![]() |
|
SATILIK 206 RC (BAMBAŞKA BİRŞEY) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2010 Saat 18:32 |
ARKADAŞLAR ARACIMI ALDIĞIM 2 AY OLDU. BAZI ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI SATMAK İSTİYORUM. SATILMAZSADA SORUN DEĞİL. SATMA NEDENLERİMDEN BİRİSİ ASKERLİKTİR. GEREKİRSE YATIRIRIM MAKİNAMI. TOK SATICIYIM İLLA SATACAĞIM DİYE BİRŞEY YOK. ARABANIN BANA MALİYETİ 23BİN TL DİR. BEN ARACIMA 23.500 İSTİYORUM. 85.000 KM DE AĞIR BAKIMLARI YAPILMIŞTIR. ARAÇ ŞUANDA 104.000 KM DE. 103.000 KM DE YAĞ BAKIMI YAPILMIŞTIR.
ÜSTE EN AZ 15.000 TL ALABİLECEĞİM ARAÇLAR İLEDE TAKAS YAPABİLİRİM....
GENEL OLARAK:
MOTOR: 206'LAR ARASINDA RC MOTORU FULL TEKNİK VE MEKANİK BİR MOTORDUR. 2.0cc 180BG GÜCÜNDEDİR.
MODEL: 2004
KM: 104.000
EKSTRA: ANGEL EYE MERCEKLİ FARLAR,LEDLİ STOPLAR,ARKALARDA KONİ VE ÖNLERDE ORJİNAL YAY 1 BAKLA KESİK VE BİRAZ BASIK (AYRIYETTEN BEN ARACI ALDIĞIMDA DAHA BASIKTI BİRAZ YÜKSELTTİM KEYFİ SEBEPLERDEN ELİMDE 2 ADET 2ŞER BAKLA KESİK VE SERTLEŞTİRİLMİŞ ORJİNAL ÖN YAYLARIDA MEVCUTTUR.) AÇIK HAVA FİLİTRESİ mevcuttur. ORJİNAL HAVA FİLİTRESİ VE ORJİNAL TEYİBİ DURMAKTADIR. üzerinde kenwood MARKA TEYBİM VAR ONU ALACAĞIM SATARKEN.
FİYAT: 23.500 CİDDİ ALICILARA ÇOK AZ BİR PAZARLIK YAPARIM ODA BURDA VEYA TELEFONDA DEĞİL CİDDİ ALICILARA ARACIN BAŞINDA !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen SeKoRC - 10 Aralık 2010 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar...
|
|
![]() |
|
sağol kardeşim
|
|
![]() |
|
araclar aynı?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
güzel araç. Aracı eski sahibinden biliyorum zaten, hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alet bu dur işte
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
daha once kıymetını bılen bırıne gıder ınsallah demıstım database gıdınce yıne demek zorunda kaldım. ben demezsem olmazz :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
YOKMU RC İSTEYEN
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kim istemez ki :)) ama bize bu kadarı cok lüx kaçar kardeşim:)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |