|
partner hdi motor lütfen bakın |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracımda hdi çok şükür 140.000 de ama hiç bir yaramazlık bakımlar çok önemli
|
|
aslanparcası
1. Vites 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
işin aslı piyasadakii hiçbir dizel motorun bariz bir üstünlüğü yok. Örneğin multijet oldukça dayanıklı bir motor bir kronik sorunu yok tek kusuru 2000d/d altında tepkileri çok zayıf ve rampada kalkarken zorlanıyor. Dci motorlarda bu alt devir sıkıntısı yok fakat dci'lerde eurodizel dışında 1 depo bile mazot alsan sorun yaratabiliyor ve 8V olmaları sebebiyle üst devirlerde mutijeti yakalayamıyor, alt devirlerdeki canlılığıda sanırım 8V olmasından kaynaklı. Opelin cdti'si= multijet zaten. tdci ve hdi hakkındada büyük bir handikap hiç duymadım sadece bu motorlarda subap sesi biraz fazla. Ama tabiki araba sadece motoru ile kıyaslanmaz. Ford connect alt takım şase ön takım sağlamlığı gibi konularda rakiplerinden barzi üstün fakat ağırlığı ve motor karakteri sebebiyle rakiplerinden biraz fazla yakıyor.
|
|
marasov
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beni taka 2001 238 binde bugun servise gittim bir kaç yeri yaptır dedi yaptırdık hız ve konforda mükemmel maşallah hız 180 rahatlıkla buluyor
|
|
stemga
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle herkese merhaba ben bir ford connect kullanıcısıydım ama 1 ay önce aracı 2009 da aldım 2011 de sattım bence sakın ford a bulaşma masrafsız olmasına ragmen çok hantal ve set bir araba sürüş zevki bulamassın bilgilin kamyonet aracımı sattım şimdi partner tepe outdoor pazarlıgı içerisindeyimbence düşüneceksen düşün ama karalamkgibi değil ben asla bir daha ford aalmam alırsın ford olursun m..rd |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |