![]() |
|
çok yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 12:09 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bilader benim arabada öyle oluyor ve o yüzden yazdım senin aracında nasıl oluyor bilemem
|
|||
![]() |
|||
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar Arkadaş 1 depo ile 750 km yaptım az değilmi diye soruyor Mazot litre fiyatıyla mazota zam gelip litre fiyatının artmasıyla yapılan km arasında nasıl bağ kuruyorsunuz arkadaş şu kadar litre ile şu kadar km yapmaktan bahsediyor Şu kadar para ile şu kadar km den değil
|
|||
![]() |
|||
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
||
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim,beni rahatlattınız,ben bir sorun olduğunu düşünüyordum sayenizde normal değerler olduğunu anladım.
blackberry isteyen arkadaş elimde 9000 bold var ikinciel fiyatı uygun 400 tl. senin için uygunsa bana dönersin.
|
|||
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
iyi km. yapmışsın umarım uzun yıllar daha böyle sorunsuz binersin.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
şehir içinde de zaten bundan fazlası çok zor ,
|
|||
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
||
17 " jant var aracımda evimle işim 4 gidiş 4 geliş günde 8 km kışın neredeyse motor ısınmadan gidip geliyorum. bir depo ile şehir içi 750 km yi geçemedim. ortalama 700 km yapıyorum.
|
|||
![]() |
|||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
||
bu mazot pahalılığında iyi bile gidiyor usta....
|
|||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|||
![]() |
|||
||
aslında değerlerin normal çok da fazla yakmıyor belki 100km daha yakbilirdi ama aracın bakımlımı filtrelerin ne bikim enjektörlerin ne durumda birde mazotta ki 10 kuruşluk artış depo başına 5 lra farkettirdi e buda nerden baksan 40-50 km eder zaten o 950 km yapıyoruz diyenlerin artık 900 falan yapması lazım benim araçta şehir içi en fazla 900 yaptı ışık da çayır çayır yanıyordu
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
şehir içi bence normal ,
|
|||
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
|
|||
![]() |
|||
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
||
206 1.4 hdi kullanan arkadaşlar varsa yakıt durumlarını burada paylaşırlarsa sevinirim.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
hayır,arabamda büyük jant veya farklı egzost yok,ama şehiriçi trafiği tabiki haliyle dur kalklar oluyor,ama aynı şehirde aynı arabayı kullanan arkadaşlar enaz 900 km yol yaptıklarını söylediler acaba abarttılarmı?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
||
arabanda büyük jant varsa. fazla dur kalk yapıyorsan. ve günlük kullanımdaki mesafen azsa normal.
|
|||
![]() |
|||
||
çok özür dilerim sayın yöneticim,farumlardan pek anlamam eksikliğimi cahilliğime verin.
ben Halil Çetin.Gaziantepte cep telefonu ticareti yapıyorum.31 yaşındayım 3 ay önce 206 sahibi oldum daha alışmaya çalışıyorum,umarım hakkımda bukadar bilgi yeterlidir arzu ettiğiniz taktirde istediğiniz başka bilgiler varsa verebilirim.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
İlk önce kendınızı tanıtsanız daha ıyı olur.Sırf benzın konusu dıye yazıyorum bılesınız.
mazot ltsi 3,22 olmus sehır ıcı 750 km yapmanız normal arabanız cok yakmıyor mazor cok pahalı |
|||
![]() |
|||
||
ustam benim aracım 2005 model 1.4 dizel 206 van. 160.000 km de
şuanda aracımda euro dizel kullanıyorum yedek hariç bir depo dizelle şehir içinde 750 km yol yapıyorum ve hiç sert kullanmıyorum,bu çok az km değilmi? duyduğuma göre 950 km yapması gerekiyormuş?aydınlatırmısınız lütfen.
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |