![]() |
|
Radıo Dj' lik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 02:16 |
Selam arkadaşlar. Forumun radyosuyla ılgılı sorularım olacaktı.. Yayınları kım yapıyor.Ve dınleyen sayımız naısl . bır aralar ugrasıyordum boyle dj lıkle merak salmıstım. eger radyo bızım elımızdeyse gunun bellı saatlerınde bende yardımcı olmak ısterım ...
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir düşünce mesut eksik olma:)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen bide en azında djlerde kendi hit müziklerini dinletir çünkü bizim radyodaki şarkı biraz az gibime geldi
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Bu işe yarayabileceek kadar geniş bi arşiv var elimde .))) Bir işe yarasın ısterım :D Kımde bıızm radyonun sorumlulugu :))) |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Benimde böyle güzel setlere ihtiyacım var yabancı ve türkçe arabada aynı şarkıları dinlemekten sıkıldık ta yardımcı olabilicek varsa özellikle hotfile.com upload edilmiş şekilde hepsini indirebilirim teşekkürler :)
Düzenleyen the_beKKo - 23 Aralık 2010 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
:)))) Şimdi şöyle yapsak :)))İstanbuldasın sanırım ve yakında bır fatıh bulusması var :))) Orada gorusursek hem senı kaznamıs oluruz :) hemde cd aktarımı yapmıs olurum.. daha ıyı olmaz mı :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
İzmir ' de yim ki ben hehe :)
|
|
![]() |
|
:))) pekı o zmn the bakko :) su an dısarıdayım eve gectıgımde pm den msj atarım ırtıbata gecerız ulastırırm bır sekılde sana :)
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Sağollasın :)
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D
|
|
![]() |
|
[QUOTE=gokayy]mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D[/QUOTE
Şöyle birsey yapsak :))) Bulusmaya gelecek arkadaslar ıcın bu cd den herkeze 1' er tane yapsam ve herkez keyıfle dınlese araçlarında... bu arada tek sarkı ( set ) 69 dk sürüyor 1. sanıyesınden 69. dk ya kadar mukemmel bı sarkı.. kkoydum kafaya son gun kac kısının gelecegı bellı olsun herkeze getırcem cd lerden :) bu da benden hoşgeldım hedıyesı o zmn :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
cok ıyı fıkırrr :D
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
sanırım gereklı bılgı geldı :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
sanırım gereklı bılgı geldı :))) [/QUOTE] geldı kardesm eyw.
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla sarkı on numaraymıs kardesım elın dert gormesın cok saol:)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesut kardeşim bana da yollar mısın istteyim ama gelme imkanım yok ne yazzık ki
|
|
![]() |
|
Dostum :))) ben en ıyısı uygun bı yerde paylasıyım sarkıyı boyle olmıucak :D forumda uygun bı yerde konuyu acıyorum....
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
otomatik yayın yapılıyor. Belirli saat aralıklarında yayın yapmak isteyen varsa olabilir aslında.
|
|
![]() |
|
süper fikir bende talibim en kalitelisinden bendede müzik arşivi bol
bi sıkıntı daha var 2 gündür radyo bende çalmıyor bu genel bir sorunmudur Gökhan |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |