![]() |
|
sunrooflu 206 ya tavan filmi sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onu sunroof veya cam tavanı olmayanlar yaptırıyor sunroof varken amacı yok bence |
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
işte fotograftaki, faruk beyın arabasının tavanında ki gri yerler mesela film çekilse nasl olur bnimde sorduğum olay buydu
|
|
![]() |
|
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sakıncası olduğunu sanmıyorum açıkçası. Eğer öyle bir polise denk gelirseniz, zaten size her türlü 1 ceza yazabilir. Eğer bundanda yazarsa , öder geçersiniz, yada gözünün önünde sökersiniz ;)
|
|
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Bende Aynen Sorun yaşayabileceğini Düşünüyorum Eğer Tabiki O gün Sinirli bir tipe denk gelirsen yukarıdada yazmıştım bu fikrimi. Ancak Bir Ehliyet Ruhsat Kontrolüne Denk gelip o gün acayip bir polis memuruna denk gelmen gerek ki bakıp laf etsin. Yoksa Sorun yaşamazsın ama Eğer Sorun çıkarmaya Kalkarlarsada İlk Bahaneleri direk bu olacaktır. |
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
tavana yaptır kardeş filmi daha iyi olur vede görüntüsüde güzelleşir
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeşim ben şahsen kaplattım şimdiye kadar hiç bir polis sorun çıkarmadı ayrıca bu kadarda abartmayın burası ırak yada iran değilki allh var bizim polisimiz diğer ülke polislerine göre daha esnek bence eğri oturup doğru konuşalım
|
|
![]() |
|
peugeutdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeutdiyar
araca çok güzel bir hava katar. parlak folyo aynen cam gibi duruyor. Fakat aracın şekli değiştiği için trafik polisi sorun çıkartabilir ama genelde görmezden gelinir |
|
Gül tutan elde daima bir miktar gül kokusu kalır
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
resmini yollaya bilirmisin merak ettim nasıl duruyo
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Güzel olur :)
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
bende yaptırdım güsel duruyor
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
ALAKASI YOK YA KIMSENIN BISE DEDIGI YOK SAHSEN BURDA :) BIZIM BURDA TUM ARACLARA KROM KAPLAMA CEKIOLAR TAVANLARINA BENDEN SANA TAVSIYE EGER YAPARSAN SIYAH YAPMA KROM YAP CUNKI SENIN ARAC GIRI KROMDA SIYAH GRI KARISIMI HARIKA OLUR BI DENE DERIM
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
BU ORADA KROM DEMISIN ORASI CARBON OLACAK KUSURA BAKMA BUGUN ARACTAN KALDI KROM EGSOZ KAFALIGI ALDIMDA HEHEHEHHEHEHE :) KAFAYI YEDIK YAA
|
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
carbon yaparsan çok güsel olmayacağını düşünüyorum çünkü sunroof camı siyah parlak zaten diğer taraf carbonda mat durcak güsel durmucak bence
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
aynen katılıyorum
|
|
|
![]() |
|
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
arkadaşlar benim arkadaşın arabasını polis bağladı. araba beyaz tavanı siyah kaplatı ruhsatı beyazdiye. parka çektirti.
|
|
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
|
![]() |
|
anlıyorum ama bizim durumumuz farklı çünkü 206 sunroofları tavanın yarısını kapıyor zaten ve ayrıca sunroof ayakları tavan en arka kısmına kadar geliyor tavanın boya olan kısma yaklaşık 2-3cm aşağıda kalıyor ben yaptırdım çokta belli oluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |