![]() |
|
APP Plaka ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum yanlış anladın olurmu öyle şey dostum sana dermiyim hiç yanlış anladıysan özür dilerim
ben o yüzden ceza yedim de ondan dedim kardeşim hemde plakamı kırdı adam mahkemlik olduk o aklıma geldi
kusuruma bakma
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde orjinaller bagajda .Orjinalleri gösterirsek polis arabayı bağlamaz heralde ama kesin cezayı keser.artık polisler sık durdurmuyor ama durdurdumu da garanti yazıyo cezayı :) |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
valla bende şaşırdım muhabbetimizde oldu daha önce yani.. neyse ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın.. iyi geceler herkese
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
murat kardeşim sanada teşekkür ederim ılımlı ve olgun davranışından dolayı beni savunmuşsun teşekkür ederim beni tanıdığın için
arkadaşda haklı okuyunca bende kendimi suçladım sitede bilen bilir benimde başıma gelmişti paylaşmıştımda uyarmıştım herkezi ondan rahat konuştum demekki
asla öyle bi terbiyesizliğim olmaz
ben bi şahsa sinirlensemde o tarz konuşmam ben polislere yani o zihniyete dedim
nevar herkez plakasını istediği gibi kullansa sonuçta plaka sahte değil ki diye dedim neyse
özür dilerim
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
aktif olan üyeleri takip ediyorum dostum o nedenle kimin hangi seviyede muhabbet edebiliceğini tahmin edebiliyorum senin de öyle bi tarzda forum üyesine konuşmuycağını biliyorum yanlış anlaşılma oldu :) ama sinirlenmekte haklısın sende plakayı nası kırıyo ya :) |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
afettin mi dostum beni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
estağfurullah olurmu öyle şey sen haklısın o şekilde bakığın zaman az bile söylemişsin bende olsam çok üzülürdüm sonuçta türkçe işte yanlış anlaşıyor eksik vurgulama yapmışım
ben çektim bu durumdan ona dedim üsteki resimdeki plaka negüzel yani ne var öyle olsa batıyormu anlamında :)
verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
ayrıca murat arkadaşmızın sergilediği davranış yaşına göre nekadar olgun bir arkadaş olduğunu bana gösterdi
iyi geceler dilerim
|
|
![]() |
|
yok sen değil ben rahatsızlık verdim özür dilerim tekrardan kardeşim.. baya bi yanlış anlamışım tahmin etmem lazımdı o tarz konuşmayacağını.. sevgiler iyi geceler
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar adam, adam diyorum ama bence adam olamıycak bir polis memuru arabada karım ve annem olmasına rağmen bana in arabadan dedi indim sanki arabayı çalımışım gibi bir tarzla ben gene ılımlı oldum plaka olayından bahsetti çekti plakayı silikonluydu elindeki anahtarla kenarından kanırttı kırdı kaportayada zarar verdi bende dayanamadım ağzını burnunu kırdım 1 ay iş göremez raporu aldı mahkemelik olduk siyasi tanıdıklarım sayesinde sıkıntıdan kurtuldum ceza yemekten ve hapse girmekten poliside suçlu buldular onuda sürdüler ama adamı gene görsem gene dalarım karımın ve annemin olduğu arabanın içinde artislik ayapamamz kimse kimseye sende memursun bende herkez işini doğru yapacak ayrıca prosedürü ne ise o yapılır dedim
fakat yasada belli ben burda arkadaşları dostları uyarıyorum dertsiz başınıza durduk yere dert almayın derim biliyorum çok hoş duruyor plaka ama durum bu
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
abi memur diyince paylaşmak istedim...bugün kpss önlisans ve lise düzeyindeki sınav sonuçları açıklandı bende girmiştim önlisans olarak iyide bi puan aldım yakında inşallah bende memurum...ozaman arabam trde tek olucak :):):):) |
|
|
![]() |
|
inşallah kardeşim çok çok seviniriz belki maaş olarak pek tatmin olamassın ama kafan rahat olur ve gelecek kaygın olmaz ve dediğin gibi arabana istediğin şeyi yaparsın inşallah ilk maaşınla
ilk maaşını aldığında bi garibanı doyur kardeşim sonrada arabana biraz iyilik yap nacizane abi önerisi :))
inşallah gönlündekinden daha faazlasını verir rabbim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
sen nerde görev yapıyosun abi ? aklımda o ufak tekef bi yardım yapıcam birisine...
ve daha sonra arabama yüklenicem neler var aklımda neler :)
amin abicim çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin allah...
|
|
|
![]() |
|
ben malesef erzurumdayım kardeşim :)
buaralara tayinin çıkarsa haber verirsin ilgilenirim ben yardımcı olmaya çalışırım ama inşallah buralar olmaz ![]() Düzenleyen LANOPE - 30 Aralık 2010 Saat 01:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
hehe :) herşeyin hayırlısı abi orda hayırlısı olcaksa orasıda olur memleketimin her köşesi bizim :)
|
|
|
![]() |
|
buarada arkdaslar manisa ve izmirde cok yaygın bu app plaka.. hatta sürekli işinizi gördurdugunuz bir trafik takipci eger plakalarınız ist duz app ise muhur vurdurabiliyor bire bir orj oluor bidde onun üzerine cam gibi vernikta attıgında tadından yenmiyor bende yaptım yeni bugun geldi her arabamada yapıor ve muhur vurduruyorum ama takipcim yapıo bi marlboroya iş bitiyo :) ama dediğim gibi takipciye kaçırdıgımız para zaten cok buyuk cunku şrikette 25tane tc arac var hepside kaskolu policeli vsvvvsvs..
polisa gelince dedigi gibi kıl biri olursa ugrasıo muhırde olsa olmasada :))
kerem hakkakkten cok ayıp ettin :) öpüorum
|
|
![]() |
|
bende seni öpüyorum kardeşimmmmmmm sen zaten işini bilirsin ne yapar eder yaparsın o app yi eksik kalmaaaaaaaa aman haaa yengeye selam oğlanıda öperim hiç babasına benzemiyo aslan babası gibi değil yakışıklı o yakışıklı
|
|
![]() |
|
hahahah fotoları ccektim keremo ama resim atamıorum olmuo beceremiom bende var bi abusluk=((
|
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7793&FID=22&PR=3&title=siteye-resim-nasl-eklenir ahanda bunuda beceremezsen arabayı sat :)))
|
|
![]() |
|
olarr :) olduda bak istersen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |