![]() |
|
lpg li 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
bahrin95 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2010 Saat 12:08 |
||
atiker marka lpg li aracım şehir içi 200 bin lira yakıyo kilometrede bu normal mı
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aracı kullandığın şehir ve tarfik yoğunluğuda önemli , yani istanbulda olsan normal derdim.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
ayrıca forumdaki arkadaşlarımızdan cecoli daha net bilgi verecektir.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
||
Bence normal çünkü benim aracım da şehirler arası 16krş yakıyor. Daha yeni aldığım için ş.içi ölçemedim ama ş.arasına oranladığımızda abartılı gelmedi.
|
|||
![]() |
|||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
:))) o bişeyide bilmese şaşıcam zaten :))) edit:imla Düzenleyen reserpin - 26 Aralık 2010 Saat 23:54 |
|||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
kullanım sartlarına gore yakıt degısır. kısa mesafe veya egımlı yerlerde kullanırsanız yakıt artar. yalnız son zamlardan sonra 20 kr artık zor :((
benzınle 8lt tuketmıs olsanız lpg ıle en az 9 lt tuketırsınız kı bu da yaklasık 21 kr a denk gelır. arıza ısıgı yanmıyorsa yumusak kullanım ıle bu degerlerı yakalamak mumkun olur. yalnız arac hakkında da bılgı verılmemıs... Düzenleyen cecoli - 27 Aralık 2010 Saat 00:03 |
|||
![]() |
|||
||
öğrenmek için buradayız bırader :))
|
|||
![]() |
|||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
||
sendeki bilginin %10'unu bilem özel servis açardım :))) gerçekten tebrik ediyorum her konudaki bilgini ve yorumlarını dikkatlice okuyorum çok şey öğendim senden desem yeridir teşekkürler ... |
|||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|||
![]() |
|||
||
sagol tesekkur ederım ama ben daha neyım kı forumumuzda benden cok daha bılgılı arkadaslarımız var. ayrıca bırılerıne faydam dokunuyorsa ne mutlu bana. amac paylasım :)) |
|||
![]() |
|||
||
:))) o bişeyide bilmese şaşıcam zaten :))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Allah tan alcak gonullu olmayı elden bırakmıyorummm yoksa cok sımarırdım herhalde
![]() bende sızlere tesekkur edıyorum bu sıcak ortamı sagladıgınız ıcın
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |