![]() |
|
Jant hakkında fikir. !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 Saat 21:16 |
700 tl sahibindende bi bak replika diye
|
|
![]() |
|
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
308cc jantı kullanıyorum bende gerçekten çok güzel duran dikkat çekici benim aşık olduğum jantlarım :D
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
206 feline 1.4hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Efe hocam süper olmuş bu janlar nasıl olur diye düşünüyordum ki daha ötesi olamazmış. yay ve torsiyonların nasıl ayarladın bilgi verebilirmisin. birde sürtme problemi yaşıyormusun.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel jantlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Maşşallah jantlarınız güzel olmus replica sanırım ağırlık durumu nedir
|
|
![]() |
|
http://img810.imageshack.us/i/lha.mp4/ resimlerden göremeyen arkadaslar bu videodan daha iyi görebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
rıfat seker arkadaşım eskı resımlere bakmışsınız yenı yıl resımlerdekı 5.sayfaya bak gorurusun ustunde tavsıye ederım bence rc falan bıttı yenı yıldayız 2011 jant budur yakışamı tak derım zevkler renkler tartışılmaz.kardeş
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
paran varsa rc,az varsa cc yoksa gerisi hikaye :D
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
abi 206 sınız varsa ya rc takın yada cc rüzgar gülü alayı yalan bence diğer jantların :D
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
yukardaki jantı ve replika citroen jantı çok beğendim 1.4 aracıma ağır gelebilir ama takacam inşallah yaza doğru
|
|
![]() |
|
ctc93 bulusmaya geldıgınde yenı jantlar ustundeydı yaa.. yoksa bız yanlıs mı gorduk :))) gormeyı bırak dokunduk bıle :DDD ama resımlerde cok detaylı gorulmemıs... Düzenleyen cecoli - 04 Ocak 2011 Saat 08:24 |
|
![]() |
|
kurt1604 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2010 Konum: bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
308 cc jantı derim replika meplika olsun :)
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
ctc ye baktımda eski jantlar var üstünde ya..308inkileri göremedim..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
yenı taktırdım 308cc jant lastık 1350 tl fıyatı resımlere bakarsan gorursun aracımı CTC93 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Rica ederim. ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
çok teşekkür ederim ya okadar aradım bulamamamıştım..sahibindenede bakmıştım ama ordada yoktu ilan tarihi yeni bu yeni konulmuş sanırım..çok güzel jant umarım takıcam bigün bunu :) |
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
308 cc veya gt jantlarını "yenı yıl bulusma" resımlerınde grı 206 gtı ustunde gorebılırsınız... plakası ctc 93 (efe senkader).
jantlar ve 195 45 16 lastıkle beraber 1300 tl cıvarında lastıgıne gore degısır...
sadece jantlar ıse 700 cıvarında...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
308 cc jantının fiyatını bulamadım nette ya...jant lastik kaça patlar bu ? |
|
|
![]() |
|
Challenger tek geçerim.
Bir de lacivert bir 206sı olan arkadaş vardı, resimlerini koymuştu daha yeni. Onun jantlarını da çok beğendim, konuyu bulamadaım şimdi, bir bak derim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |