![]() |
|
Saç Jant ve Lastik Boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 13:33 |
Arkadaşlarıma hadi jantları boyuyoruz dedim ve gün kesinleşti boyadık :D
ilk önce maskeledik jantlarımızı güzelce ![]() Ondan sonra 1 kat boyamızı attık sonra 2 nci katı geçtik hepsine tek tek bitince şu şekli aldı ![]() ![]() daha sonra ise lastikleri boyama kısmına geçtik ve sonuç ![]() Geçen gün jantlarının yanına gittim üstüne bijon düştü hemen attı anlam veremedim orda hemen rötuş boya attım şu an 5 gündür kuruyor jantlar bijonlarıda mat siyah yapıp takmak istiyorum sizce nasıl olmus :) not : Zımpara atılmadı işlemlerden önce ![]() sizce 1 kat vernik atmalımıyım ![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi araçta kullanacaksınki eski arabalara uyar güzel gider ama yenilerde sırıtır bence
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
307 ye takıcam eski kasa ama ara sıra sürekli değil :) |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
tabi zevk meselesi ,bi 205 bi 106 filan olsa neyse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
evet denemelik yaptık zaten 205 falan olsa efsane olur :) teşekkürler zaten vakit ayırıyoruz özeniyoruz yaparken üstüne titriyoruz kısacası arabalarımızı seviyoruz :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş gerçekten ama arkadaşların dediği gibi 307 ye gitmez be dostum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
bi takalım da beğenicekmiyiz hep beraber görelim :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Evet yorumları alalım fikirleriniz benim için değerli :)
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş eline sağlık ama kardeş zevk meseleside kıyma 307 ye
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |