Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aracım çok yakıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

aracım çok yakıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aracım çok yakıyor
    Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 21:54
Orjinalini yazan: mstfkrl mstfkrl Yazdı:

Hocam aracın 1.4 motor bende aynı motora sahip olan 106 quicksilver vardı. 350 den aşağı düşmüyor. hele bu zamdan sonra 400 bile rahat görür. burda önemli olan aracın kaç litre yaktığı. ama sen 250 gibi rakam görüyorsan sakın dokunma araca pişman olursun. Tüp işi yalan arabayı bitirirsin sadece. 6 yıldır peugeot kullanıyorum daha aklımın ucundan geçmedi tüp taktırmak.zaten uyumda sağlamaz.  Malesef bu benzin fiyatıyla bu problemlerden kurtulamayız. Dizelin fiyatı nasıl benzine yaklaştı ise. Tüp kullanımı artınca onunda fiyatı artacak.
Quik'i heralde çok sıkıştırıyordunuz siz. Ben şuan Quikle 25kuruş yakıyorum..
Yukarı Dön
only_ozyy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_ozyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 21:37
Orjinalini yazan: deniz_206 deniz_206 Yazdı:

arkadaşlar 3 gün önce taşana kadar doldurdum depoyu ve 150 km yol yapmışım bugün tekrar fulledim 150 km.de 62 tl benzin aldı çok yakıyo yani anlamadım bende araç 1.4 benzinli 206

harbi mi ya...o zaman ben halime şükür edeyim...62 litre benzinle 150 km mi yaptın ben yanlış okumuyorum değil mi...
Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından, ruhlarımızı kandırdık Orhun'un kaynağından
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 23:42
arkadaşlar 3 gün önce taşana kadar doldurdum depoyu ve 150 km yol yapmışım bugün tekrar fulledim 150 km.de 62 tl benzin aldı çok yakıyo yani anlamadım bende araç 1.4 benzinli 206
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 23:29
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

yaa taktıralım tamamda bunun motorada zararı yokmu? ben var diye biliyorum.mesela tüplü aracın triger seti 30 binde değişiyor diye biliyorum benzinli araçta 80 binde değişiyor yanlışmı biliyorum ? doğruysa demek o kadar kasıyor motoru..ama yakıtta bizi kasıyor yakacam bu aracı bi bidon benzin döküp yaaaa :)))

nasıl olduda bu konuyu kacırmısım yaa...

arkadasım sana lpg lıyse 30.000 de trıger degısır dıye kım soyledıyse sagolsun Allah bunun gıbılerı cennetlık etsın ne dıyeyım :))) gulmekten yerlere yattım yaaaa... boylesıne cahıl boylesıne dangalak ınsanlar hala varmı bu dunyada cok merak edıyordum meger varmıs :DD

agzı olan konusuyor dıye bosuna soylemıyorum. bırak lpg yı arabanın vıdasından anlamayan adam bıle yorum yapıyor cok kızıyorum. sozlerım meclısten dısarı...

bak kardesım lpg kullanınca aracın trıgerı daha once degısmez. lpg motoru kasmazzz. ayrıca lpg nın oktan sayısı daha yuksek oldugundan benzınden daha guzel tıtresımsız ve vuruntusuz calısır. lpg ıle aracın orjınal bujısınden farklı bujı de kullanılabılır. sımdı pıyasada lpg ıcın daha ozel bujıler gelıstılırılmıs ve satılmaktadır. motoru bozmasınıda gececeksın. ayarı duzgun yapılırsa motra zarar vermez. sankı benzınle calısırken bakım yapmayınca motor zarar gormuyorda lpg takınca zarar goruyor. bu durumda ben hemen taksıde kullanılmıs sahın doganları ornek gosterıyorum en kotu kullanılanı bıle 200.000 km yapıyordu ki temız kullanılanı 300.000 ı gecıyordu. son bır ornek daha vereyım. ıtınalı kullanılan dacıa logan 1.6 8V 90bg taksıcı bır abızım aracı onden kaza bıle yapmasına ragmen suanda 440.000 kmde motora el degmedı. daha ne dıyeyım... ama arıza ısıgı devamlı yanarak fakır yada zengın karısım halınde arac kullanılırsa uzun vadede supap sorunları cıkarabılır. bunun harıcınde de lpg motorda baska bır zarar olusturmazzz

ayrıca lpg nın bakımı 10.000 km de bır kez 2 adet fıltresı degısır. oda 30-40 tl dır yanı. bunun harıcınde dıgerlerı motorun kendı bakımıdır. lpg lı motorun ozel bır bakımı yoktur...

su bılıncsız konusanlara karsı tepkımı mazur gorun cunku bılmemelerıne ragmen konusuyorlar delı oluyorum. bırde ınsanları yanlıs yonlendırmıs oluyorlar. mıllet lpg den korkuyor...

madem öyle fabrika gerizakılımı dostum neden tüplü üretmemiş biz burda yanlışmı doğrumu diye söylüyoruz okuman yoksa mantığındamı yok..
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 21:31
2009 Model 206 1.4 BVA aracımda 14 aydır Atiker LPG kiti + Aygaz  kullanıyorum, memnunum...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 18:06
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

Orjinalini yazan: SeKoRC SeKoRC Yazdı:

valla arkadaşlar bnm beyaz melek 700kr yakıyor keşke 250-300kr yaksada hiç inmesem Sırıtma

e kardesım sen devamlı devır cevırırsen herhalde o kadar yakacaktır yanı :))
ama 70 kurus dedıgın 100 km de 18lt ye tekabul edıyor. anlasılan sen ıyı basıyorsun. her vıteste redlıne gorursen oyle olur yanı Sırıtma
sakın kullanmıs olsan 100km de 10-11 lt yakmanı beklerım ben. cunku makınede kı degısken supap zamanlaması teknolojısı bunun ıcın...

evet sanırım haklısın cecoli ben sürekli yüksek devir gidiyorum 7-7500 Sırıtma ama dediğin gibi yavaş gidersem anlık 100km de ben bazen 6-7leri görüyorum. ama ne yapayım insanın altında böyle bir makina olunca basmadan duramıyor
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 14:21
Orjinalini yazan: SeKoRC SeKoRC Yazdı:

valla arkadaşlar bnm beyaz melek 700kr yakıyor keşke 250-300kr yaksada hiç inmesem Sırıtma

e kardesım sen devamlı devır cevırırsen herhalde o kadar yakacaktır yanı :))
ama 70 kurus dedıgın 100 km de 18lt ye tekabul edıyor. anlasılan sen ıyı basıyorsun. her vıteste redlıne gorursen oyle olur yanı Sırıtma
sakın kullanmıs olsan 100km de 10-11 lt yakmanı beklerım ben. cunku makınede kı degısken supap zamanlaması teknolojısı bunun ıcın...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 14:15
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 14:12
Orjinalini yazan: only_ozyy only_ozyy Yazdı:

valla benim 206+ da benzini su gibi içiyo...normal yakıyo senin delioğlan....bu araçlar da hiç tüplük değil...bagajın da yer yok...yer olsa uyum sağlamıyo diyorllar...en iiyisi benzinde indirim beklicez

aklında olsunda uyum saglamıyor dıye bır durum yok. bunu soyleyenler kendılerı beceremedıklerınden bu sekılde kendılerınce sebep bulmuslar. pıyasada lpg ıle duzgun calısan arıza ısıgı bıle yanmayan bır suru pug var. bunlar uzaydan mı gelmıs?
ama bunlar bır tarafa arıza ısıgı hıcbır sekılde sonmeyen problem yasamaktan sahıbını arabadan sogutan puglarda var. bu durumun cok cesıtlı sebeplerı var. ama emın ol kı suc motorda degıl. montaj hataları, ayar hataları, bakım ıhmallerı ve bılıncsız kullanım...

bu arada benzın fıyatlarının dusmesını beklersen hayatın gecerrr :)) acı ama gercek :(((
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 14:05
Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

yaa taktıralım tamamda bunun motorada zararı yokmu? ben var diye biliyorum.mesela tüplü aracın triger seti 30 binde değişiyor diye biliyorum benzinli araçta 80 binde değişiyor yanlışmı biliyorum ? doğruysa demek o kadar kasıyor motoru..ama yakıtta bizi kasıyor yakacam bu aracı bi bidon benzin döküp yaaaa :)))

nasıl olduda bu konuyu kacırmısım yaa...

arkadasım sana lpg lıyse 30.000 de trıger degısır dıye kım soyledıyse sagolsun Allah bunun gıbılerı cennetlık etsın ne dıyeyım :))) gulmekten yerlere yattım yaaaa... boylesıne cahıl boylesıne dangalak ınsanlar hala varmı bu dunyada cok merak edıyordum meger varmıs :DD

agzı olan konusuyor dıye bosuna soylemıyorum. bırak lpg yı arabanın vıdasından anlamayan adam bıle yorum yapıyor cok kızıyorum. sozlerım meclısten dısarı...

bak kardesım lpg kullanınca aracın trıgerı daha once degısmez. lpg motoru kasmazzz. ayrıca lpg nın oktan sayısı daha yuksek oldugundan benzınden daha guzel tıtresımsız ve vuruntusuz calısır. lpg ıle aracın orjınal bujısınden farklı bujı de kullanılabılır. sımdı pıyasada lpg ıcın daha ozel bujıler gelıstılırılmıs ve satılmaktadır. motoru bozmasınıda gececeksın. ayarı duzgun yapılırsa motra zarar vermez. sankı benzınle calısırken bakım yapmayınca motor zarar gormuyorda lpg takınca zarar goruyor. bu durumda ben hemen taksıde kullanılmıs sahın doganları ornek gosterıyorum en kotu kullanılanı bıle 200.000 km yapıyordu ki temız kullanılanı 300.000 ı gecıyordu. son bır ornek daha vereyım. ıtınalı kullanılan dacıa logan 1.6 8V 90bg taksıcı bır abızım aracı onden kaza bıle yapmasına ragmen suanda 440.000 kmde motora el degmedı. daha ne dıyeyım... ama arıza ısıgı devamlı yanarak fakır yada zengın karısım halınde arac kullanılırsa uzun vadede supap sorunları cıkarabılır. bunun harıcınde de lpg motorda baska bır zarar olusturmazzz

ayrıca lpg nın bakımı 10.000 km de bır kez 2 adet fıltresı degısır. oda 30-40 tl dır yanı. bunun harıcınde dıgerlerı motorun kendı bakımıdır. lpg lı motorun ozel bır bakımı yoktur...

su bılıncsız konusanlara karsı tepkımı mazur gorun cunku bılmemelerıne ragmen konusuyorlar delı oluyorum. bırde ınsanları yanlıs yonlendırmıs oluyorlar. mıllet lpg den korkuyor...
Yukarı Dön
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 11:01
atiker iyidir hem fiyatı hem uyumu..
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
Yukarı Dön
sparrow Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sparrow Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 09:44
slm millet bende de quicksilver var 100 lira ile 310 km yapıyor bende bir tek benim araçta sorun var zannediyordum tüpü hiç düşünmüyorum ama bu arabaya da bu benzin çok fazla yaa
bitmeyen 2.vites
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 09:24
Hocam aracın 1.4 motor bende aynı motora sahip olan 106 quicksilver vardı. 350 den aşağı düşmüyor. hele bu zamdan sonra 400 bile rahat görür. burda önemli olan aracın kaç litre yaktığı. ama sen 250 gibi rakam görüyorsan sakın dokunma araca pişman olursun. Tüp işi yalan arabayı bitirirsin sadece. 6 yıldır peugeot kullanıyorum daha aklımın ucundan geçmedi tüp taktırmak.zaten uyumda sağlamaz.  Malesef bu benzin fiyatıyla bu problemlerden kurtulamayız. Dizelin fiyatı nasıl benzine yaklaştı ise. Tüp kullanımı artınca onunda fiyatı artacak.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_ozyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 07:46
valla bu arabalar yürüdükçe bizim memleketin ekonomisine hiç bişey olmaz...bi araç için onlarca vergi veriyoruz....her şeyi vergi para...ama mecbur biniyoruz zıkkım çok zevkli ya:))))
Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından, ruhlarımızı kandırdık Orhun'un kaynağından
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 00:38
bu devirde araba kullanmak çılgınlık  ben dizel kullanıyorum ama bana bile çok geliyor biliyosunuz aslında yarı yarıya indirimli kullanabiliriz atıyorum bi depoya benim verdiğim parayla şimdi 1000 km gidiyorsam aynı parayla aynı araç başka bi ülkede 2500 km gidiyor aradaki farka bakarmısınız
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 00:30
bende yakıttan yana sıkıntılıyım arkadaşlar çok yakıyo.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
qEccE Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qEccE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:47
arkadaşlar 250-300 yakıyosa hiç dokunmayın gerek yok tüpe felan ben bazen tüpte 260-270 küsür yaktığını ölçüyorum :) gerçi son iki depoda birinde 212 kuruş birinde 199 kuruş oldu ama çok dengesiz bu tüp işi bide ekstra bakımıydı b.ku püsürü derken hiç gerek yok bence bide 1250 tüpe verecen muaynesi ruhsatı şu bu derken 1500 olacak
Yukarı Dön
serkan24577 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:41
Orjinalini yazan: only_ozyy only_ozyy Yazdı:

valla benim 206+ da benzini su gibi içiyo...normal yakıyo senin delioğlan....bu araçlar da hiç tüplük değil...bagajın da yer yok...yer olsa uyum sağlamıyo diyorllar...en iiyisi benzinde indirim beklicez

biz ölürüz yine benzin fiyat ıdüşmez :) Star

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_ozyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:31

Yukarı Dön
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:29
Orjinalini yazan: sinan0343 sinan0343 Yazdı:

mrb arkadaşlar 206 x-disgn 2005 model arabam var ama km de 250-300 yakıyor acaba tüp taktırsam yakıt düşermi ne dersiniz...?

yakıttan çok birim fiyattan kazanırsın.
Enes

( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj))

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 119 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6415 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 174 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 456 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 368 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107552 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3240 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9885 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8970 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1172 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1683 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55606 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1429 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2628 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2828 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English