|
|
307 teyp önerisi |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 00:25 |
|
valla kardeşim sahibinden.com sitesinde çok güzel double cd çalar lar var onları tavsiye ederim kaliteli bişey istiyorsan pioneer ekranlı ve aynı zamanda navigasyonlu teybi harika şu resmi bi incele
http://image.mustang50magazine.com/f/miscellaneous/new-pioneer-avh-create-a-complete-multi-media-hub-for-your-mustang/28453291/pioneer-avh-receivers.jpg |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
juventa
1. Vites
14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 23:44 |
|
selamlar ismim ümit 27 yaşında kayseriden yazıyorum.
2004 307 XT PREM var, çok seviyorum arabamı 1 -2 ufak sorun haricinde hiç bir sıkıntısı yok çok şükür.
teybimi değiştirmek istesem bana ne önerebilirsiniz? CD changer i nasıl kapatırım? DOkunmatik full ekran teyb mi almam lazım? Aldığım teyb kumando kolu ile uyum saglar mı? ve Kayseri de bu işi yapabilecek birs varmı? bu tarz sorulara cevap aramaktayım yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||