![]() |
|
araçtan gelen garip sesler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 01:39 |
arkadaşlar son günlerde fark ettiğim bi ses var 206 aracımda
sanki hani yeni lastik asfalta yapışır gacır gucur eder ya ona benzer bi ses hatta ta kendisi diyebilirim daha önceden farketmemiştim yada dikkat etmedim açık hava filtresi ve açık egzost olduğu için ilk başta arabayla yavaşladığımda geldiğini sanıyordum sonra farkettim ki egzost sesinden duyulmuyormuş boşa atıp yolda giderkende dikkat edince fark ediliyor sizce ne sesidir acaba |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınızda kış lastigi takılı ise bu ses normal
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bnimde direksiyon dan gelmeye başladı gıcırdama =) neden dir acaba ? çözüm nedir bilen varmı sizdede varmı ? yavaş çevirirken gıcırdıyo :D
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim arabadan da ön konsolunda ses gelmeye başladı.Gaza basınca ses gelmeye başlıyo biraz daha fazla gaza bastığımda kesiliyo.Arada bir sesin gelebileceği yerleri yokluyorum ama bulamadım bi türlü
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |