Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG DE ŞOK BİNDİRİM...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG DE ŞOK BİNDİRİM...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 00:16
kesınlıkle arkadas %100 haklı

bendede dızel var ve araba ucuyor benzınlı lpg lı araba yanıma gelemez

%100 dizel dıyorum gerısı hıkayedır
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 00:23
Haram olsun diyorum , sadece o değil aldıkları diğer vergiler için de. tamam vergi borcumuz tabiki vereceğiz ama ben ücretli çalışıyorum benim günahım ne maaşım daha elime geçmeden % 27 vergiye gidiyor. ÖTV. ne zaman geldi biliyorsunuz değilmi , İzmit depreminde , bir defaya mahsus alınacaktı ne oldu yıllardır kesiyorlar KDV ile beraber. Hepimiz vatandaşız tabiki vergimiz vereceğiz ama lütfen biraz adalet bekliyoruz herkes vergisini versin ve adil vergi toplansın . Bir an önce vergi reformu bekliyoruz. Bugün Benzindeki alınan verginin %67 olduğunuda biliyorsunuz değilmi.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 01:06
önceki gün haberlerde okumuştum aldığımız benzinin vergisi ile 1 lt süt 1 lt su 1 de ekmek alınıyormuş..
Yukarı Dön
qEccE Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qEccE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 02:45
bildiğin soygun ya hergün araç kullananlar ne yapacak
bundan bi sene öncesi felan bu konunun asıl başlığı 1.25 idi şu an 1.98 deniliyor milangazda
arada ki fark 1.98-1.25=0.73 yani 73 kuruş %59 oranında zam yapılmış 1 senede
hiç insanlık insaf denen birşey kalmamış
Yukarı Dön
volkan_uysal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkan_uysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 08:06
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

Haram olsun diyorum , sadece o değil aldıkları diğer vergiler için de. tamam vergi borcumuz tabiki vereceğiz ama ben ücretli çalışıyorum benim günahım ne maaşım daha elime geçmeden % 27 vergiye gidiyor. ÖTV. ne zaman geldi biliyorsunuz değilmi , İzmit depreminde , bir defaya mahsus alınacaktı ne oldu yıllardır kesiyorlar KDV ile beraber. Hepimiz vatandaşız tabiki vergimiz vereceğiz ama lütfen biraz adalet bekliyoruz herkes vergisini versin ve adil vergi toplansın . Bir an önce vergi reformu bekliyoruz. Bugün Benzindeki alınan verginin %67 olduğunuda biliyorsunuz değilmi.
Arkadaşım merak ettim senin aracı, dizelin yanına benzin yanaşamıyorsa iyi gidiyor demek.

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307
Yukarı Dön
mrtyrgr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mrtyrgr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 09:58
selamı alayeküm arkadaşlar ben lpli araç alalı 1,5 oldu bu zaman zarfında zaten paso arttı durmadı ki yerinde 1,90 aldım ilk gazı şimdi 2,310 larda yok böle birşey....
Yukarı Dön
bro Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 12:54
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

Aynı yazıyı bende dile geitrecektim.Bir defaya mahsus vergi neredeyse 10 senedir devam ediyor.Kölelik kalkalı kaç yüz yıl oldu ama bizler hala köle gibi cebi-gözü doymayanlara çalışıyoruz.Senden benden alınan vergiyle; sözde devlet vatandaşa bedava yiyecek-içecek-kömür dağıtıyor.Şu SİYASET'ten nefret ediyorum,çıkar dünyası..2-3 senedir Mağazadan içeri giren ve satış yaptığım müşteri sayısı 30'u geçmez.Hala direniyoruz,elbet düze çıkacağız bu böyle gitmeyecek.Birileri Dur diyecektir.Neyse gerildim gene,kusuruma bakmayın..

Lpg olayı ilk değil son da olmayacaktır.Taa Rusya'dan doğal gaz getirip kışın ortasında yaptıkları zam ile herkesi elektrik-kömüre teşvik edenler utansın..Faturayı bize keseceğine aldığın ülke ile adam gibi pazarlık et ucuza al,oradan kazan Göz Kırpma Ki ona da gerek yok 10 km ötemde sıcak su kaynağı var,günün en az 20 saati rüzgar esiyor.Kur rüzgar gülü elektriği sen sat dışarıya öyle kazan! Hem Dünya'ya kötülük etme,doğayı koru hemde nimetlerden faydalan-faydalandır..Yok her zamanki gibi kolayı seçip ne rağbet görüyor LPG yap zam gitsin..Nasıl olsa bir dünya LPG sistemi satılmış geri dönüşüde olmaz.Yazık gerçekten yazık,bunun öbür tarafıda var ;) Bu sefer tepki alacaktır ve geri adım atılacaktır diye düşünüyorum.

http://www.stichtingmilieunet.nl/andersbekekenblog/wp-content/uploads/2010/09/Peugeot-EX1.JPG">
36 Years Old , O Rh +
Yukarı Dön
TA3537 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TA3537 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 14:31
Ben 206 ma lpg yaptırdığımda lpg 1,530 du geçen senenin sonlarında 2009 un yani 2011 in sonuna doğru 4 lira olur gaz :D
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 14:38
artık diycek laf bulamıyorum bunlara benzin 4 dizel 3buçuk lpg 2buçuğa koşuyor... aferin durmak yok
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 02:35
Orjinalini yazan: dbmaster dbmaster Yazdı:

sen daha  306 gti  ile tanışmadın galibaaa  :)
kendisi benzinlidir   ve   6  vitesdir   kadranında da 240 yazar  yazdığı gibi 240 da basar

şaka bir yana   hdi  gerçekten  imrendiğim araçlardan
ama benzinin sürüş keyfinide hiçbiri vermiyorr
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 02:44
sayın forum yöneticileri
diğer araba forumları ile  bu benzin yasaklarını
PRETOSTO
edebiliriz güçlerimizi birleştirip  birilerinin dikkatini çekebiliriz
gerekirse toplu halde binlerce mail atalım maliye bakanlığına
böyle kuzu kuzu kabul edersek   yeni zamlarda şimdiden hazırlık aşamasındadır
zaten kuruş kuruş  pompa fiyatları değişiyordu
aynı petrolden alırım benzinimi  daha bir gün bile   aynı fiyata  iki defa alamadım
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
mustafa486 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustafa486 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 09:47
bizim millet koyun abi. o kadar seçim yapılıyor alel acele kararlar verilip yine bu soygunculara oy veriliyor. maaşıma % 3 zam yapıldı ama lpg 1 yılda % 25 arttı. LPG  ve maaşımdan kesilen vergiyi haram ediyorum. İstemiyorum yol felan yapmasınlar yaptıkları asfaltı 1 sene sonra yeniden kazıyorlar. Lanet olsun kaç kere onların kazdığı çukurlara düştüm jant eğdim lastik patlattım. çok öfkeliyim gerçekten haram olsun. Gel de vergi kaçırma
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 12:34

ben gazı 1.20den aldığım günleri hatırlıyorum nasıl bir anlayıştır birazcık kefiyden den olsa araç zorunlu bir ihtiyaç biz burda 1.4 araçları bile çok yakıyor derken amerikalılar 5.0 araçlarla geziyor  haksen hocamın söylediklerine aynen katılıyorum ben de bügün aldım ankara 2.16 ankarada milangaz var birde 2 3 noktada zamdan önce her yer 1.98 ken orası 1.87 idi gazını da övüyorlar nasıldır bu milangaz

Düzenleyen 06BAHO - 04 Aralık 2010 Saat 12:36
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
BERKAN Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BERKAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 13:31
Suç bizde bızımm halkımız herşeyi görüpte hala yola devam diyorlarsa suç bizde biz çabuk unuturuz seçimler geliyor şimdi kendımızı yırtarız lanet ederız secım zamanından bır ay once komur erzak dagıtımı yaparlar bı bakmıssın yıne devam adamlar işi biliyor nasılsa kazanıyorlar olan vatandasa oluyor ama aslında hak edıyoruz da bı acıdan baktıgımızda bız ne zaman at gozluklerımızı kafamızdan cıkarırız gerçekleri onların anlattıkarı gıbı degıl kendı gorduklerımızle görüp anlarız o zaman belkı bırseyler değişir. amerikan arabalarına bakın 5 bin 6 bin motordan az araba yok nıye olsun kı nıye dusuk motora bınsın kac para orda benzın onların yaktıgını hemde o araclarla bız dızellerle yakıyoruz ve az dıye sevınıyoruz. herseyde vergi sahibindede araç bakıyorum yabancıdan yabancıya araç satılıyor çok komık rakamlar turkıyedekı fıyatların yarısı. Devlet vatandasın yanında olcagına hep karsısında. hep anlatırlar ya ben bı bakkal dukkanından geldım bu gunlere sımdı bımmemlerım var. artık öyle bırsey yok devlet resmen sana sen bır yer acma yapamazsın sen gıt maaslı bıryerde sabıt bır maasla calıs ve bana bagımlı ol arada odul verıyor erzak yardımı mutlu ol dıyor. O yuzden ıyıcene sömürgeliştiriliyoruz ve inanın bana gün geçtikçe dahada beter olacak. neyse çok yazdım basınızı ağrıttım kusuruma bakmayın..
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
Yukarı Dön
TA3537 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TA3537 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 13:40
Orjinalini yazan: tugrahan tugrahan Yazdı:

Orjinalini yazan: dbmaster dbmaster Yazdı:

sen daha  306 gti  ile tanışmadın galibaaa  :)
kendisi benzinlidir   ve   6  vitesdir   kadranında da 240 yazar  yazdığı gibi 240 da basar

şaka bir yana   hdi  gerçekten  imrendiğim araçlardan
ama benzinin sürüş keyfinide hiçbiri vermiyorr
306 GTI 2.0 litre 6 vites 163 hp bir araç bunu HDI larda kıyaslıcağın araç 2.0 litre BMW ler Audiler olur bunlarda superchiple sprint booster la 200 + hp gören araçlar ve 300 + tork dan bahsediliyor . Bunun yanı sıra 6 litre mazot tüketiyor . 306 dedimiz araç 15 litreden aşşa tüketim göstermez limitlerde kullanıldığında . Dediğim gibi bir araç kullanmadan karar verme bence Diesel POWER
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 15:27
ya Allah askına bır burda lpg zammını tartısırken sız olayı benzın dızel kıyasına cektınız bende devamını getırmek ıstıyorum :DD

sunu kabul etmek gerekırkı benzınlı motor her zaman daha ustun daha sorunsuz daha guzel calısan bır makınedır. eskıden dızel motor dedınmı aman uzak dur derlerdı. sonradan turbo teknolojısı cıktıkca dızeller guc kazandı. suan uretılen dızellerde turbosuz motor yok. o acıdan hepsınde cok ıyı tork degerlerı yakalanıyor. buna ragmen turbo motorların tork ve devır bandı cok dardır. ama benzınlı makınelerın tork ve devır bandı cok daha genıstır. sımdı sız gıdıp turbolu motor ıle atmosferık motoru kıyas edıyorsunuz. bu yanlıs yanı. ayrıca benzınlı motor fısır fısır saat gıbı calısırken, dızel motor yuksek sıkıstırmadan ve sert calısmadan dolayı daha cabuk yıpranır. aynı zamanda cok gurultulu ve tıtresımlıdır... yakıtlar ucuz olsa kımse dızele bınmez bunu herkes bılır :DD amerıka neden dızele bınmıyor???

sız dızel motorunuzu benzınlı turbo motorlar ıle mesela 1.6 thp ıle kıyas edınde gorelım dızel motorlarınızı.  yadaaaaaa sokun turbonuzuuu oyle gelınnnnnnnnnnnn. bakın ne oluyor :DD turbonuz azcık basınc kaybetsın hemen gucten dusuyorsunuz dogal olarak. araba olu esek gıbı oluyor. cunku turbonun gucuyle gıdıyorsunuz.

1.6 hdı = 110bg 4000d/d, 240nm

1.6 thp = 156bg 6000d/d, 240nm 1400-5000d/d

bu kıyas bence uygun. cunku her ıkı motorunda yakıt puskurtme prensıbı aynı. thp makınalarda aynı dızeller gıbı benzını yanma odasına puskurtuyor. dırekt enjeksıyon dedıgımız bu sıstemde benzın cok daha verımlı yanıyor. dolayısıyla cok daha az benzın tuketıyor. mesela vw ın fsı ve tsı makınelerının, ortak makınelı 207 gt ve mınıcooper ın gayet az yaktıgını bılen bılır. 

sonuc ortada... :DD yorum sızın...

en son olarak sunuda soylemek ıstıyorum. kımse benı dızel dusmanı sanmasın. ara sıra 1.4 hdı motorlu bır xsara yada 206 mı alsam dıye dusunuyorum. ama aslan gıbı 1.8 makınama kıyamıyorum. ıste bunu dusunmemın tek nedenı lpg zammı. yoksa bugune kadar dızel almak gıbı bır dusuncem hıc olmadı.

Düzenleyen cecoli - 07 Aralık 2010 Saat 15:34
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 15:42
ne kadar dikkat çekmek isterseniz isteyin. Toplu katılım hiçbir zaman olmayacaktır. Tuzu kuruların yüzünden. Bizim yapacağımızda hiçbirşeye yaramayacaktır. İsterse bütün forumlar katılsın yine birşey olmayacaktır. Bunuda herkes biliyor onun için boşuna yorum yapmak gereksiz.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 15:53
Orjinalini yazan: tugrahan tugrahan Yazdı:

sayın forum yöneticileri
diğer araba forumları ile  bu benzin yasaklarını
PRETOSTO
edebiliriz güçlerimizi birleştirip  birilerinin dikkatini çekebiliriz
gerekirse toplu halde binlerce mail atalım maliye bakanlığına
böyle kuzu kuzu kabul edersek   yeni zamlarda şimdiden hazırlık aşamasındadır
zaten kuruş kuruş  pompa fiyatları değişiyordu
aynı petrolden alırım benzinimi  daha bir gün bile   aynı fiyata  iki defa alamadım

protesto edildi farzet çokta katılım buldu. ( Ki bu imkansız gibi birşey ) Bu protestoyu Türkiye'ye yayabilmek için en az 2 ay süre lazım. Bu devlet herkesten akıllı öyle birşey olacağını duysa çeker aşağıya fiyatları göstermelik katılımı düşürür sonra yine yüklenir. Devlet yaklaşık bir depoya aldığı minimum 100 tl vergiyi hiçbir türlü bırakmaz.

Basit hesaplata 4500 üyemiz var en az 1500 üyemizin aracı var. 1000 kişi depo fullese her ay 100 tl den 100 bin tl sadece bizim çevremizden vergi alıyor. Bu parayı asla bırakmazlar. Gülme
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
qaan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qaan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 15:59
selam ,

ben de lpg mi taktırsam diyodum ama artık hayatta taktırmam... arabayı da satarım
arkadaşlardan biri çok güzel yazmış
fakir fukara olursan devlet sana yardım ediyo
ama azıcık mal mülk alıyim dersen ayvayı yedin ... yani hep fakir fukara kalın mantığı

lpgyi 2,3 lira yapan devlet büyüklerinin vicdanları nasıl rahat olabilir
benzin 3,8 lira
reziller
bunun hesabını verecekler...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 Saat 16:05
Orjinalini yazan: qaan qaan Yazdı:

selam ,

ben de lpg mi taktırsam diyodum ama artık hayatta taktırmam... arabayı da satarım
arkadaşlardan biri çok güzel yazmış
fakir fukara olursan devlet sana yardım ediyo
ama azıcık mal mülk alıyim dersen ayvayı yedin ... yani hep fakir fukara kalın mantığı

lpgyi 2,3 lira yapan devlet büyüklerinin vicdanları nasıl rahat olabilir
benzin 3,8 lira
reziller
bunun hesabını verecekler...

bende sana katılıyorum. hesaplarını cok cok ıyı verecekler. yatacak yerlerı yok bunların. ınsanların refah duzeyını artıracaklarına daha cok dusuruyorlar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26348 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 207 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37007 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296746 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94111 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 866 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6243 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 314 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49367 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 601 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1883 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1054 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English