![]() |
|
Yine Zam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:05 |
mazotun fiyatı düştü bikaç gündür bakıyorum poda 3.28e düştü 2 kuruş
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen serkan24577 - 29 Aralık 2010 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
gidiş hat kötü. |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok dogru soyluyorsun... bu mıllet SEVDIKCE SEVGI ıstıyor. sevgıyı verende bu ısten kar elde edıyorsa yanı alan razı satan razıysa gerısı teferruattır :)))
|
|
![]() |
|
deveyi diken insanı SEVEN makbuldür görün bakın gene oylar patlayacak adamlar %50 ile geliyorlarsa bu ülkenin yarısı ya bu işte para yiyor ya aptallar yada sevilmeyi seviyorlar
daha nediyim satacam arabayı heryere yayan gidicem artık yetti la herşeye vergi vergi bıktım ya araç alırken vergi muayene vergi eksoz vergi hersene vergi benzine mazota vergi maaştan kes vergi kazandığın paradan kes gelir vergisi ev al vergi sat vergi bu ne yaa bu neee
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bu milleti dürten yaranır yinede oy atarlar halen baştakilere.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
kahvecisi sebzecisi milletvekili olursa bi ülkede böyle olur işte.. siyasal bilimler fakülteleri ne işe yarıyor anlamış değilim.. yazık ya..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
sımdı evet yada hayır dedıgımız referandum anayasa degısım paketıyle alakalıydı ama cogu kımse hıcbırsey bılmeden takım tutar gıbı partı tuttuklarından beles komur bılmem ne yardımları aldıklarından partı yanlısı bır sekılde "evet" oyu kullandı. burası ayrı bır konu.
esasında hukumet secımlerınde bunları basımıza getırenler sımdı ne kadar pısmanlar. ama koyun mılletımızın yıne bunlara oy verecegıne hıc suphem yok. kımse vatan mıllet cıkarını dusunmuyor herkes kendını dusunuyor. toplum ruhu sıfır. herkes ben yasayayımda dıgerlerı gebersın dıyor. ama bırseyı dusunemıyor kı bu duzen boyle devam ederse gun gelecek kazık kendı kıcına "aıle boyu" gırecek. o zaman yandım anam dıyecek ama gıren semsıye acılmayacakkk :))) bıraz amıyane oldu kusura bakmayın. takdır sızın yanı...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
oy zamanı evet evet demeyi iyi bilyiordunuz şimdi noldu ???? nie bu sinir stres ??? hadi şimdide zevkten EVET EVET diyin..... ( söz meclisten sonuna kadar içeri GİRSİN )
|
|
![]() |
|
ulkemızdekı bır gercegı gozden gecırelım. bu kadar zam olmasına ragmen kımse yakıt almamayı dusunmuyor. ınsanlar yemıyor ıcmıyor bogazından kesıyor ama yıne yakıt alıyor. heryerde sıfır arac. yedıemın otoparklara bakın gırtlagına kadar yenı arabayla dolu. nedenı cok basıt. kredıyle alınıp odenememısss... nasıl olsa araba almak cok kolay. devletımız oncelıkle arac sahıbı olmayı bu kadar kolaylastırmamalı. vatandasın dag gıbı borcu var gıdıyor 48-60 ay sıfır arac alıyor. bakıyorumda ıcımden dusunuyorum dıyorum kı " bu ne cesaret". mantık ne bılıyormusunuz nasıl olsa taksıtle ufak ufak oderız. bak bakalım odeyebılıyormusun. bu ulkede yarınını bıle bılmıyorsun. bu ay maasını aldıysan zengınsın. bırdahakı aya ıste olacagın bıle mechulken. sıddetlı rıske sahıp bır gelecege guvenerek nasıl borca gırılıyor anlamıyorum. her satılan sıfır arac paramızın yurt dısına gıtmesı demek. dıger bır yandan bunuda dusunmek lazım. bırde ogrencıler bıle harclıklarıyla araba alacak sekılde reklamlar yapılıyor. yakıtın bu fıyatta olmasına ragmen neredeyse gunun her saatı trafık yogun. nereye gırsen yol tıkalı... sımdı bu ulkede benzın ucuz mu pahalı mı yoksa daha da zammı yapılmalı tartısılır yanı... akaryakıta bu kadar zam olmasına ragmen trafık hıc azalmıyor. demekkı herkesın bu benzını almaya parası var. bu durumu neye benzetıyorum bılıyormusunuz. fakır bır adam gorursunuz sadaka verırsın ılk yapacagı sey sıgara alkol almak olur. gıdıp once karnımı doyurayım ve sonra ustume gıysı alayım demez... bızım vatandasta bu hesapta buldugu ılk parayı yakıta harcar. cok afedersınız kıcında donu yoktur ama arabasıyla gezer sukse yapar...
içim rahatladı beee ![]() Düzenleyen cecoli - 28 Aralık 2010 Saat 12:26 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
5 tl oldu deseler şaşırmam açıkçası .. |
|
![]() |
|
allah yardımcımız olsun işimiz hakkatten zor
|
|
![]() |
|
sızde benım gıbı yapın arkadaslar. 3. haftadayım. aracımı kullanmıyorum. sadece haftasonu 1 gun bınıyorum. bu protestom daha coook devam edecek... bundan sonra eskısı gıbı arabaya bınmek yok...
|
|
![]() |
|
resmen dalga gecıyorlar. dun aksam ham petrol e zam geldıgının haberı cep telefonuma gelmıstı. yarın kesın zam gelır dıye ıcımden gecırmıstım :))) tamda tahmınım gıbı yanı... ama petrolun fıyatı dustumu bızde dusmez...
o kadar vergıye ragmen, ulkenın heryerı satılmasın ragmen, bırcok kurum ozellestırılmesıne ragmen dıs borcumuz kaca katlandı.
somurenler basımızda oldugu surece benzın 10 tl de olsa acık kapanmaz Düzenleyen cecoli - 28 Aralık 2010 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
ya iyice saçmalanıyor böyle iş mi olur insanın gözüne soka soka sövüyorlar ya ana avrat başka bişey değil bu
|
|
![]() |
|
bide yeni yıl zammı varmış haberiniz olsun
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
devlet vergiyi burdan sağlıyomuş baya açık kapatıyormuş yani zor bizim vergi indirimi beklememiz
Düzenleyen dukenukem82 - 28 Aralık 2010 Saat 10:33 |
|
![]() |
|
206_arda_gti ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: İST. Sarıyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_gti
Araba kullanan herkes cok zenginmis gibi inanilmaz fiyatlarda benzin tuketiyoruz. Indirim yapmak yerine utanmadan birde zam yapiyorlar. Petrol rafinerileri yanibasimizda olmasina ragmen dunyanin en pahali benzinini tuketmemiz akil almaz birsey. Biraz daha duyarli vatandaslara sahip olabilsek. Haftada bir gun kullanmasak arabalarimizi hem uzun vadede benzin tuketimi acisindan bize katkisi olur hem de muthis bir protesto olur ama tabi bizim memlekette bu kadar duyarli insan bulamayiz.
Düzenleyen 206_arda_gti - 28 Aralık 2010 Saat 10:28 |
|
Forumlarda yazan hondacılar nedense E5 te hep arkadan plakamı okurlar...
206 gti 2.0 160-170 hp |
|
![]() |
|
Bune böyle ya yeter artık araba kullanmak lüks oldu. Alacam bi fayton sonunda ya..
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Benzin fiyatlarına bugünden geçerli olmak üzere 6-7 kuruş zam yapıldı. 95 oktan benzinin litresi 3.83 liradan 3.89 liraya, 97 oktan benzin ise 3.86 liradan 3.92 liraya çıktı.
Geçen hafta motorine de 7-8 kuruşluk zam gelmişti. Böylece kırsal motorin fiyatı 3.16 liraya, motorin fiyatı da 3.3 liraya çıkmıştı. napçaz ben anlamadım 5 tl olcak bu gidişle neyse bizde kullanmayız haftada bi defa izinde vs. kullanırız bizde. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |