|
Saç Jant ve Lastik Boyama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 13:33 |
Arkadaşlarıma hadi jantları boyuyoruz dedim ve gün kesinleşti boyadık :D
ilk önce maskeledik jantlarımızı güzelce Ondan sonra 1 kat boyamızı attık sonra 2 nci katı geçtik hepsine tek tek bitince şu şekli aldı daha sonra ise lastikleri boyama kısmına geçtik ve sonuç Geçen gün jantlarının yanına gittim üstüne bijon düştü hemen attı anlam veremedim orda hemen rötuş boya attım şu an 5 gündür kuruyor jantlar bijonlarıda mat siyah yapıp takmak istiyorum sizce nasıl olmus :) not : Zımpara atılmadı işlemlerden önce sizce 1 kat vernik atmalımıyım yoksa böyle kalsınmı saygılar :) |
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
hangi araçta kullanacaksınki eski arabalara uyar güzel gider ama yenilerde sırıtır bence
|
|
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
307 ye takıcam eski kasa ama ara sıra sürekli değil :) |
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
tabi zevk meselesi ,bi 205 bi 106 filan olsa neyse ama güzel çalışma herkes senin gibi vakit ayırmaz bu işlere
|
|
the_beKKo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
evet denemelik yaptık zaten 205 falan olsa efsane olur :) teşekkürler zaten vakit ayırıyoruz özeniyoruz yaparken üstüne titriyoruz kısacası arabalarımızı seviyoruz :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş gerçekten ama arkadaşların dediği gibi 307 ye gitmez be dostum
|
|
the_beKKo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
bi takalım da beğenicekmiyiz hep beraber görelim :) |
|
the_beKKo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Evet yorumları alalım fikirleriniz benim için değerli :)
|
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel olmuş eline sağlık ama kardeş zevk meseleside kıyma 307 ye
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |