Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Servise gittim de ne oldu ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Partner
Forum Tanımlaması: Peugeot Partner araçlarınız hakkındaki tüm arızalar ve çözümlerini paylaşabilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11847
Tarih: 10 Mayıs 2025 Saat 10:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Servise gittim de ne oldu ?
Mesajı Yazan: marasov
Konu: Servise gittim de ne oldu ?
Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 16:36
Ağlama  servise gittim aracımı cekap  yaptırdım  bakim dedim ne var ne yok gibisinden 2001 partner  1800 tl masraf çıkardılar derdim o değil depriyaj setininin bittigini  söylediler değiştirmem lazaımmış saonra sanayiye gittim arkadaşımın ustasına  bu daha salam dedi nasıl inanacagız veya kullanıcı olarak nasıl anlayacagız bittiğini  sorsam size

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 16:55
servisler öyle malesef

Mesajı Yazan: dikhoron
Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 17:01
abi debriyaj çok mu yukarda kavrıyo .. bi de debriyaj bilyelerinden ses geliyo mu .. rölantide çalıştır sessiz bi yerde aracı .. pırpır ses geliyo mu .. debriyaja bas ses kesilir .. bi bak bakalım .. usta daha gider bu araba derse gider abi .. bence ..

-------------
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 17:02

servise inanmayın. şunu unutmayın servislerde dışarıdaki iş yapamayan ustaları topluyor kendi bünyesine yani dışardakide içerdekide aynı adam. ama içerdeki her gördüğünü değiştirmek istiyor ayrı mevzu.

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: dikhoron
Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 17:05
servisten dolayı ben aşırı derecede bi sıkıntı yaşadım .. çekapı serviste yaptırdıysan aklının bi ucunda olsun onlar .. sonra git sırayla bütçene göre orjinal parçayı al .. ver bi ustaya .. merak etme servisten ii yapacaktır .. beni daha yeni pejo istanbuldan aradılar .. yapılanlardan dolayı çöok özür dileriz ankara göraldakilerin kulağını çekeceğiz dediler .. bakalım nasıl sonuçlanacak .. göraldan da aradıklarında sorunumu söledim vee haklı bulundum ..

-------------
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon

Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 18:22
servis demek değiştirmek demek...
servis demek çok para demek....
SERVİS DEMEK BİLE BİLE KAZIKLANMAK DEMEK...
servis demek    THE END   demek

Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 19:54
CHECK UP A KAÇ LİRA VERDİN DOSTUM

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 20:03
çok paran varsa servise gidersin ablam serviste satış danışmanı ben bile gitmiyorum :) elektronik problem çıkarmadığı taktirde gitmeyin derim sanayideki usta daha iyi bilir işini götürür diyosa götürür

Mesaj Tarihi: 24 Aralık 2010 Saat 21:30
arkadaslar cok dogru soylemısler. bıtmemıs parcaya bıle bıtmıs deyıp sok tak ıscılık ve parca satarak para kazanma yolu bunlar...

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 20:48
Wall 50 tl  istediler bende carbon clear yaptırdım 60  tl ye cekap için almadılar sagolsunlar

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2010 Saat 17:45
Orjinalini yazan: marasov marasov Yazdı:

Ağlama  servise gittim aracımı cekap  yaptırdım  bakim dedim ne var ne yok gibisinden 2001 partner  1800 tl masraf çıkardılar derdim o değil depriyaj setininin bittigini  söylediler değiştirmem lazaımmış saonra sanayiye gittim arkadaşımın ustasına  bu daha salam dedi nasıl inanacagız veya kullanıcı olarak nasıl anlayacagız bittiğini  sorsam size
debriyaj kaçırıyorsa gaza bastığın halde gitmiyorsa bittiğini anlamanın en basit yöntemidir. carbon cleandan memnunmusun bu arada.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2010 Saat 20:28
Ouch 50 TL İSTEDİLER

Mesajı Yazan: erdal
Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2010 Saat 22:07
hocam geçenlerde debriyaj setini değiştirdim ben.. servise sordum fiyatları 385 lira prça 350 lira işçilik dediler.. bende sanayiye götürdüm, aynı parçayı ankaradan 195 liraya getirttim 100 lira da işçilik verdim.. 735 servis fiyatı. 295 sanayi fiyatı. (malzeme aynı malzeme) servise bağımlı kalmak çok mantıklı değil bence..

-------------
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md

Mesajı Yazan: furkan
Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2010 Saat 23:14
yetkili sevisten ALLAHA sığınırım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net