|
307 İÇİN HANGİ MARKA LASTİK İYİDİR? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
suvaliyata
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suvaliyata
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 10:01 |
MERHABA ARKADAŞLAR.ARACIMIN VİZE ZAMANI GELİYOR VE LASTİKLERİ DEĞİŞTİRMEM GEREKLİ. BU SEBEPLE ŞU AN KULLANDIĞIM 195/65R/15 MICHELLIN ENERGYSAVER BAKIYORUM ANCAK, BİR KAÇ LASTİKÇİ O MARKA TÜRKİYE YOLLARINA UYGUN DEĞİL FALAN DEDİ,BİR DE PAHALI OLUNCA BU LASTİK İYİDEN İYİYE KAFAM KARIŞTI. AYRICA FORD DA PİRELLİ VE GOODYEAR İÇİN 3+1 KAMPANYASI VARMIŞ,AMA BİLİRSİNİZ FORD ARAÇLARIN HER ÇUKURU ATLAMADAN HİSSETTİRMEK GİBİ BÜYÜK BİR NEGATİF ÖZELLİĞİ VARDIR, BU LASTİKLERDENSE EĞER SANIYORUM Kİ PİRELLİ VE GOODYEAR İYİ DEĞİL.(ÇÜNKÜ FORDUN ANLAŞMALI LASTİK OLMASA BUNLAR SERVİSLERDE KAMPANYAYA GİRMEZDİ HERALDE.)
DOLAYISIYLA ARKADAŞLAR, BANA MARKA ÖNERECEK VARMI? (lassa,michellin,goodyear...)YA DA PEŞİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 4 ADET, İZMİRDE LASTİK BAYİSİ OLAN VARMI ARANIZDA? BANA HERHANGİBİR YARDIM LÜTFEN.
|
|
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~ ~
2006 307 comfort 1982 İZMİR |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
yeni aracıma 205.55.16 goodyear lastik aaldım ve oldukça memnunum 3+1 kampanyası ile.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
selfat8
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gt radial 10 numara endonezya malı michellin kadar yumuşak yol tutunma ıslak kuru cokiyi fiyat cok uygun 205*55*16 tane 100 tl
|
|
dogu
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nası yani tr yollarına uygun değilmiş
benimde 307 de aynı ebatlarda var hemde fabrika çıkışı
bu lastikçiler pug un mühendislerinden daha mı çok biliyolar anlamadım
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tahminim sana o bilgiyi veren arkadaş ya seni kazıklamaya çalışıyor yada bişey bilmeden konuşuyor
çünkü michelinde kazıklanmassın çünkü fiyatı bayi değil fabrika belirliyor ve yüzde yüz garantili lastik bayi az kazanıyor stok çok yaparsa fazla kazanma şansı oluyor ama bridgeston ve michel harici lastiklerde durum farklı ne tutturuyolarsa veriyolar sana tavsiyem michelin energy saver 195.6515 fiyat 150 tl veya bridgeston al ama muhakkak üretim tarihine bak sıfır araçların lastikleri geneli michel ve brdgst dur unutma Düzenleyen furkan - 07 Aralık 2010 Saat 19:46 |
|
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben sana yardımcı olurum izmir bucada ECE OTO LASTİK 6 taksit yapıyor ben taktırdım 600 ü 6 ya böldü balans ve rot ayarı bedava 1 yıl yol yardım var
http://www.yellowpages.com.tr/profile/MTYwMTI2NQ==/Akif-Ece-Oto-Lastik.html |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
maddi konuda çok büyük sıkıntınız yok ise eğer goodyear , michelin , bridgestone gibi markaları tercih etmek lazım. Ama 100 , 150 ytl içinde bilmediğiniz lastiklere güvenmeyin bence.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
furkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet michelin bridgestone goodyear iyi lastikler |
|
suvaliyata
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suvaliyata
|
BÜTÜN ARKADAŞLARA YARDIMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.SANIRIM ÖNÜMÜZDEKİ AY MICHELIN ENERGYSAVER ALICAM, GENELDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA MICHELIN VE BRIDGESTONE ÜZERİNDE FİKİR YÜRÜTÜLMÜŞ.ÜSTÜNDEKİDE MICHELLIN OLDUĞU İÇİN, AYNISINDAN ALICAM. ECE OTO İLE DE GÖRÜŞÜCEM FİYAT KONUSUNDA. HERKESE YORUMLARI İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. |
|
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~ ~
2006 307 comfort 1982 İZMİR |
|
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
goodyear da bu 50 tl bonus kampanyası başlamadan 1 hafta önce 4 adet good year UG 7+ kış lastiği aldım 600 tl verdim,aldığımdan beri kar yağmadı daha ama ıslak ve kuru zeminde ne patinajla ne de kızaklamayla karşılastım,ABS yi bile açmadı sert frenlerde :)))
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o kadar da degıl canım :)) sen sert fren yapmamıssın. sert fren yapacaksında abs calısmayacak. bu ımkansız... demekkı sen frene yeterlı basmamıssın. dıbıne kadar bas bakalım ne oluyor??? :D
|
|
aldehit
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sana önerim Bridgestone. Fiyat listesine buradan ulaşabilirsin: |
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abs yı acar fakat yol tutusu ıyı oldugu ıcın gec calısır o lastıkler asınsın o zaman daha cabuk devreye gırmeye baslar
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
japon lastıklerıne bak derım toyo var bende memnunum acıkcası ıyı yol tutusu var 205 55 16
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu linki yukardan aşağıya okumanı tavsiye ederim. http://resim.donanimhaber.com/m_17777678/mpage_1/key_205/tm.htmbu biraz reklammı olur başka siteyi tavsiye ettiğim için bilmiyorum. ama yapılan yorumların lastik alıcak arkadaşlara faydalı olacağını düşündüm. iyi günler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |