![]() |
|
aracım çok yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısın kardeşş.. yaa
bende napcamı şaşırdımm
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaa taktıralım tamamda bunun motorada zararı yokmu? ben var diye biliyorum.mesela tüplü aracın triger seti 30 binde değişiyor diye biliyorum benzinli araçta 80 binde değişiyor yanlışmı biliyorum ? doğruysa demek o kadar kasıyor motoru..ama yakıtta bizi kasıyor yakacam bu aracı bi bidon benzin döküp yaaaa :)))
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
valla ben dizel kullanıyorum :) lpg ci akadaşlara sorucan ama brc iyidiye duydum 1.250 civarındaymış ama yakıttıda baya bi düşüş oluyomuş
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inanın ben bile düşünüyorum arkadaşlar aracım küçük 1.4 motor ama 250 300 arası yakıyor inanılır gibi değil.bmw benden az yakıyor yaa anlamıyorum ki tüp taktırsam 175 190 arası diye düşünüyorum. ancak hiç Qik te görmedim ben tüp bide cebimi düşünmeliyim tabi...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
pekii hangi marka lpg tavsiye edersiniz... ne kadara mall olurr...?
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
benzinde kullanıyosun hoca arabayı sen tabiki yakar normal değerleri bu zaten senin aracının taktır tabiki lpg kafan rahat olur yakıtında baya bi düşer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
mrb arkadaşlar 206 x-disgn 2005 model arabam var ama km de 250-300 yakıyor acaba tüp taktırsam yakıt düşermi ne dersiniz...?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |