![]() |
|
aracım çok yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:07 |
mrb arkadaşlar 206 x-disgn 2005 model arabam var ama km de 250-300 yakıyor acaba tüp taktırsam yakıt düşermi ne dersiniz...?
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinde kullanıyosun hoca arabayı sen tabiki yakar normal değerleri bu zaten senin aracının taktır tabiki lpg kafan rahat olur yakıtında baya bi düşer
|
|
![]() |
|
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
pekii hangi marka lpg tavsiye edersiniz... ne kadara mall olurr...?
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inanın ben bile düşünüyorum arkadaşlar aracım küçük 1.4 motor ama 250 300 arası yakıyor inanılır gibi değil.bmw benden az yakıyor yaa anlamıyorum ki tüp taktırsam 175 190 arası diye düşünüyorum. ancak hiç Qik te görmedim ben tüp bide cebimi düşünmeliyim tabi...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
valla ben dizel kullanıyorum :) lpg ci akadaşlara sorucan ama brc iyidiye duydum 1.250 civarındaymış ama yakıttıda baya bi düşüş oluyomuş
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
yaa taktıralım tamamda bunun motorada zararı yokmu? ben var diye biliyorum.mesela tüplü aracın triger seti 30 binde değişiyor diye biliyorum benzinli araçta 80 binde değişiyor yanlışmı biliyorum ? doğruysa demek o kadar kasıyor motoru..ama yakıtta bizi kasıyor yakacam bu aracı bi bidon benzin döküp yaaaa :)))
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
haklısın kardeşş.. yaa
bende napcamı şaşırdımm
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
yakıttan çok birim fiyattan kazanırsın.
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
only_ozyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
valla benim 206+ da benzini su gibi içiyo...normal yakıyo senin delioğlan....bu araçlar da hiç tüplük değil...bagajın da yer yok...yer olsa uyum sağlamıyo diyorllar...en iiyisi benzinde indirim beklicez
|
|
Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından, ruhlarımızı kandırdık Orhun'un kaynağından
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
arkadaşlar 250-300 yakıyosa hiç dokunmayın gerek yok tüpe felan ben bazen tüpte 260-270 küsür yaktığını ölçüyorum :) gerçi son iki depoda birinde 212 kuruş birinde 199 kuruş oldu ama çok dengesiz bu tüp işi bide ekstra bakımıydı b.ku püsürü derken hiç gerek yok bence bide 1250 tüpe verecen muaynesi ruhsatı şu bu derken 1500 olacak
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bende yakıttan yana sıkıntılıyım arkadaşlar çok yakıyo.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu devirde araba kullanmak çılgınlık ben dizel kullanıyorum ama bana bile çok geliyor biliyosunuz aslında yarı yarıya indirimli kullanabiliriz atıyorum bi depoya benim verdiğim parayla şimdi 1000 km gidiyorsam aynı parayla aynı araç başka bi ülkede 2500 km gidiyor aradaki farka bakarmısınız
|
|
![]() |
|
only_ozyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
valla bu arabalar yürüdükçe bizim memleketin ekonomisine hiç bişey olmaz...bi araç için onlarca vergi veriyoruz....her şeyi vergi para...ama mecbur biniyoruz zıkkım çok zevkli ya:))))
|
|
Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından, ruhlarımızı kandırdık Orhun'un kaynağından
|
|
![]() |
|
Hocam aracın 1.4 motor bende aynı motora sahip olan 106 quicksilver vardı. 350 den aşağı düşmüyor. hele bu zamdan sonra 400 bile rahat görür. burda önemli olan aracın kaç litre yaktığı. ama sen 250 gibi rakam görüyorsan sakın dokunma araca pişman olursun. Tüp işi yalan arabayı bitirirsin sadece. 6 yıldır peugeot kullanıyorum daha aklımın ucundan geçmedi tüp taktırmak.zaten uyumda sağlamaz. Malesef bu benzin fiyatıyla bu problemlerden kurtulamayız. Dizelin fiyatı nasıl benzine yaklaştı ise. Tüp kullanımı artınca onunda fiyatı artacak.
|
|
![]() |
|
sparrow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
slm millet bende de quicksilver var 100 lira ile 310 km yapıyor bende bir tek benim araçta sorun var zannediyordum tüpü hiç düşünmüyorum ama bu arabaya da bu benzin çok fazla yaa
|
|
bitmeyen 2.vites
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
atiker iyidir hem fiyatı hem uyumu..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
nasıl olduda bu konuyu kacırmısım yaa...
arkadasım sana lpg lıyse 30.000 de trıger degısır dıye kım soyledıyse sagolsun Allah bunun gıbılerı cennetlık etsın ne dıyeyım :))) gulmekten yerlere yattım yaaaa... boylesıne cahıl boylesıne dangalak ınsanlar hala varmı bu dunyada cok merak edıyordum meger varmıs :DD
agzı olan konusuyor dıye bosuna soylemıyorum. bırak lpg yı arabanın vıdasından anlamayan adam bıle yorum yapıyor cok kızıyorum. sozlerım meclısten dısarı...
bak kardesım lpg kullanınca aracın trıgerı daha once degısmez. lpg motoru kasmazzz. ayrıca lpg nın oktan sayısı daha yuksek oldugundan benzınden daha guzel tıtresımsız ve vuruntusuz calısır. lpg ıle aracın orjınal bujısınden farklı bujı de kullanılabılır. sımdı pıyasada lpg ıcın daha ozel bujıler gelıstılırılmıs ve satılmaktadır. motoru bozmasınıda gececeksın. ayarı duzgun yapılırsa motra zarar vermez. sankı benzınle calısırken bakım yapmayınca motor zarar gormuyorda lpg takınca zarar goruyor. bu durumda ben hemen taksıde kullanılmıs sahın doganları ornek gosterıyorum en kotu kullanılanı bıle 200.000 km yapıyordu ki temız kullanılanı 300.000 ı gecıyordu. son bır ornek daha vereyım. ıtınalı kullanılan dacıa logan 1.6 8V 90bg taksıcı bır abızım aracı onden kaza bıle yapmasına ragmen suanda 440.000 kmde motora el degmedı. daha ne dıyeyım... ama arıza ısıgı devamlı yanarak fakır yada zengın karısım halınde arac kullanılırsa uzun vadede supap sorunları cıkarabılır. bunun harıcınde de lpg motorda baska bır zarar olusturmazzz
ayrıca lpg nın bakımı 10.000 km de bır kez 2 adet fıltresı degısır. oda 30-40 tl dır yanı. bunun harıcınde dıgerlerı motorun kendı bakımıdır. lpg lı motorun ozel bır bakımı yoktur...
su bılıncsız konusanlara karsı tepkımı mazur gorun cunku bılmemelerıne ragmen konusuyorlar delı oluyorum. bırde ınsanları yanlıs yonlendırmıs oluyorlar. mıllet lpg den korkuyor...
|
|
![]() |
|
aklında olsunda uyum saglamıyor dıye bır durum yok. bunu soyleyenler kendılerı beceremedıklerınden bu sekılde kendılerınce sebep bulmuslar. pıyasada lpg ıle duzgun calısan arıza ısıgı bıle yanmayan bır suru pug var. bunlar uzaydan mı gelmıs?
ama bunlar bır tarafa arıza ısıgı hıcbır sekılde sonmeyen problem yasamaktan sahıbını arabadan sogutan puglarda var. bu durumun cok cesıtlı sebeplerı var. ama emın ol kı suc motorda degıl. montaj hataları, ayar hataları, bakım ıhmallerı ve bılıncsız kullanım...
bu arada benzın fıyatlarının dusmesını beklersen hayatın gecerrr :)) acı ama gercek :((( |
|
![]() |
|
valla arkadaşlar bnm beyaz melek 700kr yakıyor keşke 250-300kr yaksada hiç inmesem
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |