![]() |
|
KENDI PARÇAMI KENDIM TAKICAM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 Saat 19:08 |
ARACIMIN HAVA YAG FILTRELERI. ARKA SILECEK VE BUJILERINI DEGISTIRMEK ISTIYORUM ACABA KENDIM YAPABILIRMIYIM KI BI FIKRI OLAN VAR MI?
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
el becerın varsa neden olmasın bende cogu ısımı kendım yaparım mesela ıkı aksam once arka tekerlek bılyasına degıstırdım ama meslegımden dolayı bıraz tecrubem var takım kullanımına ve sokup taklmaya
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
havayı ve sileceği kesinlikle kendin değiştirebilirsin ama diğerlerini bilmiyorum ben 206 mın hava polen filtresini ve sileceklerini kendim değiştiriyorum zaten bizim arabalar lego gibi yap boz tekrar yap ama çalışan şeyi pek kurcalama :))
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
hava filtresi ve silecek tamam da
yağ filtresinin sökme aparatı var birazda zor bir bölgede senin aracında öylemi bilmiyorum ama benim 306 da gerçekten zor bir bölgede tamirci bile lifte takıp motor korumalığını söküp takıyor ayrıca buji lere hiç bulaşma derim çünkü ne fazla sıkılmalı nede gevşek bunun tam bir ayarı var ayrıca takarken diş kaptırma riskinde var farkına varmazsan motor bölümündeki dişleri zedeleme riskin var |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
arka bilyeyi kaca aldın benimkindende ses geliyorda
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende çok istiyorum kendim bişeyler becermekk istiyorum ama cesaret yok
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 dada aynı.lifte kaldırmak lazım. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben 307 aracimin bujilerini kendim degistirdim cokta memnunum. Hic zor bisey degil ve ben kendin degistirmeni de oneririm. Az bisey dikkat ettin mi hicbir sorun olmaz. 307 sanirim aracin, ben yardim edebilirim elimden geldigince. Yag filtresini de degistirirsen sen bana anlatirsin sirada benim o var cunku :)
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
307nin bujilerini bilmem ama diğerleri değiştirebilirsiniz yağ filtresi manifoldun hemen solunda dik duran siyah palstik kerpeten benzeri bil alet ile sökülüyor hatta gevşekse elle bile olabilir düzgün takmak lazım yanlız contayı sıyırttırırsanız yağ kaçarır
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
hava polen filtresi kolayda yağ ve diğerleri için sana kalmış
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2006 model mi senin araç? Geçenlerde değştirdm valla yarısını indirdi motorun serviste usta hava filtresini değştirmek için..bu kadar zormu ya bu olay dedimde bu modeller böyle dedi snradan düzelttiler ama bunlar böyle zor çıkıyo dedi..şahsen benm onu çkarma imkanım yok hadi çıkarsam bi şekilde mümkün değl geri toplayamam xD
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Neden buji ve yağ filtresini kendiniz değiştirmek istiyorsunuz? Araç garanti kapsamında ise, zaten garantiyi uçurursunuz bir Beceremezseniz pirince giderken bulgurdan olursunuz iki. Yok garanti kapsamında değilse iyi bir özel serviste çokta fazla bir meblağ ödemezsiniz. Bunlar basit işçilikler tabii anlayan ve eli tecrübeli olanlara...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |