|
LPG DE ŞOK BİNDİRİM... |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||
mustafa486
1. Vites 01 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2010 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa486
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
alın abi ben artık araba olayını bitirdim kafamda. hükümet değişene kadar da almıcam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-98-000-de-1-6-brc-lpg-klima-celik-jant-sony-mp3-cam-film-sis-29329446/detay |
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
Kendileri koca koca alman marka makam arabaları ile geziyorlar üstelik yakıtda beleş oh ne güzel dünya beee.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
TA3537
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burada da (Belcika) bu sabah akaryakita zam geldi. 1.388 eurodan 1.438 e yukseldi 95 oktan benzin. Yani %3.6 zam yapildi. Ayni Turkiye'de oldugu gibi 1.388 euro fiyat 1 hafta oncesinde zamlanarak yapilmisti. Yani arkadaslar bu zamlar az cok dunya genelinde yapiliyor. Belki yuzdesi Turkiye'de daha cok oluyor ki bu kabul edilemez ama sunu soylemek istiyorum ki bu zamlari yapan bir tek Turkiye degil.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence sen benım anlatmak ıstedıgımı anlamamıssın. arkadasın bırı kısaca demıskı "ben dızelcıyım benzınlı yanıma bıle gelemez" dıye baskasıda ona demıs. "sen 306 gtı kullandın mı" vs dıye... bende bu kıyaslama karsısında makınelerın genel yapıları hakkında bılgı verdım ve denk bır kıyaslama yaptım. yoksa amac herhangı bır yakıtı one cıkarmak degıl. 2 motor arasında kı farkı acıklamaktı. ayrıca duzgun montajlanmıs lpg sıstemı cokta guzel calısıyor. bunuda bılen bılıyor herkes bılmek zorunda degıl :)) Düzenleyen cecoli - 08 Aralık 2010 Saat 13:27 |
||
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
|
bencede bir yanlış anlaşılma olmuş cecoli'nin yaklaşımını onaylıyorum
|
||
TA3537
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benimde 206 GTI ım LG ila mükemmeldi halada öğle olduğunu düşünüyorum sattım 1 yıl olucak 8.4 sn de 0-100 4. vitestede 195 yapıyordu LPG ila sorunsuz şekilde . Fabrika verisi 8.7 ikeb lpg ila 8.4 . Herneyse ama 106 GTI ve Dizel bi araç aldıktan sonra LPG den soğudum .
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dogrudur lpg ısı tercıh meselesı... saygı duyarız...
|
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu arada yukarıda bilgi yanlışlığı var ww nin fsı ve tsı motorlarına lpg takılamıyor diye bir şey yok aramızda 308in yeni nesil moturuna lpg taktıranda var dizel benzinli tercih meselesi dizel almayı çok düşündüm ama arada çok ufak bir fark var şehirler arası lpg daha ekonomik bu arada cecoli hocam ı performans konusunda destekliyorum atmosferik ve turbolu araçları karşılaştırmayın
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tsı ve fsı lara lpg ısını bılıyorumdum ama detaylı bılgım olmadıgı ıcın dıle getırmedım. bırde bu 308 ın yenı makınesı olayıda bıraz muamma oldu gıbı. pug un kendı sıtesınde dolaylı puskurtme dıyor bazısı da dırekt puskurtme dıyor. bu yuzden olayı bende anlayamadım. acaba aynı motorun ıkı tıptede puskurtme olan modelı mı var nedır anlayamadım??? |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
neyse arkadaslar kaldıgımız yerden devam edelım... yakıt protestosu ne durumda??? ben normalde hergun bındıgım aracıma 15 gundur pek bınmıyorum. protestoyu bırakmayın
|
||
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet bendende durum aynı protestoyo devam aslan garajda yatıyor herkesı protesto etmeye ve sag duyulu davranmaya davet edıyorum hep destek tam destek
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
bu devletın mantıgı tamamen yanlış ya bir ülke vardı tam olarak adını hatırlamıyorum ama aklımda kalanı adamlar Krize girdiklerinde %18 kdv' de bıle ındırım yaptılar butun vergılerde cok cıddı ındırım yaptılar butun dunya buna tepkı gosterırken adamlar krızden cok kısa bı surede cıktılar neden dıye dusunursenız ucuz malı kım almaz sıımdı mıllet arabaya bınmeye korkuyor ya benzın 2,5 lpg 1,5 tl gıbı fıyatlarla satılsaydı ne olacaktı herkez arabasıyla dolasacak herkez gıttıgı yerlere arabayla gıdecek gezmeye cıkacak ıstedıgını yapacakdı daha cok satış olacak daha cok kazanc olacakdı bunların yaptıgı tamamen mantıksızlık herkezın ısıne yarayacak olan bıseyın tam tersını yaparak ınsanları arabalardan sogutuyorlar !!!!! |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Düzenleyen 06BAHO - 25 Aralık 2010 Saat 14:59 |
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gerçekten benzinliklerde sıra var
|
||
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bir ara hep birlikte bir araya gelicez :)) tum araçların lastıklerını patlatıp benzın depo kapaklarına boykot yazısı koycaz bakalım neler degısecek o zmn hem lastıkcıler de bıze tesekkur eder otomotıv sektorunde tek zam yapmayan kanal lastıkcıler cunku :))) ekmek yerler en azından :)))
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
fıkrını cok radıkal buldum :DD |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |