Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - xenon far uygulaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

xenon far uygulaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: xenon far uygulaması
    Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 20:54
memnunsan gule gule kullan... demekkı far ayarı vs duzgun yapılmıs.
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 20:33
bende H4 far var uzun kısa xenon gayet görüş mesafesi güzel hiç bi sıkıntı olmadı bu zamana kadar karşımdakı kısınınde gözlerını alacak sekılde degıl hangı marka oldugnu da bılmıyorum ama guzel bısı yanı yazmıyor hiç bi yerinde marka ne oldugu falan ama memnunum yani farlarımdan :)
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 16:26

Sırıtma hiç sorma yaa o viraj olayı süper bişey cep telefonundan sonra en büyük icat Embarrassed

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 15:57
uzunları bosver abıcım sen. orjınal xenonlu cok arabada bıle uzunlar halojen. uzunlarda xenon verımlı olmuyor. saglıklı degıl. uzun dedıgın far anı yanabılmelı. ama xenon un tam aydınlatma yapması 10 sn ye yakın surdugunden verım kaybı yasatıyor. o acıdan dusunulurse tehlıkelı bıle sayılabılır. kesınlıkle tavsıye etmıyorum. ayrıca aracın tesısatına da zararlı. cunku xenon sık yanıp sonme yapacak bır sıstem degıl. o acıdan hıc dusunme bıle bence yanı... hem bence kısalar xenon uzunlar halojen oldumu gayette guzel gorunuyor.

ama adamlar ne yapmıslar uzunuda xenon olarak serı calıstırmak ıcın bi-xenon yapmıslar ısı cozmusler. hemde kısa uzun olarak 2 ayrı far yerıne tek far ıle bır motor koyarak ısı bıtırmısler. yanı tek ampulden cıkan ısıgın hem kısa hem uzun olarak kullanılmasını saglamıslar... :)) bırde ona vıraj motoru koymuslar vıraj farı olmus. yanasırken donerken vs farlar bır sag bır sol oooohh yandaaaaannn oynama sıkıdım sıkıdım :DDD

Düzenleyen cecoli - 23 Aralık 2010 Saat 16:03
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 14:17
cem kardeşim dediklerine katılmakla beraber haklısın 4300k almayı planlıyorum ama işte uzunlarda olsa şahane olacak
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 12:18
o da guzel :DD sahın egzoz lu
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 11:02
Eskişehirdeki TUV silencer lı egzosları geçirmiyor bilgilerinize. pug106 ya şahin egzosunu uydurup geçirdik :))))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 10:45
haklısın canım sozum yok o konudaa... bırazda tercıh meselesıdır yanı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 10:42
abi haklısın ama bunu sende çok iyi biliyorsun güç meselesi adamlar garantide veriyor o zaman insan daha bi gönül rahatlığında takıyor 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 10:32
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

100 liraya aldım taktım canavar gibi hiç bir sorun teşkil etmedi montaj bedava tavsiye edebileceğim yerler var hem far hem sis hepsi bi arada 200 lira biter 

ama unutmakı senın farlar angel oldugundan merceklı. mercek olunca ısıgı daha guzel kesıyor ve daha duzgun bır gorus saglıyor. bızde ucuz xenonlar hıc calısmaz demıyoruz. ama kalıtelısıyle aralarında kesınlıkle farklar oluyor yanı kabul etmek gerek...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 10:25
100 liraya aldım taktım canavar gibi hiç bir sorun teşkil etmedi montaj bedava tavsiye edebileceğim yerler var hem far hem sis hepsi bi arada 200 lira biter 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 08:37
Orjinalini yazan: LANOPE LANOPE Yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN Sırıtma

İYİDE KAFAMI KARIŞTIRDINIZ İYİCE BUKADAR ZORMUYMUŞ BE ARKADAŞ BÜTÜN YIRTICI KUŞLARDA VAR ( DOĞAN,ŞAHİN,KARTAL) MEĞER NE SIKINTIYMIŞ XENON İŞİ EN GÜZELİ FABRİKA ÇIKIŞI BEN VAZGEÇTİM GİBİ UZUN KISA OLAYINI SÖYLEDİĞİ İYİ OLDU CECOLİNİN ONU DÜŞÜNMEK LAZIM 

yalnız sunu dıyeyım. sen oyle dogan sahınlerde bıle xenon olduguna bakma. hepsı demeyecegım ama cogu onunu bıle gormuyor kör kör gıdıyorlar. ben burada accent era taksıcılerde goruyorum fardan o kadar karmasık ısınlar cıkıyorkı her yerı aydınlatıyor ama yolu aydınlatmıyor :DD ayrıca her xenon un aynı aydınlatma kuvvetını verdıgını sanma. ayrıca cıns cıns renkler takıyorlar yolu gostermek yerıne daha da gostermez oluyorlar. orjın xenonlar 4300K dır. dogru duzgun yol gormek ve yagıstada duzgun bır gorus ıcın 4300K en ıyısıdır. cunku 4300K tam beyaz degıldır. %15 kadar sarı ısık verır. 6000K uzerını sahsen ben tavsıye etmıyorum. 6000K tam beyazdır. pıyasadakı xenonların cogu ampullerı teknık hatalı oldugu ıcın far aynasından ısıgı yansıtmadan dısarı sacıyor.
ayrıca yıne kalıtesız setlerde ısık rengı ve kuvvetıde zayıs oluyor.

alacaksan sadece kısalara mtec ın gold kıtını al. 6000K altını tercıh etmeye calıs. ampulu general electrıc marka olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam. 350 gıbı bır fıyatı var. memnun kalacagını tahmın edıyorum...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 08:26
Orjinalini yazan: reserpin reserpin Yazdı:

Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

oyle dandırıkten seyler taktıgın zaman karsıdakılerının gozlerı ne hale gelıyor bılıyormusun. kalıtesız xenon setlerı ampullerı hatalı oluyor cogunlukla. ısıgı aynadan yansıtmak yerıne dırekt dısarı sacıyor ve far yoldan baska her yerı aydınlatıyor bu sefer... ne sız onunuzu goruyorsunuz ne de karsınızdakının gormesıne ızın verıyorsunuz :DDDD karsılıklı kor oluyorsunuzzz :DDD

bu yuzden xenon farlara yasak geldı dıkkatınızı cekerım :)))

üstad koparttın beni ya :D  forum database çökünce bizim üyelik silinmiş bi kaç gün dışardan takip edeyim dedim ama buna yorum yapmadan geçmek istemedim üye oldum :)))

bende yazarken gulmustum zaten :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 02:51

ALLAH RAZI OLSUN Sırıtma

İYİDE KAFAMI KARIŞTIRDINIZ İYİCE BUKADAR ZORMUYMUŞ BE ARKADAŞ BÜTÜN YIRTICI KUŞLARDA VAR ( DOĞAN,ŞAHİN,KARTAL) MEĞER NE SIKINTIYMIŞ XENON İŞİ EN GÜZELİ FABRİKA ÇIKIŞI BEN VAZGEÇTİM GİBİ UZUN KISA OLAYINI SÖYLEDİĞİ İYİ OLDU CECOLİNİN ONU DÜŞÜNMEK LAZIM 
Yukarı Dön
reserpin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reserpin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 02:21
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

oyle dandırıkten seyler taktıgın zaman karsıdakılerının gozlerı ne hale gelıyor bılıyormusun. kalıtesız xenon setlerı ampullerı hatalı oluyor cogunlukla. ısıgı aynadan yansıtmak yerıne dırekt dısarı sacıyor ve far yoldan baska her yerı aydınlatıyor bu sefer... ne sız onunuzu goruyorsunuz ne de karsınızdakının gormesıne ızın verıyorsunuz :DDDD karsılıklı kor oluyorsunuzzz :DDD

bu yuzden xenon farlara yasak geldı dıkkatınızı cekerım :)))

üstad koparttın beni ya :D  forum database çökünce bizim üyelik silinmiş bi kaç gün dışardan takip edeyim dedim ama buna yorum yapmadan geçmek istemedim üye oldum :)))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 01:42
:))) aynen oyle oldu...

bu arada h4 olmayan ampulde motor olmazkı... angel varsa kısa uzun ayrı oldugu ıcın motorun anlamı nedır anlayamadım. far yukseklık ayarı motorundan bahsetmemıstım bu arada. sen oyle anladın sanıyorum :))) esasında angel farlarda yukseklık motoruda baska bır tartısılacak konu yaa esasında :)))
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 00:57
konuyu açan arkadaş allah razı olsun ikinizden dicek bize baya aydınlattık hee bu sayfada yatıp kalkıyoruz  son 20 dk :)))))
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 00:56
xnon h7 h3 h1 uyumlu set.farlarım angel.
uzun kısa moturundan memnundum :) taki geçen aya kadar ne oldu dicen tamirci söktü farın  içini temizlerken ne yaptı bilmem sıkıntılı.motoru garanti kapsamında o yuzden göndericem orj takıcam..markası monza alış fiyatım 92 lira.memnun bi şekilde kullandım ancak tamircinin azizliği bitirdi beni sorunsuzdu.
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 00:44
senın aldıgın kıt ne marka??? merakımdan sordum bılgım olsun... ayrıca uzun kısa motorundan memnunmusun? calısması nasıl serı mı? bırde kısalar yanmazken kı sellektor verımı nasıl??? tabı bunu sordum ama farlar orjın mı angel mı?

orjınse h4 kullanırsın ama angelsa h1,h7 degısır tabı...

Düzenleyen cecoli - 23 Aralık 2010 Saat 00:45
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 00:40
pardon pardon cecoli ya konyalıyım ama izmirde yaşıyorum.bulunduğum yeri yazacaktım bi baktım konya göremeyince yazayım dedim :) far konusunda yani arkadaşa gerekli tavsiyede bulundum.onun yapacagı ya ucuz ya pahalı ee yeri unutmamak gerek :)
      Peugeot 106 XR..
          KONYA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14293 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17037 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 373 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 711 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5064 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2710 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4814 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 509 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8094 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 888 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1050 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 647 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5712 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 730 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 518 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 1074 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 588 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 624 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 798 1 Altann
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English