![]() |
|
Carbon Clean |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2010 Saat 13:31 |
carbon clean yaptırmak ne kadar serviste yardımcı olabilirmisiniz burada motor bakımı dahl oluyormu
teşekkürler |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servisde varmı yapılıyormu bilmiyorum yapılsada pahalı olur ama sanayide 50 tl ye yapılıyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
servistede o fiyat galiba
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
bu gün aradım 60 tl istediler normal mi birde arabaya cekap yapınca para alıyorlar mı
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu işlem gerçekten gerekli bir işlemmidir.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
check up 40 tl fakat arabana bakıyorlar şu şu değişecek diyorlar onlardan 1ini veya birkaçını değiştirrsen kontrol parasını almıyorlar sadece değiştireceğin parçanın ve işçilk parasını alıyorlar hiçbişey çıkmassa araccında hava filtresi değişirsin 25 tl verir çıkarsın ben öyle yapıyorum normal km bakımları gibi oluyor herşeyine bakıyorlar tamamlamada yapıyorlar yok silecek suyu antifriz falan fişman
erzurum ve samsunda ki servislerde böyle diğerlerini bilemem
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
50-60 tl civrında yapıyorlar
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
kayseri inciroğlunda carbon clean 70 tl idi
demekki servisten servise değişiyor |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bu işlemi ne için yapıyorlar ve gerekli bir işlemmi.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bosch care servisi yapıyo bu hizmeti ordanda fiyat al bence.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Ben Kırşehir'de oturuyorum burada da bosch sevisi 50-60 civarı yapıyor bu işlemi. Ancak ben aracımı yeni aldım alırken de Konya Korkmaz servisine gösterdim. Ekspertiz için 50 tl check up için 200 tl istediler. Kandırıldım mı acaba?
Bir de bu ilaç aracın motorunda biraz fazla dolaşınca da zarar veriyormuş, böyle bir duyumu olan var mı?
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
evet zararlı kurumları attığı gibi yararlı kurumlarıda attığı söyleniyor aracın dizel ise shell'in gtl teknolojisiyle üretilen eurodizeli var her istasyonunda yok yeni olanlarda var genellikle 3 depo bitirdiğin zaman aynı görevi görüyor Düzenleyen reserpin - 26 Aralık 2010 Saat 23:48 |
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
hocam 200 tl naptın yaa bence git sor araştır bu nedemek yaa 200tl yuhhh diyorum yaaa 30 tl ye yapıyordu samsun yetkili peugeot servisi erzurumdada 40 tl idi
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Valla hocam ben ekspertiz için geleceğimi söyledim onlar da aynen bana bunu söylediler. Eks. 50tl check up 200tl dediler. Check up daha detaylı oluyormuş vs. ben ekspertiz yaptırdım 50 tl verdim.
|
|
![]() |
|
yalnız sunuda hatırlatmak ıstıyorum. bu carbon clean dedıgımız ıslemı yaparken kullandıkları kımyasallar cok onemlı. bazı uygulamalarda neredeyse hıc fayda etmıyor. ama geregıne uygun yapılan ıslem gercekten fayda edıyor. tabı bu konu motorun durumuyla da alakalı. genelde pıyasada makınenın deposuna bol bol benzın doldurulup kımyasallar yeterlı duzeyde konulmuyor veya kalıtelısı kullanılmıyor ve sızın ruhunuza carbon clean yapılmıs oluyorrr :)) psıkolojıdekı karbonları temızlıyorlar...
![]() |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
aynen katılıyorum cem yaptırdığınız yer önemli. psikolojideki karbonlar yarıldım :D
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dızel motorların bu ısleme daha cok ıhtıyacı var gıbı gelıyor bana... |
|
![]() |
|
nokta :) ilk fırsatta yaptırayım aslında gecenlerde b.paşa carrefourdaki servisde yapalım dediler turbo sorunundan yeni kurtulduğum için korktum lastiğin havasına basmaya bile korkar oldum :) yarın servise gidicem ıvır zıvır işler için ilk önceliği oraya vereyim inş yapıyolardır olmadı başka bi yere yöneliriz.
|
|
|
|
![]() |
|
ama sen yınede bır arastır. ustaların yorumlarını alda ona gore karar ver. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |