|
peugeotda kampanya |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Yazar | ||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
haklısınız servislerde fiyat farkı oluyor herzaman ayrı ayrı fiyat almak lazım göralda tanıdıgm var daha rahat hallediyorum orda işlerimi :) yinede öbür servislerede bakcam tekotoda peugeotun kendisinin psa grubunun işçiliğin daha iyi oldugu söyleniyor duruma göre yazarım
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende reklam ilanını koyayım dedim hala duymayan falan varsa diye
Uploaded with ImageShack.us
|
||
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ya hocam muhakkak yazılım atılmıştır.yağ basınç ayarımı iyi yapılamadı acaba.birde ben yetkili servisteyken ustanın bana söylediği bir durum var.ben çünkü selenoid valf değiştirin diye direk gitmedim.bilgisayrdan kontrol ettiler.hangi durumlarda gear fault diye çıkıyor diye sordular.yağ basınç oranlarına bakıp usta selenoid valfden kaynaklandığını söyledi.benim aracımda çünkü o hatayı vermesi için çok aşırı zorlamam yokuş yukarı olması ve sabah aracın soğuk olması şarttı.zaten son 2 aydır var olan hata kodunu 2 ayda en fazla 2-3 sefer verdi.ustanın söylediği şöyle bir durum var.bu şekilde kullanılmaya devam edildiğinde hidrolik blok zarar görüyor.genelde böyle kullanmaya devam edipte zamanında selenoid değişimi yaptırmayanlar hidrolik bloklarından oluyorlar dedi.sizin acaba sorun hidrolik bloktamı?çünkü ben aracımdan şuan çok memnunum.sanki yeni araç almış gibiyim.çünkü aracımda çok şey değişti.rampalrda basıyorum basabildiğim kadar.inşallah sizin sorununuzda çözülür. |
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu arada bende trigere giricem yani ağır bakım yaptırcam bu hafta. acaba bu indirimle ne kadar tutar serviste? fikri olan var mı?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gene 350 den aşağı olmaz dostum ama genede zamanı geldiyse bu fırsatı kaçırma
|
||
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben de yokuşta ve araç soğukken vites performansını farkettim güzel gerçekten p.tesi bi gidicem bakalım teşekkürler ilgine bu arada.
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dışarda bakımıyla ustama sorduğumda 400 civarı demişti yarın bir servise gidicem bakalım ne çıkaracaklar fiyatı. eğer güzel bir fiyat çıkarsa serviste yaptırırım.
|
||
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugün peugeot açı'da cms kol ayarı mı ne öyle bişey yaptılar sorunum kalmadı vites geçişleri başaralı ve sorunsuz hata vermiyor.
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
|
Adınıza cok sevındım hocam.arabanızdan emın olun sımdı daha cok keyıf alacaksınız.
|
||
F-Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
walla ben araca sağlam bakım yaptım 90.000 km de :D
fren balataları diskler triger seti otomatik vites revizyonu yağ değişimi komple egzoz sıfır çelük akü yepyeni far lambaları vs.vs... 100bin bakımı gibi oldu artık 100binde ön takım yaptırırım belki de amotisör değişirtiririm bi de gti jantlara baharda lastik aldım mı babalar gibi binerim aracıma :D herkese hayırlı keyifli sürüşler aradaşlar...
|
||
Fatih Eren (1983)
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
eyvallah sağolasın aracına iyi bakıyorsun belliki , umarım daha uzun yıllar sorunsuz binersin.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
fearmutlu bahsettiğin tüm bu bakımları kaça yaptırdın
|
||
narkotik71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
|
servise gittim.usta yağ kontrolünden sonra revizyondan bahsetmeye başladı,ben şikayetlerimin yeni başladığını sadece selonoid ve yağ değiştirmelerini istedim.basınç 270 civarı idi. bunlar değişince hepsi normale döndü.vuruntu yok ve vites geçişleri daha seri sessiz. fiyat 430.tutuyor
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugün servise gittim şanzıman kontrol edildi basınç hatası çıkmış planette yarın elektrovanalar değişiyor elektrovana+yağ+işçilik 390lira bilginize
|
||
|
||
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
|
onur hocam sizin içinde hayırlı olsun.arabaya harcadığınız bu paraya bence pişman olmayacaksınız.sabah şu sıralar hava sıcaklığının eksi dereceleri gösterdiği şu günlerde elektr vanalarımın değişmesinden dolayı arabamı daha çok seviyorum. |
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
yaz boyunca hata vermedi , yaz başındad yağ değiştirdim. ama kış geliyor tekrarlıyacak diyede korkmuyor değilim hani.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
Onur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracı teslim aldım vanalar değişti vites geçişleri yumuşamış eskisinden biraz daha seri gibi geldi bana sabah 8:30 da araç servise girdi öğlen 3 e kadar serviste kaldı planette didik didik ettiler komple kontrol şu an için şanzımanda bi sıkıntı yok testlerde sabah soğukken bide rampaya vurup test edicem bakalım...
|
||
|
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar 206 hdi 75000 km bakımı fiyat
tüm filtreler (mazot filtresi hariç,yağ hariç) ve balata değişimi 140 tl...80 işçilik...toplamda 220 tl dediler... total in 9000 olan tam sentetik yağı 70 tl imiş.kampanyadan dolayı...yağ da koydurursanız fiyat 300 tl oluyor.aklınızda bulunsun |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iimiş sadece balata fiyatı nedir özgür ben dışarda taktırım
servicebox dan baktım 86.33 tl yazıyo doğrulamak için soruyorum Düzenleyen LANOPE - 09 Aralık 2010 Saat 18:49 |
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla bilmiyorumda balata işçilğine 35 tl dedi servis.bunu biliyorum sadece..
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |