![]() |
|
karamsarım yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 20:44 |
|
Kırmızı xs pek gözüme sağlıklı görünmedi ayrıca bana göre 150k'da oldukça fazla bir km değeri. Eğer satılmamış olsa idi sitedeki Tekirdağ'dan satılık olan 206 GTI alınabilecek bir araç idi gerçekten ve 307 3 kapılı araca göre daha mantıklı bir seçim olurdu bana göre...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı olsun artık Allah kaza bela vermesin
|
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlısı olsun tekrardan araca daha önceden tesisat yapıldıysa serviste mutlaka BSİ beynini kontrol ettirin ve com 2000 i kontrol ettirin bunlar pahalı olan parçalardır hayırlısı olsun :)
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Hangisini alıyorsunuz ?
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
hertürlü kaçıyo laf anlamıyo bilader yapıcak yok yarın alıyoruz hade haşırttı blacbort :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
haklısın akıl veren çok oluy
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Sahibinden.com da bi kere mesaj geldi 20 bin vereyim diyor Git o 20 binlik araçlara bak dedim Ama senin aracın ediceği o kadar diyen oldu ![]() Dediğin gibi abi akıl vermekten öteye gidemiyoruz |
||
![]() |
||
|
işte her zaman böyle olur millet senin arabana çok kolay bir şekilde fiyat biçebiliyor... bide ona sordunmu onun o verdiği fiyata arabası varmı diye. angut gibi sana baka durur benim milletim anca akıl verir zaten başka hiç işe yaramaz para vermez Düzenleyen albaydemircan - 28 Aralık 2010 Saat 17:01 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Ahh abi ne güzel diyorsun 25 dedim arabaya herkez çok dedi görünüyor arabaların hali içler acısı 15 - 16 lira istiyorlar tanıdık diyorki bana senin aracın 17 eder 20 eder yazık ya :) |
||
![]() |
||
|
HEM KM Sİ FAZLA HEMDE MODELİNE GÖRE ÇOK PAHALI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM 17 000 NE VAR ARAÇLAR HİÇ ARAŞTIRMIYORSUNUZ GALİBA ...
ARKADAŞLAR ARABA ALIRKEN RENK YADA SUNROOF VARMIŞ YOKMUŞ BUNLAR 2.PLAN İLK ÖNCE AKSAM VE ORJİNALLİĞE ÖNEM VERMELİSİNİZ BENCE YİNEDE KARAR SİZİN BU ARACIN DEĞERİ 12.000 LİRA ZATEN ADAM SATABİLSEYDİ İlan Tarihi 10 Kasım 2010 BU TARİHTEN BERİ ÇOKTAN SATARDI Düzenleyen albaydemircan - 28 Aralık 2010 Saat 11:28 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
herzaman sade alıcaksın ilk sen yapıcaksın
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Abi Sade Alsın Kendi Tarzını Yapsın. Başkasının HAzır Yapılmışını Almak Zorunda Değilki, Tasarlasın Kafasında Gün be Gün Yapsın...
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
aynen haklısın kardeşim bakalım nedemişler göte giren şemsiye açılmaz :)
|
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
abi ilk araba heves oluyo mutlaka :) bende aradım 19 a bi 307 bulduk bordo 17 jant setli yaylı falan ama dökülüyo araba :) babam geri çevirdi kapıdan..nerdeyse ewet diyoduk şans araba işi ya...ama dikkatli olmakta fayda var.
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
bende aynı taraftayım bende aracımı jantsız aldım olmayı versin şimdilik ne olucak ilerde olucak elbet herşey zamanla birden olmazki
|
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
kesinlikle kaçıcak hocam..araştırın acele etmeyin o şimdi hevesli ondan doğru yolu göster abi başınız ağrımasın temiz bakılmayan 307lerin ne kadar sorunlu olabiliceğini sitemizdeki konulardan öğrenebilirsiniz...jant film war diye kardeşinize cazip geliyo ama temiz alsn kendi taksın derim..
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
kardeşim tutturdu bu olucak diye içimize kaçacak var hadi hayırlısı :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
valla lenopenini gösterdiği araçlarda bana uzak baya bi araba için şehir dışını çıkıcak vaktim yok malesef aslınsa bakarsan ben beğendim ama km si bana gelmez benim aracım 2004 model 77000km de daha 17000e aldım
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Ben Beğenmedim, Vazgeçin Bence...
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |