![]() |
|
Kullanıcı Adı Değişiklik Talepleri... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1617181920 26> |
Yazar | ||
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kullanıcı adımın alper olarak değiştirilmesini istiyorum tşk
|
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
teşekkürler
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
"206xt" olan kullanıcı adımın "37PP440" olarak değiştirilmesini rica ediyorum..
Düzenleyen erdal - 15 Ocak 2011 Saat 23:43 |
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aslında kullanıcı adları herkesin gerçek ad ve soyadından oluşmalı
|
||
![]() |
||
Alper Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: İstanbuk/Bahçel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alper Atakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nıckımın Alper Atakan dıye degıstırılmesını rica edıyorum..
|
||
Pug 306
|
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
:))) haha tmm komple ısım oluo o zmn anlasılan ben yanına bır kac ısaret eklenebılecek dıye dusunmustum :) her neyse o zmn kalsın bu sekılde madem oyle hep destek tam destek :))
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
şuanki iyiydi. Biz nickleri isme çevirmeyi istiyoruz sen ismi nicke ![]() |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
Bende bı degısım yapayım :))) Mesut olan kullanıcı adımın [ meSut+ ] olarak degısmesını ıstıyorum :)))
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
touologist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı touologist
|
touologist > tourologist olarak güncelleme("r "eklemesi) rica edecğim.
![]() |
||
Tourologist
|
||
![]() |
||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
|
psychoabi olan kullanıcı adımı cagri106 olarak değiştirilmesini istiyorum.
|
||
![]() |
||
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
aza1980 olan kullanıcı adımın arifziyaar olarak değiştirilmesini istiyorum.facebook grubundada birbirimizi rahat tanımak için iyi olur :)
|
||
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
||
![]() |
||
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
|
Teşekkürler..
|
||
![]() |
||
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
Hüseyin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
|
bluedead kullanıcımı adımı Hüseyin olarak değiştirilmesini istiyorum. şimdiden teşekkürler..
|
||
![]() |
||
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
melih370 kullanıcımı adını melih olarak değiştirilmesini istiyorum. teşekkürler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1617181920 26> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |