![]() |
|
307 silecek boyutu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 19:11 |
selam.307 lerin silecek boyutu nedr acaba.24 mm 22 mm yazan vardı hangisi acaba..birde bu silecekler kolay takılıyomu yani dışardan aldığımızda kendimiz takabiliyormuyuz?teşşkrler
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onu bilmiyorum ama şunu söylemek istedim piyasadaki passat olsun audi olsun en iyi silecek Peugeot larda camda hiç su izi bırakmıyor diğerleri 2 kolda aynı yöne hareket ettiğ için geri gelirken cama su sıçratıyor tekrar ama 307 lerinde dışdan içöe girip çıktığı için tertemiz yapıyor HELAL OLSUN PEUGEOT'uma =) |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
65-70 santim heralde
yenileri takması kolay ama eskileri çıkarması zor;)
geçenlerde netten toplam 7 liraya kargosu da içinde(10x15x100cm lik kutuyla gönderdiler) inwels marka aldım.bedavadan da ucuz sanki
yalnız cam az ıslakken gıcırtı yapıyor buraların soğuğundan gevvredi sanırım ama ıslakken çok güzel siliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |