye izin veremeyeceğimi, orijinal kapağı talep ettiğimi dile getirdim. Akabinde, bu talebin termin süresinin 21 iş günü olduğunu söylüyorlar. Önerisi olan varsa, açığım. Bagaj kapaklarında gerçekten fark yoksa, neden aralarında 800tl bir fark var? Aklıma bu soru geliyor. Sinirim bozuldu. 2 haftadır aracım ellerinde ve sonuç hala yok! Herkese tekrar selam ederim! -- Drive Safe! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhabalar Aramıza Hoş geldin Kendini Bi tanıtsaydın ilk önce
Büyük Geçmiş Olsun Eğer yetkili bir servise düştüysen halin harap diyorum kardeşş |
||
![]() |
||
markovian_engineer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: TR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı markovian_engineer
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Selamlar :) Nasıl bir tanışma faslı gerçekleşiyor aranızda :) Başlayabiliriz. Şaka gibiler yani! 2 haftadır saçma sapan bahaneler... Yetkili servise götürme sebebim belli! Orijinallik bozulmasın! Yetkili servisteki görevlinin tavsiyesi ise orijinali bozmak! Çok saçma!
|
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
hocam servisler genelde rütuş falanda yapmaz komple boyarlar.. bence siz düzgün ve güvenilir bi kaportacıya gösterin aracı.. geçmiş olsun |
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
KESİNLİKLE KATILIYORUM. RESİM KOYSAYDINIZ DAHA İYİ ANLARDIK ASLINDA.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |