|
308 otomatik cam kapanma problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sbereket
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 Saat 09:16 |
Sevgili Peugeot Turkey Fun Clup üyeleri. Yaklaşık 1,5 ay önce aldığım 2008 308 Premium aracı servise rutin bakım için götürdüğümde tesadüfen otomatik cam kapama ( anahtar üzerinde kapama tuşuna uzun süreli basarak ) gerçekleşmedi. Yaklaşık 30 dakika incelediler birşey bulamayıp beyni sulandı espirisiyle enerji bağlatısını kesip tekrar program yüklediler. Olaydan 1 ay geçti ve aynı durumla karşı karşıyayım. Ayrıca sağ arka cam hareket tuşuda buna bağlımıdır bilmiyorum ama o da çalışmıyor.
Konu ile ilgili bilgisi ya da fikri olan arkadaşlar var ise servise gitmeden beni uyarmalarını rica ediyorum. Herkese selam... Düzenleyen H-a-d-i - 23 Ağustos 2010 Saat 19:03 |
|
Serkan BEREKET
|
|
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akü bağlantısı kesildikten sonra bu özelli,k iptal oluyor ama benim araba 2007 307 premium ,aynı mı bilmem ama ben bu kaldırma sorununu burdan çözdüm,sendede aynı olabilir.inşallah işe yarar..
kontagı açıyosun ön iki camı indiriyosun sonra yine ön iki camı kaldırıyosun ama tuşlerı 15-20 saniye bırakmıyosun kapandıktan sonra bi ses geliyo.ondan sonra camları indir. kapıları kiteleme tusuna kumandadan basılı tut camlar kalkıyo .bu kadar basit. bu da akü sökülüp takılınca meydana geliyomuş. bende böle çözüldü sorun. olmazsa tekrar dene unutma çok kısık bi ses geliyo o sesi duyana kadar kaldırma tuşlarını bırakma.. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum çok teşekkürler ya işimi gördü saol:))
|
|
qw12
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de aynı şekilde çözdüm paylaşım için teşekkürler.
|
|
lutfi_ertosun
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lutfi_ertosun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cok saolun yardımcı oldunuz teşekkurler
|
|
Peugeot 307 XT
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
senın sorununda aynı sekılde cozuldumu??? 308 lerdede aynı yontemın gecerlı olup olmadıgını ogrenmıs olmak ıcın soruyorum...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |