![]() |
|
Sis farı takma ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinde sis farı olan varmı arkadaşlar banada gerekıo.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
peugeutdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeutdiyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bir sitede çok güzel bir tane buldum ? fiyatta uygun gibi geldi ama 206 diyor 206 + olurmu bilmiyorum
|
|
Gül tutan elde daima bir miktar gül kokusu kalır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sislerde bi problem olmaz hem 206 ya hemde Plus a Takılıyor
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
bizim xr ında sıslerı bozuldu tamir ettiremiyoruz yere basık olduğu için altına giremiyorlar kanal lazımmış onada bir çözüm bulmam lazım
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
bende efeden almısdım sisli tampon ve sis farı.
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
efe usta 206 rc ön tampon gti ve sedan tamponuyla birebir aynımı yoksa küçükte olsa farklılıkları varmı? benim tamponlarım sisli ancak bende rc tamponla değiştirmek istiyorum ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |