![]() |
|
206 quick sağ ön koltuk sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turkos ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: İstanbul/Anadol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2019 Saat 14:38 |
Hocam dişli mekanizmasına nasıl ulaştın ?
|
|
Turkoss.
|
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Quikte arada bi yapardı sorunu kendim çözdüm koltuğun arkasının kumaşı alt taraftan açılabiliyor ordan dişli mekanizmasına ulaştım ve sol taraftaki kolun dişlileri sıkışmıştı çıkarttım yerinden biraz yağladım sonra yerine taktıktan sonra bidaha da yapmadı tıkır tıkır çalışıyor...
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olacak arkdas yok mu acaba
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var sorun koltukda mı acaba yoksa biz mi yapamıyoruz
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar 3 kapı aracların genel problemlerınden bıtanesı herhalde sağ ön koltuk arkaya yolcu bındırmek ıcın yatıyor kalkıyor oraya kadar sorun yok fakat koltuk normal halde dururken sırt kısmı asagı hareket etmıyor.. bu nasıl tamır edebılırım .? yardımlarınız ıcın tskler
saygılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |