|
LPG DE ŞOK BİNDİRİM... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 Saat 10:32 |
Arkadaslar yeni fiyat bindirimimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun... artık lpg yı 2.30 dan alacagız. devletımız bu zam ıle lpg sektorune cok cıddı bır darbe vurmustur. ıstasyonun yanında gecerken tabela ya baka kaldım. gorduklerıme ınanamadım. boyle vıcdansızlık boyle utanmazlık olurmu ? zaten daha yenı %5 zam yaptın buda yetmedı %10 daha. bu duzen boyle oldugu surece daha coook zam yerız bız. gelısmıs ulkeler lpg kullanımını tesvık ederken her konuda oldugu gıbı bu konudada bızde terslık var. ekonomımız cok ıyıye gıdıyormus yaa. ama ne hıkmetse zam ustune zam...
eeee parolamızı unutmayalımmm durmak yok "zama" devam... yorum sızlerındır efendım... Düzenleyen cecoli - 02 Aralık 2010 Saat 10:37 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Soyguncular başka bir şey denemez
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dusunuyorumda acaba nasıl cok kısıye ulasıpta toplu olarak yakıt almayıp hukumetın bu zammını protesto edebılırız. keske bırılerı bu tarz bır hareket baslatmıs olsada bende katılsam ıstıyorum veya ben kendı capımda ne yapabılırım onu dusunuyorum... |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mazota doğru çekiyorlar lpg ye ilgi arttıkça
|
|
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
lanet olsun hükümetin bu yaklaşımına...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen oylee...
|
|
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
lpg nin fiyatı hakikaten çok olmuş..ben en son tüplü arabamı sattığımda 1750 den alıyordum.baya artmış.
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
eeee kullanım artıyorya , delikleri tıkamak içinde kaynağa ihtiyaçları var , bakıyorlar miilet lpg ye geçiyor benzin tüketimi dolayısı ile benzinden aldıkları fahiş vergi gelirleri düşüyor ne yapacaklar o zaman tabiki lpg ye kitleyecekler.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
Cok dogru bir yaklasim sevgili Haksen016
|
|
pachito
1. Vites 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biz böyle sesimizi çıkarmadıkça daha bize çok %10 zamları bindirirler,,,, sanki dünyaları kazanıoruz , ayıptır günahtır , başka şeylerde söylemek var ama onlarıda içimizden söyliyelim :D
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
qw12
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:DDD sen ne dıyorsun yaa. ben taa o benzın ıstasyonunun yanından ıtıbaren ıcımden soylemeye basladım hala daha soyluyorum. ne kadar surer bılmıyorum :DDD
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu zamlara yapanlar en büyük vatan hainleri ve şerefsizlerdir ayıptır günahtır ben lpg kullanmıyorum ama bu resmen sömürüdür millet lpg kullanıor diye hemen zam arkadaş bu ülkede insanlar taksiciler ve daha birsürü insan ekmek yiyor ayıptır günahtır sen memura emekliye zam verirken %4 ver ama zam yaparken hiç çekinmede %10 lardan aşağı zam yok şu ülkede ekmek olmuş 70 kuruş sadece ekmek yiyen ve evine sadece ekmek giren bir ailede günde 5 tane ekmek alınsa 105 lira sadece ekmek parası sadece ekmek ya katık değil 400 kira verse ettimi sana 500 maaşı 600 tl olan 2milyon insan var yaa ayıp sen bide arcı olandanda al hem vergi hem zam üstüne zam sonrada ,durmak yok yola devam vay anasına ne güzel memleket herşey para
negüzel al tabi billete veriyon ya bol bol milletten geri al
aslında gtürkiyede herkez 1 ay hiç akaryakıt almayacak bak gör ne oluyor herkes göçer ama mecburuz ya işte yapacak bişey yok
|
|
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi ne boyle yaaa burtda 3290 lpg benzınde 3880 böyle bır fıyat olabılır mı arkadaslar yaa resmen bınmeyın dıyolar yaa
|
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerçekten çok artmış
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
Arkadaşlar zam uygulanmadan bir saat önce haberim oldu ama artık bağlantımda mı sorun oldu yoksa sitede mi bişeyler vardı giripte haber veremedim.en azından zamsız bir şekilde fullerdiniz.
|
|
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
2.29 tl ye aldım bu akşam keşke sabah fulleseydim
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim haberim biraz önce oldu.bu ne böle resmen soygunculuk .sölenecek daha çok söz varda içimizden kalbimizden söylüyoruz artık.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
psychoabi
2. Vites 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
|
Benzin pahalı diye lpg taktırmayı düşünüyodum bu ne ya benzinle aynı fiyatada getirirler artık
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
TA3537
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mazot + Sprint BOOSTER + Superchips = ROKET :) boşverin lpg yi . dizel bi araç alın lpg taktırcanız fiyata chip + sprint uçuşa geçin ...
Düzenleyen TA3537 - 02 Aralık 2010 Saat 23:39 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |