Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG DE ŞOK BİNDİRİM...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG DE ŞOK BİNDİRİM...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mustafa486 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Temmuz - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustafa486 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 19:46
alın abi ben artık araba olayını bitirdim kafamda. hükümet değişene kadar da almıcam.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-98-000-de-1-6-brc-lpg-klima-celik-jant-sony-mp3-cam-film-sis-29329446/detay
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 21:12
Kendileri koca koca alman marka makam arabaları ile geziyorlar üstelik yakıtda beleş oh ne güzel dünya beee.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
TA3537 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TA3537 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 22:37
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

ya Allah askına bır burda lpg zammını tartısırken sız olayı benzın dızel kıyasına cektınız bende devamını getırmek ıstıyorum :DD

sunu kabul etmek gerekırkı benzınlı motor her zaman daha ustun daha sorunsuz daha guzel calısan bır makınedır. eskıden dızel motor dedınmı aman uzak dur derlerdı. sonradan turbo teknolojısı cıktıkca dızeller guc kazandı. suan uretılen dızellerde turbosuz motor yok. o acıdan hepsınde cok ıyı tork degerlerı yakalanıyor. buna ragmen turbo motorların tork ve devır bandı cok dardır. ama benzınlı makınelerın tork ve devır bandı cok daha genıstır. sımdı sız gıdıp turbolu motor ıle atmosferık motoru kıyas edıyorsunuz. bu yanlıs yanı. ayrıca benzınlı motor fısır fısır saat gıbı calısırken, dızel motor yuksek sıkıstırmadan ve sert calısmadan dolayı daha cabuk yıpranır. aynı zamanda cok gurultulu ve tıtresımlıdır... yakıtlar ucuz olsa kımse dızele bınmez bunu herkes bılır :DD amerıka neden dızele bınmıyor???

sız dızel motorunuzu benzınlı turbo motorlar ıle mesela 1.6 thp ıle kıyas edınde gorelım dızel motorlarınızı.  yadaaaaaa sokun turbonuzuuu oyle gelınnnnnnnnnnnn. bakın ne oluyor :DD turbonuz azcık basınc kaybetsın hemen gucten dusuyorsunuz dogal olarak. araba olu esek gıbı oluyor. cunku turbonun gucuyle gıdıyorsunuz.

1.6 hdı = 110bg 4000d/d, 240nm

1.6 thp = 156bg 6000d/d, 240nm 1400-5000d/d

bu kıyas bence uygun. cunku her ıkı motorunda yakıt puskurtme prensıbı aynı. thp makınalarda aynı dızeller gıbı benzını yanma odasına puskurtuyor. dırekt enjeksıyon dedıgımız bu sıstemde benzın cok daha verımlı yanıyor. dolayısıyla cok daha az benzın tuketıyor. mesela vw ın fsı ve tsı makınelerının, ortak makınelı 207 gt ve mınıcooper ın gayet az yaktıgını bılen bılır. 

sonuc ortada... :DD yorum sızın...

en son olarak sunuda soylemek ıstıyorum. kımse benı dızel dusmanı sanmasın. ara sıra 1.4 hdı motorlu bır xsara yada 206 mı alsam dıye dusunuyorum. ama aslan gıbı 1.8 makınama kıyamıyorum. ıste bunu dusunmemın tek nedenı lpg zammı. yoksa bugune kadar dızel almak gıbı bır dusuncem hıc olmadı.
Arkadaşım 1.6 THP motordan bahsetmişsin 207 GTI örneklendirmişsin yada FSI golf leri . Biz orada LPG mi Dizel mi tartışması yaparken sen Benzin demişsin . Benzinli araçla Dizeli karşılaştırmıyoruz LPG li almak yerine Dizel mi tercih edilmeli deniyor . O dediğin araçların hangisine LPG takılıyor ?? Yada takılsa bile LPG uyuyormu ? Uydu diyelim Madem uyuyor Bunu FİRMA NEDEN LPG li üretmiyor ?? Çünkü Araçlar Benzine göre tasarlanmış Mühendisler neden LPG li üretmiyor 207 gt leri rc leri tsi ları fsl lari . Vw gel abicim 2000 lira daha ver ben senin scricco na lpg takim demiyor ? Aman abii ne lpg si :) . 2 sene ye yakın kullandım 106 GTI aldım benzinli yakıyordu ama gidiyordu nefesi açıktı arabanın nefes alıyorduu ..
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 13:10
Burada da (Belcika) bu sabah akaryakita zam geldi. 1.388 eurodan 1.438 e yukseldi 95 oktan benzin. Yani %3.6 zam yapildi. Ayni Turkiye'de oldugu gibi 1.388 euro fiyat 1 hafta oncesinde zamlanarak yapilmisti. Yani arkadaslar bu zamlar az cok dunya genelinde yapiliyor. Belki yuzdesi Turkiye'de daha cok oluyor ki bu kabul edilemez ama sunu soylemek istiyorum ki bu zamlari yapan bir tek Turkiye degil.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 13:27
Orjinalini yazan: TA3537 TA3537 Yazdı:

ya Allah askına bır burda lpg zammını tartısırken sız olayı benzın dızel kıyasına cektınız bende devamını getırmek ıstıyorum :DD

sunu kabul etmek gerekırkı benzınlı motor her zaman daha ustun daha sorunsuz daha guzel calısan bır makınedır. eskıden dızel motor dedınmı aman uzak dur derlerdı. sonradan turbo teknolojısı cıktıkca dızeller guc kazandı. suan uretılen dızellerde turbosuz motor yok. o acıdan hepsınde cok ıyı tork degerlerı yakalanıyor. buna ragmen turbo motorların tork ve devır bandı cok dardır. ama benzınlı makınelerın tork ve devır bandı cok daha genıstır. sımdı sız gıdıp turbolu motor ıle atmosferık motoru kıyas edıyorsunuz. bu yanlıs yanı. ayrıca benzınlı motor fısır fısır saat gıbı calısırken, dızel motor yuksek sıkıstırmadan ve sert calısmadan dolayı daha cabuk yıpranır. aynı zamanda cok gurultulu ve tıtresımlıdır... yakıtlar ucuz olsa kımse dızele bınmez bunu herkes bılır :DD amerıka neden dızele bınmıyor???

sız dızel motorunuzu benzınlı turbo motorlar ıle mesela 1.6 thp ıle kıyas edınde gorelım dızel motorlarınızı.  yadaaaaaa sokun turbonuzuuu oyle gelınnnnnnnnnnnn. bakın ne oluyor :DD turbonuz azcık basınc kaybetsın hemen gucten dusuyorsunuz dogal olarak. araba olu esek gıbı oluyor. cunku turbonun gucuyle gıdıyorsunuz.

1.6 hdı = 110bg 4000d/d, 240nm

1.6 thp = 156bg 6000d/d, 240nm 1400-5000d/d

bu kıyas bence uygun. cunku her ıkı motorunda yakıt puskurtme prensıbı aynı. thp makınalarda aynı dızeller gıbı benzını yanma odasına puskurtuyor. dırekt enjeksıyon dedıgımız bu sıstemde benzın cok daha verımlı yanıyor. dolayısıyla cok daha az benzın tuketıyor. mesela vw ın fsı ve tsı makınelerının, ortak makınelı 207 gt ve mınıcooper ın gayet az yaktıgını bılen bılır. 

sonuc ortada... :DD yorum sızın...

en son olarak sunuda soylemek ıstıyorum. kımse benı dızel dusmanı sanmasın. ara sıra 1.4 hdı motorlu bır xsara yada 206 mı alsam dıye dusunuyorum. ama aslan gıbı 1.8 makınama kıyamıyorum. ıste bunu dusunmemın tek nedenı lpg zammı. yoksa bugune kadar dızel almak gıbı bır dusuncem hıc olmadı.
Arkadaşım 1.6 THP motordan bahsetmişsin 207 GTI örneklendirmişsin yada FSI golf leri . Biz orada LPG mi Dizel mi tartışması yaparken sen Benzin demişsin . Benzinli araçla Dizeli karşılaştırmıyoruz LPG li almak yerine Dizel mi tercih edilmeli deniyor . O dediğin araçların hangisine LPG takılıyor ?? Yada takılsa bile LPG uyuyormu ? Uydu diyelim Madem uyuyor Bunu FİRMA NEDEN LPG li üretmiyor ?? Çünkü Araçlar Benzine göre tasarlanmış Mühendisler neden LPG li üretmiyor 207 gt leri rc leri tsi ları fsl lari . Vw gel abicim 2000 lira daha ver ben senin scricco na lpg takim demiyor ? Aman abii ne lpg si :) . 2 sene ye yakın kullandım 106 GTI aldım benzinli yakıyordu ama gidiyordu nefesi açıktı arabanın nefes alıyorduu ..

bence sen benım anlatmak ıstedıgımı anlamamıssın. arkadasın bırı kısaca demıskı "ben dızelcıyım benzınlı yanıma bıle gelemez" dıye baskasıda ona demıs. "sen 306 gtı kullandın mı" vs dıye... bende bu kıyaslama karsısında makınelerın genel yapıları hakkında bılgı verdım ve denk bır kıyaslama yaptım. yoksa amac herhangı bır yakıtı one cıkarmak degıl. 2 motor arasında kı farkı acıklamaktı. ayrıca duzgun montajlanmıs lpg sıstemı cokta guzel calısıyor. bunuda bılen bılıyor herkes bılmek zorunda degıl :))

Düzenleyen cecoli - 08 Aralık 2010 Saat 13:27
Yukarı Dön
ceronimo1978 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Ocak - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ceronimo1978 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 14:13
bencede bir yanlış anlaşılma olmuş cecoli'nin yaklaşımını onaylıyorum
Yukarı Dön
TA3537 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TA3537 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 18:57
Benimde 206 GTI ım LG ila mükemmeldi halada öğle olduğunu düşünüyorum sattım 1 yıl olucak 8.4 sn de 0-100 4. vitestede 195 yapıyordu LPG ila sorunsuz şekilde . Fabrika verisi 8.7 ikeb lpg ila 8.4 . Herneyse ama 106 GTI ve Dizel bi araç aldıktan sonra LPG den soğudum .
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 20:35
dogrudur lpg ısı tercıh meselesı... saygı duyarız...
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 20:54

bu arada yukarıda bilgi yanlışlığı var ww nin fsı ve tsı motorlarına lpg takılamıyor diye bir şey yok aramızda 308in yeni nesil moturuna lpg taktıranda var

dizel benzinli tercih meselesi dizel almayı çok düşündüm ama arada çok ufak bir fark var şehirler arası lpg daha ekonomik bu arada cecoli hocam ı performans konusunda destekliyorum atmosferik ve turbolu araçları karşılaştırmayın
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 21:57

tsı ve fsı lara lpg ısını bılıyorumdum ama detaylı bılgım olmadıgı ıcın dıle getırmedım. bırde bu 308 ın yenı makınesı olayıda bıraz muamma oldu gıbı. pug un kendı sıtesınde dolaylı puskurtme dıyor bazısı da dırekt puskurtme dıyor. bu yuzden olayı bende anlayamadım. acaba aynı motorun ıkı tıptede puskurtme olan modelı mı var nedır anlayamadım???

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 13:17
neyse arkadaslar kaldıgımız yerden devam edelım... yakıt protestosu ne durumda??? ben normalde hergun bındıgım aracıma 15 gundur pek bınmıyorum. protestoyu bırakmayın
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 13:31
evet bendende durum aynı protestoyo devam aslan garajda yatıyor herkesı protesto etmeye ve sag duyulu davranmaya davet edıyorum hep destek tam destek
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 14:17

Alkış

Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2010 Saat 13:17

bu devletın mantıgı tamamen yanlış ya bir ülke vardı tam olarak adını hatırlamıyorum ama aklımda kalanı adamlar Krize girdiklerinde %18 kdv' de bıle ındırım yaptılar butun vergılerde cok cıddı ındırım yaptılar butun dunya buna tepkı gosterırken adamlar krızden cok kısa bı surede cıktılar neden dıye dusunursenız ucuz malı kım almaz sıımdı mıllet arabaya bınmeye korkuyor ya benzın 2,5 lpg 1,5 tl gıbı fıyatlarla satılsaydı ne olacaktı herkez arabasıyla dolasacak herkez gıttıgı yerlere arabayla gıdecek gezmeye cıkacak ıstedıgını yapacakdı daha cok satış olacak daha cok kazanc olacakdı bunların yaptıgı tamamen mantıksızlık herkezın ısıne yarayacak olan bıseyın tam tersını yaparak ınsanları arabalardan sogutuyorlar !!!!!

1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2010 Saat 14:58

neyse arkadaslar kaldıgımız yerden devam edelım... yakıt protestosu ne durumda??? ben normalde hergun bındıgım aracıma 15 gundur pek bınmıyorum. protestoyu bırakmayın
bende haftada 1depo tüketirken(280km) 15 günde 1 depo tüketmeye başladım ama gözle görülür bir pretosto yok gibi bizim burdaki benzinliklerde sıra bekliyosun  

Düzenleyen 06BAHO - 25 Aralık 2010 Saat 14:59
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2010 Saat 16:17
gerçekten benzinliklerde sıra var
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2010 Saat 18:09

dusunuyorumda acaba nasıl cok kısıye ulasıpta toplu olarak yakıt almayıp hukumetın bu zammını protesto edebılırız. keske bırılerı bu tarz bır hareket baslatmıs olsada bende katılsam ıstıyorum veya ben kendı capımda ne yapabılırım onu dusunuyorum...

Bir ara hep birlikte bir araya gelicez :)) tum araçların lastıklerını patlatıp benzın depo kapaklarına boykot yazısı koycaz bakalım neler degısecek o zmn hem lastıkcıler de bıze tesekkur eder otomotıv sektorunde tek zam yapmayan kanal lastıkcıler cunku :))) ekmek yerler en azından :)))
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2010 Saat 21:12

fıkrını cok radıkal buldum :DD

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26345 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 207 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37005 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296743 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94108 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 866 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6242 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 312 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49367 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 600 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1883 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1053 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English