![]() |
|
Servise gittim de ne oldu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2010 Saat 16:36 |
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servisler öyle malesef
|
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
abi debriyaj çok mu yukarda kavrıyo .. bi de debriyaj bilyelerinden ses geliyo mu .. rölantide çalıştır sessiz bi yerde aracı .. pırpır ses geliyo mu .. debriyaja bas ses kesilir .. bi bak bakalım .. usta daha gider bu araba derse gider abi .. bence ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
servise inanmayın. şunu unutmayın servislerde dışarıdaki iş yapamayan ustaları topluyor kendi bünyesine yani dışardakide içerdekide aynı adam. ama içerdeki her gördüğünü değiştirmek istiyor ayrı mevzu. |
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
servisten dolayı ben aşırı derecede bi sıkıntı yaşadım .. çekapı serviste yaptırdıysan aklının bi ucunda olsun onlar .. sonra git sırayla bütçene göre orjinal parçayı al .. ver bi ustaya .. merak etme servisten ii yapacaktır .. beni daha yeni pejo istanbuldan aradılar .. yapılanlardan dolayı çöok özür dileriz ankara göraldakilerin kulağını çekeceğiz dediler .. bakalım nasıl sonuçlanacak .. göraldan da aradıklarında sorunumu söledim vee haklı bulundum ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
servis demek değiştirmek demek...
servis demek çok para demek.... SERVİS DEMEK BİLE BİLE KAZIKLANMAK DEMEK... servis demek THE END demek |
|
![]() |
|
CHECK UP A KAÇ LİRA VERDİN DOSTUM
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok paran varsa servise gidersin ablam serviste satış danışmanı ben bile gitmiyorum :) elektronik problem çıkarmadığı taktirde gitmeyin derim sanayideki usta daha iyi bilir işini götürür diyosa götürür
|
|
![]() |
|
arkadaslar cok dogru soylemısler. bıtmemıs parcaya bıle bıtmıs deyıp sok tak ıscılık ve parca satarak para kazanma yolu bunlar...
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
hocam geçenlerde debriyaj setini değiştirdim ben.. servise sordum fiyatları 385 lira prça 350 lira işçilik dediler.. bende sanayiye götürdüm, aynı parçayı ankaradan 195 liraya getirttim 100 lira da işçilik verdim.. 735 servis fiyatı. 295 sanayi fiyatı. (malzeme aynı malzeme) servise bağımlı kalmak çok mantıklı değil bence..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
yetkili sevisten ALLAHA sığınırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |